Söz Kesimi sözlünüze 3-4 saatlik yolu olanlarrr.ayri sehirlerde kalanlar hasretimizi paylasalim

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
kizlar benim henüz sözüm olmadi ama sözlüm diyorum..., aramizda 3-4 saatlik yol var :( herzaman görüsemiyoz haftaya 2 günlügüne gelecek sonra gidecek:( evlenmemize daha 2 sene var offff offffffffffffff cok özlüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :( mafoldumbenmafoldumben of offfffff, sizdede böyle bir durum varmi? ;( ayda kac kez görüsürsünüz?? :( ah ahhh :gitme:

bende seninle aynı durumdayım ben izmirdeyim sözlüm bursada :( çok zor bi durumm onu çokk özlüyorum bende ayda 1 kere gelebiliyo senede 1 kerede 10 günlüğüne kalıyo burda :( inş aralıkta tekrar gelcek izne çıktığında...:gitme:

bende seninle aynı durumdayım ben izmirdeyim sözlüm bursada :( çok zor bi durumm onu çokk özlüyorum bende ayda 1 kere gelebiliyo senede 1 kerede 10 günlüğüne kalıyo burda :( inş aralıkta tekrar gelcek izne çıktığında...:gitme:

canim ya cok üzülüyorum cok:( ,deli oluyorum disardaki insanlari görünce el ele :( biz niye öyle olamiyoruz diyorum :( of offffffff kaderimiz böyleymis napalim.. hayirlisi canim:( insallah tez zamanda kavustutur allahim bizleriiiiii aminnnnnnnnn :nazar::nazar:

kızlar Allah Kavuştursun inşallah hepimizi...
benimde kendi aramızda taktığımız yüzük ile sevgilimle aramızda 1 saatlik yol var sizin kadar uzun uzak olmasada her istediğimde yanımda olamaması çok zor oluyor...
Allah razı olsun gel desem hemen geliyor ama yinede aynı şehirde olmak başka oluyor işte....

eşimle sevgiliykennn 1 saatlik yoll vardııı...haftada yada iki haftada bir görüşüyorduk..3 sene sevgili olduk o yolaırn her adımını ezberledim:)şimdi evliyis..öncedennn sevgilimin yanına giderken şimdi ailemin yanına gidiyorum:)gurbet hiç bitmiyor yaf:)

bizim aramizda 3000km var be kizlar siz böyle derseniz ben ne diyim :sinifsinif:

Her yaz sadece 1ay görüsebiliyoruz ve bu 4 senedir böyle yinede pes etmedik etmeyizde dayanmamiz gereken son 2 sene kaldi...gün geliyo hasretinden delirck gibi oluyom. Bazen dayanamicak hale gelince allaha dua ediyom rüyamda göreyim askimi bi hissedim doya doya boynuna sarilayim diye mafoldumben Elimden baska hic birsey gelmiyo cünkü...

öyle zorki siz yinede sükredin halinize be kizlar beterinde beteri var yinede haftasonlari veya ayda bi kerede olsa görüyosunuz benim öyle bi imkanim olsaydi keske ne cok isterdim

bizim aramizda 3000km var be kizlar siz böyle derseniz ben ne diyim :sinifsinif:

Her yaz sadece 1ay görüsebiliyoruz ve bu 4 senedir böyle yinede pes etmedik etmeyizde dayanmamiz gereken son 2 sene kaldi...gün geliyo hasretinden delirck gibi oluyom. Bazen dayanamicak hale gelince allaha dua ediyom rüyamda göreyim askimi bi hissedim doya doya boynuna sarilayim diye mafoldumben Elimden baska hic birsey gelmiyo cünkü...

