• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlerinle Sarıl Bana Hayallerim Üşümeden - Bahar Özdemir

Sağol Nevim, bir an okumak için çok geç kaldığımı hissettim, üzüldüm. Kızım gerekeni yapacakmış şimdi görüştüm

Nevbahar, kızım kitabı bulamayınca Talin bulup yolladı bana sağolsun

Dün başka bölümde yazdım şimdi buraya da yazıyorum. Çok beğenerek okudum.
ıyi ki burada okumuş takip etmişim. Herkese okumalarını tavsiye ediyorum.

Konu hakkında yorum yazmıyorum, okusun arkadaşlar

Yazarın Püsküüt olduğunu yazmış bulundum..... Gurur duydum onun adına.

Okuyan gözlerine, ballı püskütümün kalemine sağlık diyelimopuyorumnanaktan

corel.. İlgin için teşekkür ederim.. Dilerim keyifle okursun..

yeşilim.. İncelikli sözlerin için gönül dolusu teşekkürler.. "Gurur duymak" falan.. Vücut ısımı iki gündür yükseltiyorsun haberin olsun.. :utangac:

nevkuşum.. Sana bulut dolusu öpücükler gönderiyorum.. Omzumu kavrayan ilgin hiç eksik olmasın.. :asigim:

Püsküütcüm ben çoook edebi yorumlar yazamam canım .-tatlicadiarzu-
Ancak şu kadarını söyleyebilirim ki okurken kitaptan büyük keyif aldım. Akıcı dilin, güzel kurgun sayesinde sıkılmadan 2-3 günde bitirdim .
Her ne kadar Ayhan Bey'in ölmesine üzüldümse de ; yaşasaydı eğer Özlemle sürdükdükleri o güzel paylaşımlar eskisi gibi asla olmazdı . Ancak Özlem be Bülent 'i hala merak ediyorum.

Kalemine, diline ve yüreğine sağlık arkadaşım. a.s.

Başka kitabın var mı yazdığın ? :1hug:

Püsküütcüm ben çoook edebi yorumlar yazamam canım .-tatlicadiarzu-
Ancak şu kadarını söyleyebilirim ki okurken kitaptan büyük keyif aldım. Akıcı dilin, güzel kurgun sayesinde sıkılmadan 2-3 günde bitirdim .
Her ne kadar Ayhan Bey'in ölmesine üzüldümse de ; yaşasaydı eğer Özlemle sürdükdükleri o güzel paylaşımlar eskisi gibi asla olmazdı . Ancak Özlem be Bülent 'i hala merak ediyorum.

Kalemine, diline ve yüreğine sağlık arkadaşım. a.s.

Başka kitabın var mı yazdığın ? :1hug:

Edebi yorum yapmana gerek yok zaten emezcim.. Keyif alman, benim dünyama dolaylı olsa da adım atmış olman, hiç bilmediğim bir evin bir dünyanın içinde bir rafta cümlelerimin sıralandığı bir kitabın şu anda duruyor olması.. Bunları bilmek yeterli..
Tabii yazması üç yıl süren bir kitabın okunması üç günde bitince biraz kalakalıyor insan.. yerimseniben
Özlem ve Bülent iyiler.. Belki yeniden buluşuruz belli mi olur? kaydirigubbakcemile5

Evet.. başka kitaplarım da var ama onlara ulaşmak zor.. llk baskıları hemen hemen bitti yeniden basım içinde arayan soran olmadı.. :kedi:

Hayat, yarımlarla geçer gider.. - ilk kitabım / şiir
Bir iz kalır aynada, hepsi bu.. - ikinci kitabım / şiir ve öykü

2. el satış yapan sitelerde buldu tanıdığım bir kaç kişi.. Ama artık ümitli değilim bu konuda..

İlgin ve okumaya ayırdığın zaman için teşekkür ederim.. a.s.

Edebi yorum yapmana gerek yok zaten emezcim.. Keyif alman, benim dünyama dolaylı olsa da adım atmış olman, hiç bilmediğim bir evin bir dünyanın içinde bir rafta cümlelerimin sıralandığı bir kitabın şu anda duruyor olması.. Bunları bilmek yeterli..
Tabii yazması üç yıl süren bir kitabın okunması üç günde bitince biraz kalakalıyor insan.. yerimseniben
Özlem ve Bülent iyiler.. Belki yeniden buluşuruz belli mi olur? kaydirigubbakcemile5

Evet.. başka kitaplarım da var ama onlara ulaşmak zor.. llk baskıları hemen hemen bitti yeniden basım içinde arayan soran olmadı.. :kedi:

2. el satış yapan sitelerde buldu tanıdığım bir kaç kişi.. Ama artık ümitli değilim bu konuda..

Ben de 48 saat kadar kısa sürede bitirmiştim biliyorsun:kedi:

Ama öyle akıcıydı ki arka sayfa da ne olacak derken uykumu almayı unutmuştum:kedi:

Ne güzel biri daha okumuş bu harika kitabıopuyorumnanaktan

edebi yorum derken aynen senin yazdıkların gibi birşey kastetmiştim senağlama kelimelerin inci tanesi gibi dizeleniyor. Anlatımın çok akıcı ve karmaşık değil.Bu sanırım duygularını kaleme çok iyi dökebilmenden geliyor.
yoksa ben de kitap yazabilirdim değil mi ama :roflol::roflol:

Bu kitabın devamı ile buluşmayı yürekten isterim . İyi olduklarına sevindim .kaydirigubbakcemile5

Tekrar teşekkürler.Emeğine sağlık.

Back