• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sözlenen hanımlar...Yeni sözlenecek olanlara tavsiyelerde bulunmk ister misiniz ?

Söz kıyafeti nasıl olmalı nsıl olmamalı,saç makya:31::34:j.davranş vs herşey...

saçın toplu olmalı bence, ben dağınık topuz yaptrmstm ensede, çay kahve götürken rahat oluyo.
çok yuksek ayakkabı gıyme, 6 cm lık topukla bıle tum gun ayakta belım agrıdı
makyajın doğal olsun, gözlerini ön plana çıkar yeter.
davranış olarak zaten anlamsız bi sırıtma olacak yüzünde merak etme :9: mutluluktan :16: güler yüzlü ol demiyce oyuzden.
çok fazla konusmadım ben heyecandan pot kırmıyım dıye :9: akılma baska gelmıyo. sen sor cevaplıyalım :))
fotograf çekil bol bol, her asamayı çek

Tavsiyeler için çok teşekkür ederim ben kendimi bildm bileli hiç susmam o gün biraz fren yapmam gerekicek sanırım...
gülümsemeye gelince bunuda severim...Henüz karar veremediğim elbiseme göre bi saç istyrm ama söylemiş olldğnz gibi toplu daha şık olacaktr...

siz evli misniz:nazar:

Şık ve zarif bir elbise, elbisene uygun bir saç, hafif topuklu ayakkabı, doğal bir makyaj..
Davranışların da doğal olsun, gerçi insan ne yaptığını bilmiyor ama..
Kısaca böyle.

Şık ve zarif bir elbise, elbisene uygun bir saç, hafif topuklu ayakkabı, doğal bir makyaj..
Davranışların da doğal olsun, gerçi insan ne yaptığını bilmiyor ama..
Kısaca böyle.

Tavsiyeler için teşekkr ederm..... =)
:16:

Tavsiyeler için çok teşekkür ederim ben kendimi bildm bileli hiç susmam o gün biraz fren yapmam gerekicek sanırım...
gülümsemeye gelince bunuda severim...Henüz karar veremediğim elbiseme göre bi saç istyrm ama söylemiş olldğnz gibi toplu daha şık olacaktr...

siz evli misniz:nazar:

nişanlıyım canım :16:

kesinlikle doğal ol ve içinden ne geçiyorsa ne arzuluyorsan yada nasıl olmasını istiyorsan belirt. mesela bizim yüzüklerimiz kesileceği sırada kayınpederime ( kurdelayı o kesmişti) durun durun kesmeyinnnnn diyiverdim :) çünkü o anda hernekadar eş dost fotoğraf çeksede ya birimizin gözü kapalı çıkıyor ya birimiz başka tarafa bakıyoruz, fotoğraf çekinelim önce dedim. hatta öyle bir heycanla demişimki herkes gülmüştü :) sonrasında, damada kahve tutmadım ben (onunki malum özel yapım olucaktı kıh kıh kıh), ama ben tepsiyi mutfağa götürürken salon kalabalık diye arkadamdan başkası damada normal kahve götürüm tutmuş. o anda mutfakta sinirden nevrim döndü desem yeridir. ama hiiiiççç bozuntuya vermedim, bitanecik sevdiceğimin özel(!) kahvesini hazırladıktan sonra tepsiye koydum ve salona "arkamdan işler çevriliyormuşşş ver bakayım o kahveyi şekerim seninki bu" diyip aldım kahvesini. yine gülüştü akraba eş dost. diyeceğim o ki nasılsan öyle ol.. kıyafet konusunda tercih sana kalmış, elbise ve toplu saç hem şık hem rahat oluyor.. biz bayanların en özel günlerinden bir tanesi, herşey nasıl içine sinicekse öyle olsun, öyle olması yönünde organize et. kolay gelsin ;) ve tabi ki mutluluklar = )

kesinlikle doğal ol ve içinden ne geçiyorsa ne arzuluyorsan yada nasıl olmasını istiyorsan belirt. mesela bizim yüzüklerimiz kesileceği sırada kayınpederime ( kurdelayı o kesmişti) durun durun kesmeyinnnnn diyiverdim :) çünkü o anda hernekadar eş dost fotoğraf çeksede ya birimizin gözü kapalı çıkıyor ya birimiz başka tarafa bakıyoruz, fotoğraf çekinelim önce dedim. hatta öyle bir heycanla demişimki herkes gülmüştü :) sonrasında, damada kahve tutmadım ben (onunki malum özel yapım olucaktı kıh kıh kıh), ama ben tepsiyi mutfağa götürürken salon kalabalık diye arkadamdan başkası damada normal kahve götürüm tutmuş. o anda mutfakta sinirden nevrim döndü desem yeridir. ama hiiiiççç bozuntuya vermedim, bitanecik sevdiceğimin özel(!) kahvesini hazırladıktan sonra tepsiye koydum ve salona "arkamdan işler çevriliyormuşşş ver bakayım o kahveyi şekerim seninki bu" diyip aldım kahvesini. yine gülüştü akraba eş dost. diyeceğim o ki nasılsan öyle ol.. kıyafet konusunda tercih sana kalmış, elbise ve toplu saç hem şık hem rahat oluyor.. biz bayanların en özel günlerinden bir tanesi, herşey nasıl içine sinicekse öyle olsun, öyle olması yönünde organize et. kolay gelsin ;) ve tabi ki mutluluklar = )

öyle içten anlattnz ki bi an önce o zaman gelsn istedmm =)) çk tşkkr edermmm

mutlu başlangıcına ilk adımın olacak rahat ol diyeceğim ama bu pek mümkün olmuyor insan ne yapacağını şaşırıyor :69:
yanında bi arkadaşın bulunursa seni rahatlatabilir ve yardımcın olabilir
bol bol fotoğraf çekinerek bu gününü unutulmaz hale getir
Mutluluklar :16:

ayy nasıl heyecanlıyım anlatamam söz isteme bir arada olacak benim de ne yapacağım hiç bilmiyorum bir telaş var ki sormayın. ve 10 gün içinde evlenme teklifi alacağımı tahmin ediyorum gizli gizli birşeyler dönüyor ortada :52::21: istenme sırasında benim de aynı odada olmam uygun düşer mi?? ne yapmam gerekir

Çok güzel birgün oluyor canlarım sabahtan koşturma telaş bi de benim gibi heyecan yaparsanız o başka tatlı oluyoorr... Şimdi nişana gün sayıyorz.Yeni sözleneccek canlar sizlerede mutluluklar diliyorummmm

benim daha çok var ama ben şimdiden telaş içindeyim stres yapıyorum kendi kendime

bide bizim mutfak amerikan mutfak kahveleri nasıl yapıcam onların gözünün önündemi yapıcam offf öylede hiç rahat olamamki :26: bunu düşünüyorum kaç gündür

Back