Nişan Sözümüz & Nişanımız :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

brcky

Avuç içi kadar mutluluk yeter :)
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
396
182
Eveeeettttt sonunda biz de evlilik yoluna girdik :) Bir hafta arayla evde aile arasında sözümüzü ve nişanımızı yaptık. Kazasız belasız atlattık çok şükür :) Mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedim. Darısı isteyen herkesin başına, Allah herkese bu mutlu günleri yaşamayı nasip etsin inşallah
Sözümüzle başlıyorum

çiçeğim ve çikolatam :)

aşama aşama tuzlu kahve servisi ve insaflı davranıp kahvenin yanında ikram ettiğim lokumlar :)

aşkım tektaşımı takarken

Nişanımızla devam ediyorum

çok severek aldığım yüzük tepsimiz, yüzüklerimiz ve nişan hediyelerimiz kokulu taşlar :)

nişan çiçeğim, pastamız ve biz :) yüzlerimizi kapatmak istemezdim ama izin çıkmadı :44:

Bunlar da ikramlarımız. Öğlen yaptığımız için ve herkes kahvaltı yapıp geleceği için az çeşit yaptık. Pastanın en tatlı kısmını tabiki ben yedim

Son düzenleme:
Fotoğraflarınıza bakarken duygulandım. 28 aralıkta benim de nişanım var şimdiden çok heyecanlıyım. Siz atlatmışsınız. Darısı başımıza. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Bu arada nişan hediyeliklerinizi de çok beğendim. Siz mi yaptınız?

Herşey çok güzel görünüyor ben ev nişanlarını daha bir seviyorum ya digeri dügünden farksz oluyor :) Düğünün özelliği kalmıyoooAllah tamamına erdirsin mutluluklar

24 aralıkta benım de sözüm olucak cok heyecanlıyım...senın hersey cok guzel gözüküyor...darısı basıma

Amin, çok teşekkür ederim. Senin nişanına da az kalmış. İnşallah çok güzel geçer, bol şans şimdiden mutluluklar dilerim Nişan hediyeliklerini ben yapmadım. Serap Yalçın isimli birine yaptırdım. İlgilenirsen netten aratıp bulabilirsin.

Herşey çok güzel görünüyor ben ev nişanlarını daha bir seviyorum ya digeri dügünden farksz oluyor :) Düğünün özelliği kalmıyoooAllah tamamına erdirsin mutluluklar

Amin canım çok teşekkür ederim :) Bence de ya evde daha sıcak, samimi oluyor. Bizim ailede herkes salonda yaptı, bana da çok baskı yaptılar somestrda salonda yap diye ama ben böyle olmasını istedim. Çok da güzel oldu

24 aralıkta benım de sözüm olucak cok heyecanlıyım...senın hersey cok guzel gözüküyor...darısı basıma

Amin darısı başına :) Yardımcı olabileceğim bir şey varsa çekinmeden sorabilirsin. İnşallah her şey içine siner senin de

Her şey çok hoş gözüküyor, Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.

saolll inşallah canımmmm hersey ıstedıgım gıbı olur sorunsuz gecer aklıma takılan bırsey olursa mutlaka sorarım

Hayırlı olsun:) tepsini nerden aldın çokkkkkk beğendim

tepsine bayıldım gerçekten kaça aldın acaba heryerde bulunurmu

Sipariş üzerine yapıldığı için birazcık pahalı. 155 liraya aldım. İleride dekoratif olarak kullanılabilir diye düşündüğümden acımadım paraya

Canımm her şeyin çok güzel olmuş, elbiselerin de çok yakışmış, Allah mesut etsn devamı hemen gelsin inşallahh
Sen de uğraştın düşündün ettn ama değmiş benceeee

Canımm her şeyin çok güzel olmuş, elbiselerin de çok yakışmış, Allah mesut etsn devamı hemen gelsin inşallahh
Sen de uğraştın düşündün ettn ama değmiş benceeee

Amin hepimizin inşallah Çok teşekkür ederim canım :)

hayırlı olsun cnm allah tamamını erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…