Söz Kesimi sözle nişan arası....

ya bende bu konuda muzdaribim bizimde yakında sözümüz olucak aslında ben söz nişan aynı anda istiyorum ama sadece söz yapılacak 1 sene sonra nişan 1 sene sonra düğün ohooo uzadıkça tadı kaçıyo ya

aynen ben de sözlendim iki ay sonra olcak nişan düğün de 4 ayı bulur istediğimiz gibi olmuyo uzatıyolar :mymeka:

Beni 2006 ocak ' ta istemeye geldiler , yüzük taktık , 2008 ağustosta da evlendik .
Hepsi formalite bu işlerin , uzasa da uzamasa da sonu evlilik olsun inşallah .

bizim 14 şubat isteme-söz
15 mart nişan
15 haziran düğün
nişanla düğün arası çok uzayınca sorunlar çıkıyor çevremden gördüğüm.
o yuzden fazla uzatmamak a.s.

beni inş okulum bitince bu sene istemeye gelicekler ben de uzamasını istemem ama bu işler bizim elimzde oluyor malesef,karşılıklı durumlarla alakalı,,umarım bizimkide uzamaz ondan önce babam inş beni verirzemuszemus

bizdede öyledir canım sözle nişan arası uzamaz hatta nişanla düğün nikah arasıda uzamaz mümkünse

benim sözle nişanımın arası 1 buçuk ay.
1senede nişanlı kalıcaz kısmetse.

ya arkadaşlar bende temmuzda sözlendim aralık ocak gibi nişan yapacağız sanırım ama kışın olması sanki zor olur gibi gelio sizce zor olurmu soğuk oluo ya insanın başına ilk defa böle şeyler gelince tuhaf düşüncelere kapılıo

Benim tavsiyem gönlünüze danışın önce ve aslında işi seyrine bırakın iki taraf içinde en uygun vakitte olsun.
Bizim düğünümüzü bu aralık ayında planlıyordu eşim borçsuz evlenelim diye bende aralık yağışlı olur o zman bi daha seneye bırakmak istemiştim kendimce tabi zman ilerledikçe eşim düğünü ağustosa aldık geçtiğimiz ağustos ve inanırmısın kına gecemde bardaktan boşanırcasına yağmur yağdı düğünde ise sabah beni evden çıkarmadan evvel bi süre yağdı sonra güneş öyle bi açtı ki düğünümüz sahil kenarındaydı çok hoş oldu...O yüzdsen Teslimiyetli ol derim Hakkınızda hayırlısı olsuın inşallah...Ağustosta yağmur yağdığı gibi velki aralık da güneş açar kimbilir

kızlar benimki de çok garip olucak sanırım..ağustosta söz yaptık, seneye yaza nişan artık düğüne allah kerim..
yani sözle nişan arası 1 sene..biz henüz işimizi elimeze alamadık malum atama bekliyoruz ve kendi imkanlarımzla bir yer tutup öyle nişan düğün yapmak istyoruz.ailelrmze yük olmamak adına..
bizim açımızdan bi sorun yok böyle rahatz nişanlı gibi gelip gdyorz birbmze aileler kaynaştı ama sanırım dışardan farklı algılanıo..ya da öyle mi ? böyle bi başlık açılınca ben de huylandım :))

bencede çok fazla uzatmamak gerek ben mesela hiç söz yapmıycam sewğilim mayısta askerden gelince nişan yapıcam ekşm gibide inşalla düğün düşünüyoruz 4 sene bekledik birbirimizi tanıdık uzun süre nişanlı kalmanın bence bi anlamı yok

amaç evlenmekken sözmüş nişanmış uzatılması çok anlamsız ama yapıcak bişey olmuyo aileler kırılmasın diye.ben sözlendim aralık başı nişanım var neyse ki nikah şubat başı arası az

Selam kıslar
Sözüm kısmetse Kasım ayında olacak nişan ise Nisan ayında..5 ay olacak aralarında.Sanırım ne kısa ne uzun değil mi?
Bu arada söz olduktan sonra ben aşkımın annesine yine teyze mi diyeceğim..Yani ben öyle demek istiyorum ama bir garip mi olur ne dersiniz?

Biz Ev ıçin 1.5 Sene Beklemek Zorundayız... Şimdi ıstesem Nişan Söz Olacak ıki Tarafta ıstiyor
Ama Bende Uzaması Taraftarı Olmadığım ıçin Erteliyorum Sözü Nişanı..
Zaten ıstediğimiz Gibi Çıkıp Gezebiliyoruz 2 Aileninde Onayı Rızası Var..
Ne Diye Resmiyete Döküp Cılkı Çıksınki :)

anne demen hoşlarına gider ama ben demiyorum halasengözlerimebaksanab

bende temmuz 14 de sözlendim aralıkta nişan düşünüom bakalım düğüne allah kerim ya işler bi düzelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…