• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi sözlenmek

bloodsucker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
141
0
46
İstanbul
bu ay içinde sozlenıcem sıze bır kac sorum olucak söz yuzuklerı normalde ınce duz olan yuzukler ama bız erkek arkadasımla begenmedık hıc onun yerıne normal alyans tarzı ıstıyoruz neler olur ogun bana yardım edın :( normal soz yuzugu takılır degılmıu bır tek.ayrıntılı bana anlatn olursa cok sevınırımm :(

Canım bende 15 şubatta nişanlanıyorum.
Normalde söylediğin gibi ince bi yüzük takılır sözde, eğer sonradan salonda nişan yapılıyorsa ordada normal alyans takılır.
Ama sadece evde olacaksa söz-nişan bir olacaksa yani, o zamanda kalın alyanslardan takılır.

Son düzenleme:
benim sözüm oldugunda kalın alyans taktık artık oyle seyler cok kalmadı sanırım bende senın gıbı hıc begenmemıstım inceleri kalın aldık sen ne istiyosan onu al bence içinde kalmasın

ben de yazın sözleneceğim ben de tecrübelilerin yorumlarını bekliyorum :)

bence benim fikrim söz için şöyle modern bişiyler takabilirsiniz. illa alyans gibi değil de daha modern bişiyler. mesela so chic gibi yerlerden unisex yüzükler olabilir. ben öyle düşünüyorum mesela.

Canım normal alyanstan daha ince söz alyansından daha kalın bir model takabilirsin. Benim söz yüzüğümün resmini ekliyorum belki fikir olur..

$IMG-20120107-00966.jpg

aynen bizde ince alyansları beğenmedik. normal alyans aldık.
yanınada eğer varsa tek taşını takarsın.

benim bildiğim söz kesilirken alyans takılmaz..tek taş önceden alınır verilir zaten ya da sözde takılır
sonra erkek tarafı bi iki bişey takarsa takar
asıl nişanda takılır alyanslar bildiğim

Bende hiç beğenmiyorum ince alyansları,
ınce alyans yerıne daha sade fazla gösterişli olmayan taşsız alyanslar tercıh edılebılır gibi geliyor bana.

bende söz yüzüğü düşünmüyorum,onun yerine ömürlük kullanılacak alyansalrımız takılsın diyorum:16:
ne fark eder ki sonucunda:26:

benim erkek arkadaşım bana üstünde (içinde değil) ikimizin isminin yazdığı bir alyans yaptırmış çok özel olsun diyorsan tavsiye ederim çok da hoş duruyor canım bir fotoğraf paylaşayım benimki böyle değil ama bence çok hoş olur.

Eklentiler

• $yazılı-alyans-yüzük-modeli.jpg
    $yazılı-alyans-yüzük-modeli.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 165
Bizde bana tamtur sevgilime ince söz yüzüğü aldık. Ben tek taşın yanına tamtur istediğim için sözde böyle olsun nişanda alyans alırız dedik. herşey isteğe göre değişebilir bence.

Back