Merhaba. Uzun zamandır sıkıntı yaşadığım bir konu var ve fikir almam gerekiyor. Sözlümle tanışmamız aracı bir aile vesilesiyle tanıştık. Görücü gibi bir durum yok numaralarımız verildi birbirimize ve tanıştık. Anlaştık ve enerjimiz çok uydu birbirine. Ailelerle tanışmaya sıra geldi. Benim ailem böyle şeylere çok önem verir en güzel şekilde ağırlamak ister samimi olmak ister ve uğraşır. O yüzden onu güzel şekilde ağırladık.daha sonra ben tanıştım. Ama bizimki gibi bir ağırlık göremedim. Tabiki hazırlık yapılmıştı ama rahatlardı.Zaten sözlendikten sonra daha iyi anladım. Onlara gittiğimizde özel olarak ağırlanmadım hep kendilerinden gördüler beni evden biriymiş gibi bu bi yandan güzel birşey ama biryandan sanki kötü birşey olmaya başladı. Özel dediğim özenmekten bahsediyorum. Ve bu aileler arası da olmaya başladı. Söz dönemi aileler daha iyi tanır birbirlerini ama iki tarafta sanki dünür olmayacakmış gibi. Aile yapılarımız çok farklı biz daha sohbet muhabbet olsun gidip gelelim uğraşalım kafasındayız ama o taraf öyle değil. Biz misafir ağırlamak için olsun farklı konularda olsun özen gösteririz. Ama onlar sanki yapmak için yapıyor gibiler bu durum beni çok rahatsız ediyor.istemede çikolatayı isteme gününü vs hep kendimiz düşündük ailesi bu konuda bir sorumluluk bir düşünce belirtisi göstermedi.kendi çikolatamı gidip seçtimSözlüm bana demişti ailesiyle ilk tanıştığımda ne görüyorsan o bak ne artı ne eksi diye. Ben kabul ediyorum sözlümü çok sevdiğim için ama açıkçası ilerde nelerle karlılaşırım pek bilmiyorum. Annem babam bu işten huzursuz olmaya başladılar ve sanki ayrılmamı bekliyorlar. Hep olumsuz konuşmalar duyuyorum. Annem sürekli benim içim ısınmadı diyip duruyorÜzerimde bir baskı hissediyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum.