Nikah Sözlüyüm ve imam nikahı istiyoruz yardım

sen bir sor oçuncum bize haber ver ama sonra kaydirigubbakcemile3
anacım bunun niyeti bozuk ta aralarında nikah kıymak istiyorlar amaç o bence CADIARZU

Adam kılıfı hazırlamış nasılsa çağırdığında gitmezse günaha girer mazallah kızımız.
Benden de selam olsun

biz de de düğün günü kıyılır gelinliklerle. ama biz dedik bir kaç gün önce yapalım. o gün telaş olmasın bakalım nolucak. kayınvalidem demiş aslında nişanlıma. nişandan sonra yapın die. ama biz de olmaz. ailem de kabul etmez.doprudur günah olabilir sonuçta el ele tutuşuluo öpülüo falan. ama zaten girdik günaha. hem artık biz resmi nikahlıyız. bu tapu daha geçerli zemuszemus

yazık ya gerçekten çok yazık
20 yaşına gelmiş bir kız böyle masallara inaniyorsa durum çok vahim demek
kendi aramızda dini nikah kıyacaz diyor ya
yok böyle cahillik
oldu olacak kendi aranızda resmi nikah kıyın
hem ozaman nişanlın seni yatağı çağırır sende koşa koşa gidersin günah olmasın diye
ama sana kızmamak lazım seni yetiştirenlere kızmak lazım
hiçmi bişey öğretmiyor bu anne babalar artık
anlamiyorumki
hadi onlar öğretmiyorda gençler niye bukadar cahil oluyor herşeyi googleden araştırmayı biliyorda bunlarımı araştıramıyor
yok ya korkuyorum vallah
benimde kızım var daha minik ama korkuyorum
Allah'ım inşallah onu en güzel şekilde yetiştirmeyi nasip ederde böyle cahil cahil sorular sormaz 20 yaşına geldiğinde

a.s çok olumlu yaklaşmışsın

"aramızda dini nikah yapalım" teklifi sunan adamın niyeti ortada sempatiksalakcinni

sadece bu adama dikkat etmekle bu iş çözülmez. niyeti bozuk bi adamla muhattap olmak bile bana göre yanlışkafamçokkarıştı (dini sömüren kimseler)

bu konularında suyunu çıkardılar ya helal olsunalsanaalsanasmile

iki kişi arasında nikah olmas bu bir...lmaz:
bi ikincisi de herkes forumda kızı tefe koymuş.. bıras daa olumlu yaklaşıp da kızcagıza yanlışın nerde oldugunu gostermek cok daha hoş bi davranış....
adamın nıyetınden ben de şüphe ettim ama sözlün şöyle sözlün böyle dıye asla moral bozmam.....düzgünce uyarı her zaman nezaket kurallarına yakısan bı davranıstır...:smiley-cool:

kendı aramızda dini nıkah yapalım dıyen adamın nıyetını bılmeyen salaktır tabıkı yatağa atmak ıcın buna ınanıpta dını nıkah yapmalımıyız aramızda dıyende gerı zekalının onde gıdenı ya bu soruyu sorana kım sakınce nezaket gosterır ben sahsen okudum delırdım ya yazık yemın ederım yazık ya o kıza dıyorum kendını kullandırma ne malum senı ortada bırakmıcagı alacağını alırda arkasına bakmaz zaten kafanı çalıştır kafanı salak olma klava:

3 yıllık bi ilişkim var, herşeyi yaşadık hem günaha girmek istemiyoruz hemde artık gerçekten karı koca olmak istiyoruz resmi nikaha biraz daha vaktimiz var aynı şehirde okuyoruz ilişkimizden ailelerimizin haberi var ama imam nikahını şu anda onlara duyuramayız. Ne yapıcağımızı bilmiyorum, Allah'a şükür mutluyuz ama bu durum çok huzursuz edici.:uhm:

dini nikah adi altinda istedigini alacak..cok nikah istiyorsa bassin simdiden imzayi,sonra isterseniz dugun yaparsiniz..madem kari koca olmak istiyormus..
ve ailenden gizli kesinlikle kalkisma boyle bi ise..

kizlar neyin tartismasi bu.. adamin niyeti bozuksa bozuk zaten herseyi yasadik diye yazmis arkadasimiz. Simdi dini nikah olunca mi yataga aticakmis ben anlamadim.. eh herseyi yasayan nereye atmis kizi? yerimseniben Acikcasi guzelim gunahtir odur budur sudur diyemem... Ama ailenden izinsiz habersiz birseye kalkisma kesinlikle.. Zaten girmissin gircegin kadar gunaha.. Belkim nikah gununde bu gunahlari rabbim siler.

