- Konu Sahibi cansubeauty
-
bende seninle aynı durumdayım ben izmirdeyim sözlüm bursadaçok zor bi durumm onu çokk özlüyorum bende ayda 1 kere gelebiliyo senede 1 kerede 10 günlüğüne kalıyo burda inş aralıkta tekrar gelcek izne çıktığında...:gitme:
bizim aramizda 3000km var be kizlar siz böyle derseniz ben ne diyim :sinifsinif:
Her yaz sadece 1ay görüsebiliyoruz ve bu 4 senedir böyle yinede pes etmedik etmeyizde dayanmamiz gereken son 2 sene kaldi...gün geliyo hasretinden delirck gibi oluyom. Bazen dayanamicak hale gelince allaha dua ediyom rüyamda göreyim askimi bi hissedim doya doya boynuna sarilayim diye mafoldumben Elimden baska hic birsey gelmiyo cünkü...
öyle zorki siz yinede sükredin halinize be kizlar beterinde beteri var yinede haftasonlari veya ayda bi kerede olsa görüyosunuz benim öyle bi imkanim olsaydi keske ne cok isterdim
ah keşke bizimde 1 saatlik yol olsa bursa izmir 5 buçuk saat
üzülme cnm beşbucuk saatte çok bşy deill:)en kısa zamanda kavuşursunuz inşş..birlikte yaşamak süper bşy:)
bizim aramizda 3000km var be kizlar siz böyle derseniz ben ne diyim :sinifsinif:
Her yaz sadece 1ay görüsebiliyoruz ve bu 4 senedir böyle yinede pes etmedik etmeyizde dayanmamiz gereken son 2 sene kaldi...gün geliyo hasretinden delirck gibi oluyom. Bazen dayanamicak hale gelince allaha dua ediyom rüyamda göreyim askimi bi hissedim doya doya boynuna sarilayim diye mafoldumben Elimden baska hic birsey gelmiyo cünkü...
öyle zorki siz yinede sükredin halinize be kizlar beterinde beteri var yinede haftasonlari veya ayda bi kerede olsa görüyosunuz benim öyle bi imkanim olsaydi keske ne cok isterdim
Canım biz İstanbul'da aynı okulda okuduk 2 sene. Sonra ben okulumu bitirince Bursa'ya döndüm, o Ankara'ya döndü. Ve biz bu şekilde tam tamına 3 sene devam ettik!! akannehir Çok ama çok zordu. Hani belki 2 senemiz yan yana geçmeseydi bu denli zor olmazdı ama bu 3 senelik ayrılık bizi çok yordu ve ciddi bi adım atamadık malesef evlilik için. Bazen 2 ay görüşmediğimiz oluyordu, ikimiz de cumartesileri çalışıyorduk ve cumartesi öğlen yola çıkıp akşamına birbirimzin yanında olabiliyorduk. Pazar günü de akşamüstü yola çıkıp makul bi saatte geri evde olmak durumunda kalıyorduk, çok üzücüydü çok!! Sonra ben nihayet Ankara'da güzel bi iş buldum da şimdi mutlu mesut evlilik planlarımızı yapıyoruz yanyanaYani diyeceğim bu ilişkide uzaklıktan çektiklerimizle resmen cennetlik oldu kaydirigubbakcemile3
Bu noktada birbirinizi ne kadar sevdiğiniz çok önemli işte, sevgi ne kadar fazlaysa problemlere katlanabilirlik o kdar artıyor. Herşey güzel olur sizin için de umarım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?