How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Söz Kesimi sözde(+nişan) hiç akraba olmaması.. :(

lacri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
214
54
48
merhaba herkese, benim 1 ay içerisinde inş. sözüm olacak. ayrıca nişan yapmayacağımız için evde söz nişan bir gibi olacak.
sorunum şu; amca ve halalarımla görüşmüyoruz, ist.da katılacak hiç akrabam yok. anne tarafım memlekette ama onlar ancak düğün olduğunda gelirler. erkek arkadaşım bu durumu biliyo ama ailesine bahsetmemiş ve onlar söze amca dayı hala baya gelecekler. ben sadece arkadaşlarımı davet edicem. ve bu bende eziklik duygusu hissettiriyo. bu kızın hiç mi amcası bilmemnesi yok dicekler diye endişeleniyorum :( böyle durumla karşılaşanınız var mı? fikirlerinizi merak ediyorum acaba kuruntu mu yapıyorum...

İki gün önce benimde sözüm oldu canım hayırlı olsun seninde az kalmış :) Büyütülcek bir durum değil düşündüğün. Bizde tanışmada kimse yoktu aile tanışması gayet az kişiyle oldu akraba çağırmadık. Sözde çağırdık geldiler ama gelmeseler daha iyiydi :D Curcuna gibi oluyor artı olarak samimi olduğumuz komşularda yakın aile dostlarıda geldi inan kimse aa bak kimseleri yok diye düşünmez. Akraba falan sorulmuyor. Görüntü olarak sizde ailece görüştüğünüz insanları çağırabilirsiniz. Herkesin kendi tercihidir. Kimse size sormaz zaten neden yoktu diye. İnsanlarda sizin kadar heyecanlı oluyor :)
Benim söz takılırken ellerim titremeye başlamıştı mesela. Sizde kendinize göre anlaştığınız kişilerden oluşan bir grup yaparsınız olur biter. Bunlar sorun değil sakın aklında büyütme. Umarım benim kadar panik olmazsın :D

çok teşekkür ederim cevapladığınız için :) ve hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :)
bende arkadaşlarımdan çağırıcam kalabalık olucaz ama insanın aklına geliyo, onlar halam amcam dıye tanıştırıp el öptürürken ben sadece arkadaşlarımla olucam diye ama dediğiniz gibi inşallah kimse önemsemez
bende düşündükçe heyecanlanıyorum kesin senini gibi panik olurum :KK17:
nasıl geçti bana verebileceğin tüyo var mı :)

Canım yemekli olmaması en büyük tavsiyem ikramlık hazırlarsanız sizin için daha iyi olur. Çünkü yemek bizi çok zorladı özellikle beni. Eğer yemekli olacaksa ve topuklu giyeceksen o yemek faslı için mutlaka elbisene uygun bir babette bulundur. Ben hiç servis yapamadım. Kız girmez dediler işime geldi ama topuklumu gören öyle dedi. Panik çok yapma diycem ama yapacaksın :) Benim arkadaşlarımda vardı onlar inanılmaz rahatlattılar. Girip çıktıkça süzecekler daha önceden tanımalarına rağmen beni aşırı süzdüler bu beni iyice panikletti. Kimse akrabaya takılmıyor. Herkesin benzer sorunları olabiliyor çünkü. O gün sadece seni düşünecekler aileni değil emin ol :) Yani sorunlar düşünülmez. Benim ilk tanışmada ayaklarım küçük ve ayağıma göre ayakkabı yok yani nuımarasını bulamıyorum yaptırmam gerekiyor. Ayakkabısı büyük gelmiş demişler bu benim canımı sıkmıştı. Hiç birşeyinde kusur bulamasınlar bunlara dikkat et :) ISpanaklı kek öneriyorum sana ısrarla ıspanakları blendırdan çiğ geçir biz yaptık antepfıstıklı sanmışlar :D çok güzel olmuştu :D
Aklına takılna şeyler varsa sor cevaplıyım canım. Mülakatta hissediyor insan kendini :D
Bide beni içeri çağırdıklarında el öp dediler yüzük takılmadan herşey ters gibi oluyor millette stres yumağı senin kadar ters olan bişey olursa hiç moralini bozma. Şu aralar bana zor gelen şey kaynanaya anne demek daha demedim karşılaşmadıkta ama herkes artık başlamalısın diyor sen ne düşünüyorsun bu konuda :(

sıcaklığın için teşekkür ederim :) birinin tecrübesini paylaşmak çok iyi :)
bizde yemek değil ikramlık olsun dedik. topukluya gelınce malesef erkek arkadasım benden 2 cm kısa olduğu ıcın hep babet gıyıcem :) ayyy beni anne baba hariç ilk defa görecekler öyle cok suzerlerse bende fena olurummm :KK17: hele de kız uzunmuş fln derlerse sinir olabilirim...
ıspanaklı kek fikri güzelmiş ;)
anne baba demek çok zor bende çok zorlanacağımı düşünüyorum uzun bi süre siz diye konuşurum herhalde ama hep duyduğum özellikle kayınvalidenin anne kelimesini ısrarla duymak istediği.......

Aynen benimki de kızım kızım diyor ama oğlunun yanında biraz kıskanç kendisi :D Bende bir kez başka bir yerde karşılaştım gerçi. İkinci görmeleriydi ama baştan ayağa süzüp süzüp duruyorlar. Ayyy ama en kötüsü baban erkek arkadaşını sayısız kez bunumu buldu der gibi süzecek babamdan içeride duramadı benimki çok komik oluyor ya kalkıyor babam nereye diyor oturuyor falan :D Ama sözde biz beraber oturduk o kısmı güzeldi sadece :D
Bende düğüne kadar sizli bizli olmaya özen göstericem ama bilmiyorum yaa zor geliyor bana anne demek. Babet giyicek olman harika bence ne çektim ben :) Ispankalı keki haşlamadan yapınca rengi koyu yeşil oluyor canım ya harika olmuştu bu geldiklerindede muhallebili kadayıf tatlısı yaptık bunada bayılmışlar tarifini verdim :D
Umarım harika geçer günün canım :)

çok sağol inşallah öyle olur :D
bizimkide tek çocuk inşallah iyi anlaşırız :KK60:

Back