• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüme hediye icin önerebileceginiz güzel parfüm alternatifleri ?

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
66
Almanya
herkese merhaba !!! sözlüme parfüm almak istiyorum almanyadayim su an askerde tatile giderken götürmek istiyorum söyle güzel bi parfüm önerileriniz varsa cok sevinirim ... hepimizin tarzina güveniyorummm :34:

sen sözlünün zevkini daha iyi bilirsin ama ben sana fikir edinmen için fullspeed i öneririm hatta yanına roll on unu da alıp 2 li werirsin .yada perceive.adidasında hoş kokuları war onlarıda düşünebilirsin

simdiye kadar hep adidas kullandi zaten bruno banani var cok begendigim kokular arasinda ama yinede cok fikire ihtiyacim var tek tek hepsinin kokusuna bakacagim tesekkür ederimmm...:46::46::46::71::71::71:

Sözlünün tarzına göre değişir aslında canım ama benim önereceklerim Polo Blue ve Armani Code.
Polo daha sportif, Armani baharatlı ama çok güzel:16:

herkes bır mılyona takmış kafayı yahu başka parfum yok sanki.Ben mesela dolca gabban one önerebılrım

evet herkes onu öneriyor :) gittim baktim 1 tane aldim ondan bayagi begendim onu ama önerin icin cok tesekkür ederim o parfümede bakayim cünkü iki tanede kaynim var onlarada alcam =))

valla arkadaslar ben ve esim ikimizde parfum manyagiyiz diyebilirim...bugune kadar esimin kullandigi ve benim en cok begendigim parfumlerden biri gercekten one milion..koku baharatli bir koku degil daha tatli ve hafif..onun haricinde "diesel" bunuda onerebilirim..daha agir bir koku gerci ama fena degildi..herkezin ayni parfume yonelmesinin sebebi sanirim cok begeniliyor olmasindan kaynaklaniyor.:52:

valla arkadaslar ben ve esim ikimizde parfum manyagiyiz diyebilirim...bugune kadar esimin kullandigi ve benim en cok begendigim parfumlerden biri gercekten one milion..koku baharatli bir koku degil daha tatli ve hafif..onun haricinde "diesel" bunuda onerebilirim..daha agir bir koku gerci ama fena degildi..herkezin ayni parfume yonelmesinin sebebi sanirim cok begeniliyor olmasindan kaynaklaniyor.:52:

valla canim cok saol one milion u burda bayagi önerince arkadaslar aldim bi tane ve gercekten denildigi kadar varmis kokusu cok hos o diesel e de bakayim bi begenirsem iki tane kaynim var onlarada almam lazim onlara alirim :) cok tesekkür ederim gidip bakayim ben ona :)

Rica ederim ne demek:) Bu arada bugun bir parfum daha kesfettim sevgililer gunu icin alacagim esime.Hugo boss ( koyu siyah bir sise) hangi version oldugunu unuttum..kokusu cok tanidik ama cezbedici..harikaydii tavsiye ederim herkezee

Rica ederim ne demek:) Bu arada bugun bir parfum daha kesfettim sevgililer gunu icin alacagim esime.Hugo boss ( koyu siyah bir sise) hangi version oldugunu unuttum..kokusu cok tanidik ama cezbedici..harikaydii tavsiye ederim herkezee

hugo boss u da cok tavsiye ediyorlar ama hic bakmadim kokusuna tv de filanda görmüstüm bi ara reklamlarini onada bi bakayim :)

sevgisim bu mu acaba bahsettigin parfüm kutu olarak bumuydu ?

$HUGBONM_AEDT.jpg

valla canim cok saol one milion u burda bayagi önerince arkadaslar aldim bi tane ve gercekten denildigi kadar varmis kokusu cok hos o diesel e de bakayim bi begenirsem iki tane kaynim var onlarada almam lazim onlara alirim :) cok tesekkür ederim gidip bakayim ben ona :)

One milion i ben de merak ettim, parfum hediye etmeyi hic dusunmuyordum ama bir bakacam, tesekkurler :)

Back