• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi SÖZÜMÜZ SÖZ dedik işte fotoğraflar:)

dilyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
66
8
28
34
İstanbul
Geçtiğimiz cumartesi birbirirmize verdiğimiz sözü tescilledik:) Birkaç fotoğrafla paylaşmak istedim.Sözümde tepsimi kendi ellerimle yaptım tasarladım:) Kurabiyelerimizde isimlerimiz ve o günün tarihi yazılı:) Pastamı da nişan yastığı şeklinde yaptırdım alt tarafında yine isminiz yazıyor:) Herkes sözümden çok memnun kaldı ben de çok mutluyum :)

$kk.png $şpp.png $şp.png $1387646380608.jpg $ku.png $1387615597891.jpg $ps.png $1387648360181.jpg $_external_images_media_12392_IMAG0625.jpg

Her şey çok güzel Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun :)
Bende istiyorum sevdiğimle sözlenmek darısı başıma :17:

tebrik ederim çok mutlu olursunuz inşallah :16:
canım bişey sorabilir miyim alyansın çok hoşuma gitti ama taşlı mı taşsız mı anlayamadım :44: kullanırken zorluk çekiyor musun ,bide markasını öğrenebilir miyim? çok soru sordum galiba :1:

tebrik ederim çok mutlu olursunuz inşallah :16:
canım bişey sorabilir miyim alyansın çok hoşuma gitti ama taşlı mı taşsız mı anlayamadım :44: kullanırken zorluk çekiyor musun ,bide markasını öğrenebilir miyim? çok soru sordum galiba :1:

alyans komple taş canım 480 tane taş varmış benim de parıltısı çok hoşuma gitti ben burdayım diyor markasını bilmiyorum ama el tasarımı oldugu için yapımının cok ince detaylı olması lazım kullanırken zor olmuyor ama ben yapımını cok begenmedim kuyumcuda cektigim fotograf gibi olmamış o yuzden yeniden yapacaklar canım

Canım herşey cok güzel görünüyor, Allah tamamına erdirsin :nazar::nazar:
herkeze nasip etsin inşallah Allah bu günleri görmeyi:1:

hersey cok guzel gorunuyor mutluluklar canım , darısı basıma

Allah tamamına erdirsin, mutluluğunuzu daim etsin inşallah maşallah diyelim :nazar::34:

herşey çok güzel olmuş canımm..:16: mutluluklar:nazar:

Back