Söz Kesimi Sözde makjay nasil olamali.. böyle yapsam cokmu abartili olur:S ...

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
herkeze selamlar, yakinda isteme-söz bir arada olacak insallah, sizlere simdiden makjayimla ilgili danisip öyle malzemeleri aliyim dedim. giyecegim elbise gri-siyah-beyaz renklerden olusuyor (resimi daha sonra eklerim)

sizce bu sekil bir göz makjayi yapsam olurmu? (renkler gri-beyaz tonlar olacak ) sizce cokmu abartili yoksa olurmu böyle? tavsiyeleriniz, önerileriniz icin simdiden tskler

Son düzenleyen: Moderatör:
alttaki çok hoş görünüyor canım..
koyu tonlar daha şık ve daha asil durur herzaman bana göre

mavi göz makyajını oldum olası sevmem..doğal durmuyor bana göre..:26:

böyle özel bir günde asla dozu kaçmış olmaz bence .iki makyajda güzel duruyor yakışmış gözlerinize .

Kas goz guzel olunca
Cok begendim,hic abartili degil.Elbisenle beraber saclar, makyaj birarada fotograf bekliyoruz
simdiden mutluluklar

mükemmmellll
hiç de abartılı olmaz
sabırsızlıkla beklediğin o özel gün için abartılı olur mu hiççç

bence biraz abartili. ben hafif makyajlari cok severim cunku cok dogal oluyor ozaman)) tabiki bunlarda guzel abartili gibi geldi bana, ozellikle mavi olani

mükemmmellll
hiç de abartılı olmaz
sabırsızlıkla beklediğin o özel gün için abartılı olur mu hiççç

bugün makjay malzemelerimi aldim canim=) carsidaydim , gri beyaz siyah tonlari aldim, bukadar yapmassamda yine güzel ve farkli biraz gözükecek sekilde yapicagim=) cok heyecanliyim insallah güzel olur hersey =) darisi basina canim

bugün makjay malzemelerimi aldim canim=) carsidaydim , gri beyaz siyah tonlari aldim, bukadar yapmassamda yine güzel ve farkli biraz gözükecek sekilde yapicagim=) cok heyecanliyim insallah güzel olur hersey =) darisi basina canim

amiinnn tatlışımm
her şey çok güzel olucak sen de çok güzel olucaksın canımcicim

gözler sizin miiiii
ben netten buldunuz sandım maşallah.
bence güzel bir makyaj üstelik gri beyaz yapacaksanız ağır duracağını sanmıyorum.
şimdiden mutlulklar, darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…