Sözlüm

Deniz kendir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
4
0
1
Merhaba kizlar ben yeni uyeyim.7 aydr sozluyum turlu sebeplerden dolayi nisanim surekli ertelendi.Hep karsi taraftan kaynaklanan sebepler.Sözlumu seviyorum kirmk istemzdm ama dun yine bir sey cikinca onun acisndan sert konusmsm cok kirilms simdu konusmyr benle ben affedince yazarm dedi...Sizce benim soz soylemeye hakkim yok muydu?Onun da birazck laf isitmeye...acemiyim kusura bskmayn degerli yorumlarnzi beklyrm

Kırgınlığı geçince yazar bir kac gün ara verip kafa dinleyin sinirleriniz yatışsın.

Ertelen me sebepleri sağlık sorunları cenaze değilse hak etmistir

Merhaba kizlar ben yeni uyeyim.7 aydr sozluyum turlu sebeplerden dolayi nisanim surekli ertelendi.Hep karsi taraftan kaynaklanan sebepler.Sözlumu seviyorum kirmk istemzdm ama dun yine bir sey cikinca onun acisndan sert konusmsm cok kirilms simdu konusmyr benle ben affedince yazarm dedi...Sizce benim soz soylemeye hakkim yok muydu?Onun da birazck laf isitmeye...acemiyim kusura bskmayn degerli yorumlarnzi beklyrm
Detayları ogrenseydik? Ne söylediniz mesela?

Keşke sesli harfleri yutmasanız..

Neyse. Konunun ne olduğu önemli tabi

Hayatını senin kadar detaylı bilmiyoruz şimdi adamın tepkisinin mantıklı mı abartı mı olduğunu anlamak için o "türlü sebepleri", "ne çıktığını", ne kadar "sert" konuştuğunu bilmemiz lazım. Böyle dolaylı anlatman biraz suçluluk duygusundan kaynaklı saklama çabası içinde olduğunu düşündürttü. Açıkça yazarsan daha iyi bir yorum yapabilirim.

Kız her şeyi anlatsana bize, çekinme :KK53: Çok üstünkörü anlatmışsın biraz detaya inersen daha yararlı tavsiyelerde bulunabiliriz (merakıma mantıklı bir kılıf geçiriyorum evet :KK53: )

Kız her şeyi anlatsana bize, çekinme :KK53: Çok üstünkörü anlatmışsın biraz detaya inersen daha yararlı tavsiyelerde bulunabiliriz (merakıma mantıklı bir kılıf geçiriyorum evet :KK53: )
Ya arkadaslar toplu cevap veriyorum kusura bakmayin verdigim bilgiler tatmin etmediyse☺ertelenme sebepleri iste iki bayram arasi olmsn dediler tamam dedim.Dayim hastanede tamam dedim.Kuzenim askerde gelsn mutlu gunumu o da gorsn tamam dedim.En son iste bu hafta olacakti uzaktan bi akrabanin oglu vefat etti Allah rahmet eylesin kesinlikle benim buna tavir yaptgm yok zaten ertelenckse bu sebepten ertelenir bu ritüeller.Iste sert konustm benim disjmda herkesi onemsedin falan bi nisan yapmk bu kadar zor olamaz dedim agir mi bu☺

Sözlüyken Ben affedince yazarimm, Evlendiginizde Ben affedince eve gelirim 'e dönmesin? Çoook iyi düşünün lütfeenn. ..

nişan için mi oldu bu iki bayram arası,kuzenin askerliği mevzuları? ay düğün olsa belki derim de ne alaka ya nişan bu daha bunun kınası var düğünü var. kuzeni de görmeyiversin ne olacak?

bence o affedince yazmasın siz onu affedene kadar beklesin beyefendiye bak bir de lütufta bulunuyor affedince yazacakmış.

Ya arkadaslar toplu cevap veriyorum kusura bakmayin verdigim bilgiler tatmin etmediyse☺ertelenme sebepleri iste iki bayram arasi olmsn dediler tamam dedim.Dayim hastanede tamam dedim.Kuzenim askerde gelsn mutlu gunumu o da gorsn tamam dedim.En son iste bu hafta olacakti uzaktan bi akrabanin oglu vefat etti Allah rahmet eylesin kesinlikle benim buna tavir yaptgm yok zaten ertelenckse bu sebepten ertelenir bu ritüeller.Iste sert konustm benim disjmda herkesi onemsedin falan bi nisan yapmk bu kadar zor olamaz dedim agir mi bu☺

oldukça abartmışlar bence, düğün bil değil yapacağınız, aile arasında yapalım o zmn çokca yasmız var desinler.
Bilemedim, çok saçma geldi bana bahaneleri.

Ailesi doğulu veya güney doğulu mu çünkü bu tür erteleme olayları orda olur
Dıdısının dıdısı yere düşse erteleniyor sjsjsjsj
Ama bence çok gereksiz hayırlı işlerde acele etmek lazım
Belkide böylesi daha hayırlıdır sizin için tatlım bol bol dua et hayırlısı için :),

Tamam da nişan bu hafta idi ertelendi diyorsunuz

Bu nişanı kız tarafı yapmıyor mu

Ne Zamana ertelendi

İki hafta sonra dendi mi mesela

Yol yakınken dön ilerleyince dönmek zor oluyor. Ne demek ben affedince yazarım?

Back
X