Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resmi nikah olmadan imam nikahı yapmıyorlarki artık.
pardon ama hoca yapmazsa siz nasıl yapcaksınız kendi aranızda nikahı merak ettim
3 külüvalla bi elam haydeekaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
niyet ettim eyledim bu geceki gerdağa diyip öyle iştebilmiyorumkismile
3 külüvalla bi elam haydeekaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
nasıl günaha giriyon ay bu erkek milleti şeylerine kılıf bulmakta harikalar yaasempatiksalakcinniewet haklısınız kızlar bunun kendi arasında olanıda varmıs kim çıkardıysa bunu:roflol:en iyisi ben ikna edim benimkini beklesiin....ewet eğer imam nikahı olursa onun karısı oluyorsun ve çagrdıgında yatağına gitmezsen günaha giribiliyorsun yok yok en iyisii beklemek:dance:
Muhahahaa:roflol::roflol:
Ula bugün hiç bu kadar gülmemiştim.:roflol:
aynen kıs ben öle yaptımdısempatiksalakcinni
istemezük imam neim :umursamaz:
delikafadulden bu kadar basit miydi:roflol:3 külüvalla bi elam haydeekaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
ewet haklısınız kızlar bunun kendi arasında olanıda varmıs kim çıkardıysa bunu:roflol:en iyisi ben ikna edim benimkini beklesiin....ewet eğer imam nikahı olursa onun karısı oluyorsun ve çagrdıgında yatağına gitmezsen günaha giribiliyorsun yok yok en iyisii beklemek:dance:
işte o yüzden resmi nikah olmadan imam nikahı kıyılmamalı
ki yasak da zaten
resmi nikah olmadan dini nikah kıyılamaz. gerçek bir din adamı bunu yapmaz en azındanlmaz:
yasakkelime
ben resmı nıkahım olmqdan dini nikahımı kıydırdım ve zerre kadar pişman olucagım bi iş yapmadım........gecerlı olup olmayacagıının fetvasını vermek hiç hoş degıl.....düşünceler cok zıt....
burda yapılması gereken konuyu acan arkadası düzgünce sözlüsü konusunda uyarmak....ne nıyetle sozlusunuın bunu istedığını ıyı anlaak gerek....cok mu mutassıp yada kotu nıyetınden mı ıstıyo ıyıce bı taRTMALI BENCE.....acıkcası kendı aralarındaki bı nıkahın hükmünün gecersiz olacagı ilmihallerde de yazıyor zaten..... ben sözlüsüne bıras daha dıkkat etmesi kanaatındeyım...
hadi diyelim sözlüsünün niyeti uçkur derdi
ee nolmuş:bbo: çok insani bi istek değil mi allasen mirmirmirmir
insani bi istek olduğu muhakkak canım:kedi:
ama hersey zamanında guzel degıl mı allasen:)vereliniortak