• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Sözlümün ailesine bayram ziyareti

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

mirle

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
18
0
16
Balıkesir
kızlar bayramda sözlümün ailesine Bayram ziyareti yapacağım.önce sözlüm kardeşi ile bize gelecek sonra birlikte onlara gidicez.acaba ben de kardeşimle gitsem nasıl olur sizce,hem arkadaş olur bana diorum ama emin değilim . Size soracağım şu ki giderken nasıl bir hediye götürmeliyim?çikolata falan mı?ayrıyetten Bayram hediyesine gerek var mı?neler konuşulur nasıl davranmam gerekir şimdiden heyecan sardı yardım edin nolur?başından geçenler püf noktaları anlatabilirmi ? Heyecandan nutkum tutulacak diye korkuyorum muhabbet konusu bulun bana:)

kızlar yokmu fikir verebilecek vakit yaklaştıkça heyecanlanıyorum...çikolata mı götürmeliyim sizce ne kadar oturmalıyım?

sözlün kardeşiyle gelecekmiş bence sende kardeşinle git daha iyi olur canım..
hediye sözlüne al içinden ne geliyorsa.. ben öyle yapıcam :61: ailesine de çikolata alırsın..
onların yanında rahat ve kendin ol yeter.. ordan burdan muhabbet açılır zaten.. :34:
evin kızı gibi davran ben şahsen öyle yapıyorum bu davranışımda onların çok hoşuna gidiyo :21:
bak göreceksin çok iyi geçicek :46:

rica ederim canım :34:
sormak istediğin bir şeyler olursa sora bilirsin :8:

sözlümün evinde dedesi de olucak,ona nasıl yakın davranabilirim?yaşlılar ilgilenilmekten hoşlanır ya,yani sempatik olmak için nasıl konu açabilirim kızlar yardım edin çok heyecanlıyım.ilk defa evlerine gidicem,sıcak ve yakın görünmek istiyorum.nelerden muhabbet açabilirim?öyle sessiz ve çekingen durmak istemiyorum.havalardanmı konuşulacak Ramazan'ın nasıl geçtiğinden mi,kızlar tüyo verin.yoksa onlar mı konu açıp soru sorucak?çok sevaba girersiniz yardımcı olursanız:)teşekkürler şimdiden...

sözlümün evinde dedesi de olucak,ona nasıl yakın davranabilirim?yaşlılar ilgilenilmekten hoşlanır ya,yani sempatik olmak için nasıl konu açabilirim kızlar yardım edin çok heyecanlıyım.ilk defa evlerine gidicem,sıcak ve yakın görünmek istiyorum.nelerden muhabbet açabilirim?öyle sessiz ve çekingen durmak istemiyorum.havalardanmı konuşulacak Ramazan'ın nasıl geçtiğinden mi,kızlar tüyo verin.yoksa onlar mı konu açıp soru sorucak?çok sevaba girersiniz yardımcı olursanız:)teşekkürler şimdiden...

Yarın bende gidicem ve inan ki hiç bir fikrim yok.. Heralde laf lafı açar, sözlüm muhabbet eder.. Bilmiyorum görücez artık.
Ama bence konuları sen açma o işi sözlüne bırak.. Sonra çok konuşuyormuş gibi görünürsün:S

Yaşlıların mutlaka bir hastalığı vardır. Nasılsın? diye sor gerisi gelir. Şikayetlerini dinle, tanıdığım doktor var falan de bayılır sana:9:
Ailesiyle de nasılsın, ailen nasıl diye konu açılır ve gerisi gelir zaten. Sessiz kalsan da ilk olacağı için çok önemsemezler sanırım

Ne güzel telaşlar,heyecanlar :) İçinden geldiği gibi davran,rahat olmalısın bence gerilme hiç,yoksa elin ayağına dolaşır.Çikolata götürme fikrin gayet güzel.Zaten konuşulacak şeyler de havadan sudan olur.Onlar açarlar konuları.Samimi içten olduğun sürece çok güzel geçecektir eminim.Mutlu bayramlar :)

Back