ay bana sözde yüzükten başka bişey takmadılar valla, hoş benim sevgilimin durumu pek parlak değil yavrucum evimizin dekorasyon ve beyaz eşya borçları ile boğuşuyoropuyorumnanaktan varsın almasın evlendikten sonra ne istesem alır zaten şimdi önemli olanlara masraf yapıyoruz altın felan bunlar sonra da alınır boshayallersmile
şekerler bende bu hafta sonu sözleniyorum.. revindell in dedi gibi bana da bişi takmayacaklar aynen aşkım borç içinde yüzüyo .. ama en önemlisi o anki mutluluk bence zaten ikimizde çalışcaz evlendikten sonra dilediğimizce harcama yaparıs..:) bence takı dır alındır bu gibi tefrruatlara takılıp mutsuz olmayın ziynet değildir insanı mutlu eden..nacizane fikrim.zemuszemus
bugun sözlümün annesinden haber geldi bana takı takmayacakmış niyeti yokmuş takmamış olmasıda keyfindenmiş sözlüm alacağına söz vermişti. annesi kendi almıyor ama sözlümün almasına da müsade etmiyor....
Ben de bişey sorucam kızlar madem konu acılmıs..İsteme günü hem de söz olsun diyoruz.Sonrasında nişan ayrı olcak yani.söz nişan düğün toplam 6 ay içinde olcak beklemicez...Söz de söz yüzüğü derken söz alyansları falan olmaz dimi? Yani alyanslar nişanda oluyor.Sözde sadece isticekler sonrada sadece bana bişey takıcaklar dimi? Artık ne takarsalar yani.Bu sekilde oluyor öyle değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?