• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi sözle nişan arası....

ben dicem atıyorum Ayşe anne derim doğrudan anne değil de teyze olmaz abla olmaz :hulya:

ahh bi sözlensek uzarmı uzamazmı ozaman sölicem:delphin:kasımda 1 sene oluyor birlikteliğimiz ve biz sık görüşemiyoruz malesf artık söz olsun istiyoruz 2010 dio bizimkiler onuda mırın kırın işte nişan yaz a olur diolar 1 sene mutlaka beklicez biz buna ikimizde razıyız ztn malum şartlar herşeyimiz rahat rahat olsun istiyoruz.allh herkesn gönlüne göre versin kızlarrr:asigim:

Hep uzamaması iyi olur derler ama en uzun benimkidir heralde:) Biz sozle nişanı bir arada yapmak istedik ama anlamsız olur diye soz yaptık cekirdek aileyle sonra iki gun sonra nişan oldu evde. 2 senedir de nişanlıyız. Onumuzdeki yaz evleniyoruz 3 sene nişanlı kalmış olacagım. iş mevzularından dolayı uzadı oysa biz ilk tanşıtıgımız gun evlenmeyi dusunen tiplerdik. ama inanın hicbir sorun yaşamadık. Bence herkesin yaşantısı farklıdır. Genelleme yapmamak lazım. Ben hayatta 1.5 seneden fazla nişanlı kalmam dedim. Buyuk konuştum sanırım:) Siz de hep iyi dusunun iyi olsun. Genellemelere bakmayın. Yeter ki siz nişanlınızla birlikte mutlu ve huzurlu olun, gereksiz stres ve tartışma yaratılmasın. Elbette eğer herşey hazırsa evlenmek lazım. nişanlılık eskiden birbirini tanımak icindi, simdi ise ev düzme süreci icin bence. Ondan uzatmaya gerek yok ama uzuyorsa da hic uzmeyin canınızı:)

benimki de uzamadıysa daha kimsenin uzamaz.babam sözü 3ayda nişanı ondan iki ay sonra yapıyor ama nikaha da 2 aya izin verdihihoyyyt

ben mayısta sözlendim.hep kasımda nişan yapıcaz derdik hiçbişey istediğimiz gibi olmadı.nişanı ocak ayına aldırmıştık.bi mucize oldu tam aralık ayına yer ayarladık herşey ne güzel giderken kayınvalidemin bi sağlık sorunu çıktı ve yine ocak ayını beklemeye kaldı nişanımız.ki ocak ayından da bi erteleme daha yapabiliriz artık umudum yok..ve 2004den beri birlikteyiz ve 6 aydır da sözlüyüz artık aramız devamlı açılmaya başladı süre uzadıkça gerçekten tadı kaçıyor.sevgi yetmiyo bisüre sonra maalesef.tahammülsüzleşiyoruz yani..daha nelerle karşılaşıcam bilmiyorum zaten evlenmeye zor karar verdim günler ilerledikçe daha da korkmaya başladım hergün bişey daha çıkıyo ya:(

ben mayısta sözlendim.hep kasımda nişan yapıcaz derdik hiçbişey istediğimiz gibi olmadı.nişanı ocak ayına aldırmıştık.bi mucize oldu tam aralık ayına yer ayarladık herşey ne güzel giderken kayınvalidemin bi sağlık sorunu çıktı ve yine ocak ayını beklemeye kaldı nişanımız.ki ocak ayından da bi erteleme daha yapabiliriz artık umudum yok..ve 2004den beri birlikteyiz ve 6 aydır da sözlüyüz artık aramız devamlı açılmaya başladı süre uzadıkça gerçekten tadı kaçıyor.sevgi yetmiyo bisüre sonra maalesef.tahammülsüzleşiyoruz yani..daha nelerle karşılaşıcam bilmiyorum zaten evlenmeye zor karar verdim günler ilerledikçe daha da korkmaya başladım hergün bişey daha çıkıyo ya:(

öyle ya sıkcı oluyor uzayınca.ama tek sende olmuyor bu bende de hergün bişey çıkıyor ama olsunnn keyfim yerinde:asigim::asigim:

benim keyfim yerinde değil maalesef:( günlerdir konuşmuyoruz dargınız.ikimize de bi haller olmaya başladı anlamıyoruz noluyo bize:(((

Back