bende en kısa zamanda temin edip okuyayım
Püsküütcüm ben çoook edebi yorumlar yazamam canım .-tatlicadiarzu-
Ancak şu kadarını söyleyebilirim ki okurken kitaptan büyük keyif aldım. Akıcı dilin, güzel kurgun sayesinde sıkılmadan 2-3 günde bitirdim .
Her ne kadar Ayhan Bey'in ölmesine üzüldümse de ; yaşasaydı eğer Özlemle sürdükdükleri o güzel paylaşımlar eskisi gibi asla olmazdı . Ancak Özlem be Bülent 'i hala merak ediyorum.
Kalemine, diline ve yüreğine sağlık arkadaşım. a.s.
Başka kitabın var mı yazdığın ? :1hug:
Edebi yorum yapmana gerek yok zaten emezcim.. Keyif alman, benim dünyama dolaylı olsa da adım atmış olman, hiç bilmediğim bir evin bir dünyanın içinde bir rafta cümlelerimin sıralandığı bir kitabın şu anda duruyor olması.. Bunları bilmek yeterli..
Tabii yazması üç yıl süren bir kitabın okunması üç günde bitince biraz kalakalıyor insan.. yerimseniben
Özlem ve Bülent iyiler.. Belki yeniden buluşuruz belli mi olur? kaydirigubbakcemile5
Evet.. başka kitaplarım da var ama onlara ulaşmak zor.. llk baskıları hemen hemen bitti yeniden basım içinde arayan soran olmadı.. :kedi:
Hayat, yarımlarla geçer gider.. - ilk kitabım / şiir
Bir iz kalır aynada, hepsi bu.. - ikinci kitabım / şiir ve öykü
2. el satış yapan sitelerde buldu tanıdığım bir kaç kişi.. Ama artık ümitli değilim bu konuda..
İlgin ve okumaya ayırdığın zaman için teşekkür ederim.. a.s.
Edebi yorum yapmana gerek yok zaten emezcim.. Keyif alman, benim dünyama dolaylı olsa da adım atmış olman, hiç bilmediğim bir evin bir dünyanın içinde bir rafta cümlelerimin sıralandığı bir kitabın şu anda duruyor olması.. Bunları bilmek yeterli..
Tabii yazması üç yıl süren bir kitabın okunması üç günde bitince biraz kalakalıyor insan.. yerimseniben
Özlem ve Bülent iyiler.. Belki yeniden buluşuruz belli mi olur? kaydirigubbakcemile5
Evet.. başka kitaplarım da var ama onlara ulaşmak zor.. llk baskıları hemen hemen bitti yeniden basım içinde arayan soran olmadı.. :kedi:
Hayat, yarımlarla geçer gider.. - ilk kitabım / şiir
Bir iz kalır aynada, hepsi bu.. - ikinci kitabım / şiir ve öykü
2. el satış yapan sitelerde buldu tanıdığım bir kaç kişi.. Ama artık ümitli değilim bu konuda..
İlgin ve okumaya ayırdığın zaman için teşekkür ederim.. a.s.
ismi çok etkileyici ya çok merk ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?