• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlerinle Sarıl Bana Hayallerim Üşümeden - Bahar Özdemir

nevbahar

Herkes Olmuş Sahtekar
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
3.910
13
358
40
Sözlerinle Sarıl Bana Hayallerim Üşümeden

28121623240466620.jpg

Kile biçim verirken, ruhunu şekillendirmeyi unutmuş olan bir adam, hayat yolunun bir dönemecinde beklenmedik bir duyguyla tanışır. Bu duygu, hayatını yeniden sorgulamasına yol açacak kadar güçlüdür.

Her şeyi düzene soktuğuna inandığı bir anda, en yakınında olanlardan gelen bir darbeyle yıkılan bir kadın, hayatını yeniden kurmak zorunda kalacaktır. Bunu yapabilmesinin tek yolu; başına gelenleri unutmaktır.

Doldurulması zor boşluklarıyla, hayata ve genel kabul görmüş kurallara karşı mücadele etmeye çalışan eş cinsel bir genç, babası ile aralarında açılan derin uçurumdan çıkmaya çabalarken, kendisi ile çatışmaya girecektir.

Sözlerinle sarıl bana hayallerim üşümeden kurdukları hayallerden savrulan bu üç kişiyi anlatır.
Bilinen hayal kırıklıkları, bilinmeyen umutlardan daha mı iyidir?

Not: Eğer kitabın bir arka sayfasına gelebilmek için heyecanla okumak istiyorum diyorsanız kesinlikle bu kitabı tavsiye ediyorum.

Yazarın diline, hikayenin akıcılığına ve yer yer duygusallığıyla sayfalar içinde akıp gideceksiniz.

Ben çok beğendim, hikaye mükemmel, anlatım şahane, kitap severlere nacizhane tavsiyemdir:utangac:

Ben de merak ettim çok bu kitabı. Bu arada Bahar Özdemir bir isim benzerliği mi, yoksa yazar püsküüt mü gerçekten?

Nevbaharcım kesinlikle katılıyorum sana,bir solukla okuduğum ender kitaplardan..çok akıcı bi dille yazılmış.. Bende tavsiye ederim...:lepi:

Ben de merak ettim çok bu kitabı. Bu arada Bahar Özdemir bir isim benzerliği mi, yoksa yazar püsküüt mü gerçekten?

Ben bilmem ben karışmam bana sormayın onu, yazara sorun:lepi:

Kitabı okuyacaklara şimdiden diyeyim Burç benim ona göre:mymeka::roflol:

Sipariş ettim kitabı, merakla bekliyorum. Burç kimmiş ben de herhalde cumartesi gibi öğreneceğim umarım =)

Çok akıcı ve çok güzel bir kitaptı gerçekten. Dün gece başladım ve sabaha karşı bitirdim. Bırakmak içimden gelmedi. Kesinlikle çok güzel bir kitaptı. Pek ağlattı beni gece gece =)

Okundun demek:sm_cool:Şeniz

Ayhan bey'de sende şok oldun mu ben beklemiyordum üzüldüm bi'de Özlem karakterine gıcık oldum:roflol:

Burç hala benim hekaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-

Ben kesinlikle Ayhan ve Deniz'in konuşacağını düşünüyorum en sonunda, çok şaşırdım ve çok üzüldüm ben de. Özlem de ne diye Ayhan'ı sevmedi ki, ben böyle mutlu mesut bi son bekliyordum, aah ah =) Burç sizin olsun ben zaten ısınamadım ona kaydirigubbakcemile4

nevim önerdiğine göre bi bakalım kaydirigubbakcemile5içimizde ne cevherler varmış onuda daha iyi idrak ederiz böylecekaydirigubbakcemile3ama önce elimdeki kitabımı bitireyim bi ona bi buna atlamıyım dimikaydirigubbakcemile3

nevim önerdiğine göre bi bakalım kaydirigubbakcemile5içimizde ne cevherler varmış onuda daha iyi idrak ederiz böylecekaydirigubbakcemile3ama önce elimdeki kitabımı bitireyim bi ona bi buna atlamıyım dimikaydirigubbakcemile3

Bence elindekini bırak buna geç aşem, demedi deme:delphin:

kitabı bitireli günler oldu,hala kendime gelemedimsenağlama
konu çok güzel,anlatım çok güzel....
konunun akıcılığı ve gelişen farklı konusu bir yana öyle güzel dersler aldım ki ben bu kitaptan...

bilinen hayal kırıklıklarının,bilinmeyen umutlardan daha iyi olduğunu
kararlarımızı alırken,karşımızdakinin de bir kalbi olduğunu unutmamamız gerektiğini
seçim yoksa hatanın da olmayacağını ....

işte tüm bunları bana hatırlatan harika bir kitaptı bu püsküüt'cüm
keşke daha önce okusaymışım dedirttirecek kadar güzeldi
iyi ki seni tanımışım,iyi ki arkadaşın olmuşum:1hug:
çok öpüyorum canım benimŞeniz

Sevdiğim türde yazılmış bir kitaba benziyor en kısa zamanda temin edip okuyacağım.

Yani düşünün ben roman sevmezken o önyargımı kırabilmiş bir kitap.

O nedenle herkeze tavsiye edebiliyorum ki ben kitap tavsiye eden biri değilimdir normalde ama bunu herkeze anlatıyorumhihoyyyt

Burada bulamadım kalmamış, bitmiş kitap. "Getireceğiz bekleyin " dediler Bekleyemem... Kızıma söyledim o yollayacak
Daha olmadı İnternetten sipariş verecek kendine ve bana

Back