• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Sözlüyüm ve imam nikahı istiyoruz yardım

resmi nikah olmadan imam nikahı yapmıyorlarki artık.

Hocayı ayarlayan yapıyor canım gizli kapaklı..
Ama bilmiyorlar ki gizli olunca dinen bir geçerliliği yok..
Sadece kendilerini kandırıyorlar..
Ben de en son geçen gün Tv de bir prof.dan dinledim, daha önceden de biliyordum gerçi.

haklısın canım
ne gerek var ya..sen zaten o kişiyle sözlünle evlenirse günahların varsa silinir..
ama dediğim gibi sözlünle..

3 külüvalla bi elam haydeekaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
niyet ettim eyledim bu geceki gerdağa diyip öyle iştebilmiyorumkismile

Muhahahaa:roflol::roflol:

Ula bugün hiç bu kadar gülmemiştim.:roflol:

Senin sözlü niyeti bozmuş bence :jeyyar:
Bunu da nikahla kapamaya çalışıyor.
Dini nikah da çoluk çocuğun eline kaldı ya artık ne diyim...
fisfisfis

3 külüvalla bi elam haydeekaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
niyet ettim eyledim bu geceki gerdağa diyip öyle iştebilmiyorumkismile

aynen kıs ben öle yaptımdısempatiksalakcinni
istemezük imam neim :umursamaz:

ewet haklısınız kızlar bunun kendi arasında olanıda varmıs kim çıkardıysa bunu:roflol:

Son düzenleme:
ewet haklısınız kızlar bunun kendi arasında olanıda varmıs kim çıkardıysa bunu:roflol:en iyisi ben ikna edim benimkini beklesiin....ewet eğer imam nikahı olursa onun karısı oluyorsun ve çagrdıgında yatağına gitmezsen günaha giribiliyorsun yok yok en iyisii beklemek:dance:
nasıl günaha giriyon ay bu erkek milleti şeylerine kılıf bulmakta harikalar yaasempatiksalakcinni

Muhahahaa:roflol::roflol:

Ula bugün hiç bu kadar gülmemiştim.:roflol:

allah daha da güldürsün kuzumsositososito3 külüvalla bi elam ardından yattım allah kaldır beni demeyi de ihmal etmemek gerekbilmiyorumkismile

aynen kıs ben öle yaptımdısempatiksalakcinni
istemezük imam neim :umursamaz:

çarpılmadın mı beasempatiksalakcinniben onu bilem yapmadımdı dedim şimdi sakata gelmiyim 2 tarafta da yerim yok allaamaakannehir
insanın çok sevişecee varsa sevişir aa bugün olmuş aa yarın püff aşksız geçen zamana yazıkaklinialirimsmile

Son düzenleme:
çarpılmam mı kıss boşuna ecinnili olmadık dimi ama sempatiksalakcinni
yattım allah kaldır benide dedimdi kaydirigubbakcemile3
allah canını almaya melosempatiksalakcinni

her şeyin sahtesi çıktı nikahında sahtesi çıkmışşş,sempatiksalakcinni
bak canım muftiliğe bağlı bi hoca ancak nikahınızı kıyar yada gercekten dini nikah olmasaa
dokunmasıda yalnız kalmanızda dinimzde sakınçalııı ben boyle bilyorumm aslıda buuu:kedi:

ben şu an nişanlıyım, 1 ay sona da nikahımız olacak...
ama benim aşkım imam nikaandan hiç bahsetmiyo:sm_confused:
benimkinde mi var bi gariplikbilmiyorumkismile
du ben bi sorayım "kendi aramızda nikah yapalım mı? "diyeaklinialirimsmile

ewet haklısınız kızlar bunun kendi arasında olanıda varmıs kim çıkardıysa bunu:roflol:en iyisi ben ikna edim benimkini beklesiin....ewet eğer imam nikahı olursa onun karısı oluyorsun ve çagrdıgında yatağına gitmezsen günaha giribiliyorsun yok yok en iyisii beklemek:dance:

Nişanlın mı söyledi bunu sana? delikafadulden
Vay uyanık.delikafadulden Aklı sıra seni kafalıycak ha..sempatiksalakcinni

Sen benden selam söyle nişanlına..
Hatta tüm KK lıların sana selamı var de..
Anlar o..:jeyyar:

işte o yüzden resmi nikah olmadan imam nikahı kıyılmamalı

ki yasak da zaten

resmi nikah olmadan dini nikah kıyılamaz. gerçek bir din adamı bunu yapmaz en azından
:olmaz:

yasakkelime
ben resmı nıkahım olmqdan dini nikahımı kıydırdım ve zerre kadar pişman olucagım bi iş yapmadım........gecerlı olup olmayacagıının fetvasını vermek hiç hoş degıl.....düşünceler cok zıt....
burda yapılması gereken konuyu acan arkadası düzgünce sözlüsü konusunda uyarmak....ne nıyetle sozlusunuın bunu istedığını ıyı anlaak gerek....cok mu mutassıp yada kotu nıyetınden mı ıstıyo ıyıce bı taRTMALI BENCE.....acıkcası kendı aralarındaki bı nıkahın hükmünün gecersiz olacagı ilmihallerde de yazıyor zaten..... ben sözlüsüne bıras daha dıkkat etmesi kanaatındeyım...

yasakkelime
ben resmı nıkahım olmqdan dini nikahımı kıydırdım ve zerre kadar pişman olucagım bi iş yapmadım........gecerlı olup olmayacagıının fetvasını vermek hiç hoş degıl.....düşünceler cok zıt....
burda yapılması gereken konuyu acan arkadası düzgünce sözlüsü konusunda uyarmak....ne nıyetle sozlusunuın bunu istedığını ıyı anlaak gerek....cok mu mutassıp yada kotu nıyetınden mı ıstıyo ıyıce bı taRTMALI BENCE.....acıkcası kendı aralarındaki bı nıkahın hükmünün gecersiz olacagı ilmihallerde de yazıyor zaten..... ben sözlüsüne bıras daha dıkkat etmesi kanaatındeyım...

hadi diyelim sözlüsünün niyeti uçkur derdi
ee nolmuş:bbo: çok insani bi istek değil mi allasen mirmirmirmir

Back