- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
-
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
gunlerdir takıp edıyorum ve yapılan haksızlıgın haddi hesabı yok bende seneye için çalışacaktım ama durumlar boyle olunca çalısmak ıcımden gelmıyor malesefMerhaba arkadaşlar.
Bildiginiz gibi 3 sinava girdik ve bir puan aldik. Ancak atamalar mulakatta bize verilen puanlar uzerinden olacak. Komisyonlar farkli, puanlar farkli, kimi komisyon bol bol vermiş, kimisi yuksek alanin puanini dusurmus. Bu konuda bir başliga rastlamadim, sizlerle konusalim istedim.
Bu konudaki dusunceleri merak ediyorum.
Aynen oyle. Eskiden en azindan yuksek aliriz ataniriz diye bir umut vardi. Şimdiyse 3 sinava gir sonra on dakikada seni liyakayli liyakatsiz ilan etsinler!gunlerdir takıp edıyorum ve yapılan haksızlıgın haddi hesabı yok bende seneye için çalışacaktım ama durumlar boyle olunca çalısmak ıcımden gelmıyor malesef
öğretmenlere daha yenı yapılmaya başlanan bu milakat rezilliği senelerdir diğer bölümlere yapılmaktaAynen oyle. Eskiden en azindan yuksek aliriz ataniriz diye bir umut vardi. Şimdiyse 3 sinava gir sonra on dakikada seni liyakayli liyakatsiz ilan etsinler!
İşte, biz gecen sene sinava hazirlanirken her seneki gibi merkezi atanicaz diye hazirlandik. İş işten gecti tam öabtden once mulakati koydular onumuze. Hani alinan kişi sayisi bu atamada 15 bin. Mulakata cagrilan 45 bin kişiyi nasil 10ar dakikada ölçtüler bilmiyorum. İnsanlar sosyal medyaya uçuk puanlar yaziyor. Meb siralamayi açiklamiyor. Tam karambol bir tercih yaptik ya...öğretmenlere daha yenı yapılmaya başlanan bu milakat rezilliği senelerdir diğer bölümlere yapılmakta
yerıne gore 90 puan almıs bırı bıle mülakata girip elenebilyor!
sizinde branş ingilizce herhaldeMerhaba arkadaşlar.
Bildiginiz gibi 3 sinava girdik ve bir puan aldik. Ancak atamalar mulakatta bize verilen puanlar uzerinden olacak. Komisyonlar farkli, puanlar farkli, kimi komisyon bol bol vermiş, kimisi yuksek alanin puanini dusurmus. Bu konuda bir başliga rastlamadim, sizlerle konusalim istedim.
Bu konudaki dusunceleri merak ediyorum.
Aynen benim de ing. Ben de siralamadaydim 1555in icindeydim. 21 i açsam gidebiliyorken ben de atanamadim ve mulakatta 74 verdiler. Siralamalar alt ust oldu. Karambole tercih yaptik. Cok hak yendi simdi hak etmeden atananlar bizden az emek verip bizden az alanina vakif olanlar girsin siniflara. Herkes de sussun boyle.sizinde branş ingilizce herhalde
Arkadaşlar bi forumda mülakatta verilen puanların branşlara göre belirlendiğini okudum yani kişinin kendi düşüncesi.
Bana da bi mantıklı geldi. İhtiyaç duydukları branş hocalarına yüksek puan ihtiyaç duymadıklarına düşük puan gibi...
Bilemedim siz ne dersiniz ???
Yanlış canımArkadaşlar bi forumda mülakatta verilen puanların branşlara göre belirlendiğini okudum yani kişinin kendi düşüncesi.
Bana da bi mantıklı geldi. İhtiyaç duydukları branş hocalarına yüksek puan ihtiyaç duymadıklarına düşük puan gibi...
Bilemedim siz ne dersiniz ???