öyle zorki siz yinede sükredin halinize be kizlar beterinde beteri var yinede haftasonlari veya ayda bi kerede olsa görüyosunuz benim öyle bi imkanim olsaydi keske ne cok isterdim

canim 3000 bin mi puhhh delikafadulden allah cok cok cokkkk sabir versin gercekten.. :( bizimde 2 senemiz kaldi.. seni cok iyi anliyorum suan iyiim ama bir dönem vardi hergün agliyordum.. sevgilim bile öyle etkileniyorduki cok sinirli oluyordu is yerinde sorunlar yasiyordu... allaha sükür suan cok mutluyuz :nazar: allah hepimize sabir versin.. hepimizi kavustursun canim ne diyim:) aminnnnnnnnn :nazar: :nazar:

ahhh ahhhh ben almanya dayim o ankaradaydi simdide askerde hepinizi cok iyi anliyorum o yüzdennnnn cok zor bisey dayanmak ama asla pes etmemekkkk

üzülme cnm beşbucuk saatte çok bşy deill:)en kısa zamanda kavuşursunuz inşş..birlikte yaşamak süper bşy:)

Valla haklısınız halimize şükür senin durumun daha zormuş..
bizde 5 senedir birlikteyiz ama pes etmiyoruz biliyoruz ki bi gün bu bekleyişin mükafatını alıcaz

Canım biz İstanbul'da aynı okulda okuduk 2 sene. Sonra ben okulumu bitirince Bursa'ya döndüm, o Ankara'ya döndü. Ve biz bu şekilde tam tamına 3 sene devam ettik!! akannehir Çok ama çok zordu. Hani belki 2 senemiz yan yana geçmeseydi bu denli zor olmazdı ama bu 3 senelik ayrılık bizi çok yordu ve ciddi bi adım atamadık malesef evlilik için. Bazen 2 ay görüşmediğimiz oluyordu, ikimiz de cumartesileri çalışıyorduk ve cumartesi öğlen yola çıkıp akşamına birbirimzin yanında olabiliyorduk. Pazar günü de akşamüstü yola çıkıp makul bi saatte geri evde olmak durumunda kalıyorduk, çok üzücüydü çok!! Sonra ben nihayet Ankara'da güzel bi iş buldum da şimdi mutlu mesut evlilik planlarımızı yapıyoruz yanyana:nazar: Yani diyeceğim bu ilişkide uzaklıktan çektiklerimizle resmen cennetlik oldu kaydirigubbakcemile3
Bu noktada birbirinizi ne kadar sevdiğiniz çok önemli işte, sevgi ne kadar fazlaysa problemlere katlanabilirlik o kdar artıyor. Herşey güzel olur sizin için de umarım canım.

Canım biz İstanbul'da aynı okulda okuduk 2 sene. Sonra ben okulumu bitirince Bursa'ya döndüm, o Ankara'ya döndü. Ve biz bu şekilde tam tamına 3 sene devam ettik!! akannehir Çok ama çok zordu. Hani belki 2 senemiz yan yana geçmeseydi bu denli zor olmazdı ama bu 3 senelik ayrılık bizi çok yordu ve ciddi bi adım atamadık malesef evlilik için. Bazen 2 ay görüşmediğimiz oluyordu, ikimiz de cumartesileri çalışıyorduk ve cumartesi öğlen yola çıkıp akşamına birbirimzin yanında olabiliyorduk. Pazar günü de akşamüstü yola çıkıp makul bi saatte geri evde olmak durumunda kalıyorduk, çok üzücüydü çok!! Sonra ben nihayet Ankara'da güzel bi iş buldum da şimdi mutlu mesut evlilik planlarımızı yapıyoruz yanyana:nazar: Yani diyeceğim bu ilişkide uzaklıktan çektiklerimizle resmen cennetlik oldu kaydirigubbakcemile3
Bu noktada birbirinizi ne kadar sevdiğiniz çok önemli işte, sevgi ne kadar fazlaysa problemlere katlanabilirlik o kdar artıyor. Herşey güzel olur sizin için de umarım canım.

ohh süpermis canim.... hadi hayirlisi... :) darisi basimizaaaaaaaaa :Saruboceq::Saruboceq:

Back