Canım sizler imam nikahı olmadan görüşmenin günah olduğunu düşünen insanlarsanız, zaten sözlünün nikah olduktan sonra seni yatağa çağırması garip olur.
O nedenle yapmak istiyorsanız yapın ama ailelerden gizli olmasın.

Herşeyi yaşadığınızı yeni okudum, e canım herşeyi yaşadıysanız bari imam nikahı yapında daha fazla günaha girmeyin, ben bile sözlüm sarılınca falan garip oluyorum içimde pişmanlık oluyor, ama aileler izin vermezse sakın yapmayın.

Evlenın sonra dını nıkah yapın yarın oburgun ayrılmayacagın ne malum senın ıyılıgın ıcın dedım yoksa senın hayatın kıme ne

açıkçası mors adlı arkadaşın dediğinden bende hiçbirşey anlamadım yazdığımı okumadı herhalde tam.Benim herşeyi yaşadık dememdeki amacım bu tür konuşmalara izin vermemekti ama okumayan yine yorum yapıyor.Ayrıca pis niyetli falan bir insan değil bi insanı sadece o anlamda yargılayamazsınız.Size teşekkür ederim en azından güzel bir dille söylemişsiniz.Günah olduğunu biliyoruz fakat oldu işte her an birlikteyiz.Keşke ailelerimiz birşey demeyecek olsa ve yapsak nikahı onlardan izinli bir şekilde böyle olmasını bizde istemiyoruz kesinlikle.Sadece şunu merak ediyorum nette birçok yerde okudum sadece sünni mezhebinde böyle olduğu yazıyor gerçekten böyle mi yani aileden habersiz kıyılması bizim mezhebimize uygun değil mi?CADIARZU

mors arkadas gayette iyi okuyup,yazmis..yazilan mesaj ve tarihi 27.05 benim yazdigim mesajsa daha dun.. mesajda duzeltme yapildiktan,sonra yazilmis mesajim..yanlis sizde bende degil..ayrica herkesin hayati kendine beni ilgilendirmez..fakat boyle durumlarda herzaman kizlar zor durumda kalir ve uzulur.bu yuzden uyarmak istedim..okumayan yine yorum yapmiyor merak etmeyin..keske siz bilip bilmeden atip tutmasaydiniz..

KIZLAR BEN 20 YAŞINDAYIM VE SÖZLÜYÜM SÖZLÜMLE HARAM OLDUĞUMUZU DÜŞÜYORUM VE ıMAM NıKAHI YAPMAK ıSTıYORUZ FAKAT RESMı NıKAH OLMADAN ıMAM NıKAHI OLMAZMIş kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:kafamçokkarıştı
Düzenleyen: zeyna55</SPAN> Düzenleme Tarihi : 27-05-2010 Düzenleme Saati :22:23.

Son düzenleme:

Tabikide uygun degil. Cicim, evliligin amaci zaten herkezin birlikteliginizi onayladigi birseydir. Ailenin rizasi olmadan birseye kalkisma daha cok gunaha girme derim. Gunahi bir kenariya atalim, su dunyada ne olcagimiz hic belli degil. Sozlunle bunlari konus. Evlenene kadar gunaha girmek zorunda degilsiniz ki.. Birbirini seven insan bekler. Sozlunude burda uckuru bozuk, yok pis niyetli diyerek yargilayanlar lutfen bu sacmaliklari biraksinlar. Bi iliskide yasanilabilecek en dogal seyler bunlar... ama herseyin yeri ve zamani var. Allah yardimcin olsun ama adimlarini 1000 kere dusunerek at derim tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…