• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözde ne giyilir?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Cumartesi günü erkek kardeşimin sözü var.Söz evde olacak ama kapı önünde davul çalınacak.Sandalye falan da olacak.Elbise giyeyim dedim ama elbiselerim hep omuzdan.Şuan maddi sıkıntım var kıyafette alamam.Gömlek giysem topuklu saçımı maşa yapsam kötü mü olur?İlla elbise mi giymek gerekiyor?

Cumartesi günü erkek kardeşimin sözü var.Söz evde olacak ama kapı önünde davul çalınacak.Sandalye falan da olacak.Elbise giyeyim dedim ama elbiselerim hep omuzdan.Şuan maddi sıkıntım var kıyafette alamam.Gömlek giysem topuklu saçımı maşa yapsam kötü mü olur?İlla elbise mi giymek gerekiyor?
Öncelikle hayırlı olsun illa elbise giymek şart değil ama gömlek giymek de olmaz sonuçta iş görüşmesi değil kardeşinin sözü ama gömlekten gömleğe fark var benim aklımda ki normal sıradan bir gömlekse eğer sözde giyilmez ama taşlı ve saten bir gömlekse giyilebilir

Ayrı nişan olmayacak galiba sözü davullu zurnalı yapıyorlarsa,gömlek,etek de giyilebilir.

Back
X