- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
kesinlikle perceive
One million. Kesinlikle pişman olmazsın bunu aldığına bitanem
Sözlünün tarzına göre değişir aslında canım ama benim önereceklerim Polo Blue ve Armani Code.
Polo daha sportif, Armani baharatlı ama çok güzel
one million çok güzel ama bu aralar çok kullanılıyor,
ben versace eau fraiche tavsiye ederim, çok ferah güzel,
herkes bır mılyona takmış kafayı yahu başka parfum yok sanki.Ben mesela dolca gabban one önerebılrım
valla arkadaslar ben ve esim ikimizde parfum manyagiyiz diyebilirim...bugune kadar esimin kullandigi ve benim en cok begendigim parfumlerden biri gercekten one milion..koku baharatli bir koku degil daha tatli ve hafif..onun haricinde "diesel" bunuda onerebilirim..daha agir bir koku gerci ama fena degildi..herkezin ayni parfume yonelmesinin sebebi sanirim cok begeniliyor olmasindan kaynaklaniyor.
Rica ederim ne demek:) Bu arada bugun bir parfum daha kesfettim sevgililer gunu icin alacagim esime.Hugo boss ( koyu siyah bir sise) hangi version oldugunu unuttum..kokusu cok tanidik ama cezbedici..harikaydii tavsiye ederim herkezee
valla canim cok saol one milion u burda bayagi önerince arkadaslar aldim bi tane ve gercekten denildigi kadar varmis kokusu cok hos o diesel e de bakayim bi begenirsem iki tane kaynim var onlarada almam lazim onlara alirim :) cok tesekkür ederim gidip bakayim ben ona :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?