Söz Kesimi Sözde makjay nasil olamali.. böyle yapsam cokmu abartili olur:S ...

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
herkeze selamlar, yakinda isteme-söz bir arada olacak insallah, sizlere simdiden makjayimla ilgili danisip öyle malzemeleri aliyim dedim. giyecegim elbise gri-siyah-beyaz renklerden olusuyor (resimi daha sonra eklerim)

sizce bu sekil bir göz makjayi yapsam olurmu? (renkler gri-beyaz tonlar olacak ) sizce cokmu abartili yoksa olurmu böyle? tavsiyeleriniz, önerileriniz icin simdiden tskler:71:

Son düzenleyen: Moderatör:
alttaki çok hoş görünüyor canım..
koyu tonlar daha şık ve daha asil durur herzaman bana göre:12:

mavi göz makyajını oldum olası sevmem..doğal durmuyor bana göre..:26:

böyle özel bir günde asla dozu kaçmış olmaz bence .iki makyajda güzel duruyor yakışmış gözlerinize .

Kas goz guzel olunca:nazar:
Cok begendim,hic abartili degil.Elbisenle beraber saclar, makyaj birarada fotograf bekliyoruz:69:
simdiden mutluluklar

mükemmmellll
hiç de abartılı olmaz :12:
sabırsızlıkla beklediğin o özel gün için abartılı olur mu hiççç :69:

bence biraz abartili. ben hafif makyajlari cok severim cunku cok dogal oluyor ozaman)) tabiki bunlarda guzel abartili gibi geldi bana, ozellikle mavi olani

mükemmmellll
hiç de abartılı olmaz :12:
sabırsızlıkla beklediğin o özel gün için abartılı olur mu hiççç :69:

:46: bugün makjay malzemelerimi aldim canim=) carsidaydim , gri beyaz siyah tonlari aldim, bukadar yapmassamda yine güzel ve farkli biraz gözükecek sekilde yapicagim=) cok heyecanliyim insallah güzel olur hersey =) darisi basina canim:69:

:46: bugün makjay malzemelerimi aldim canim=) carsidaydim , gri beyaz siyah tonlari aldim, bukadar yapmassamda yine güzel ve farkli biraz gözükecek sekilde yapicagim=) cok heyecanliyim insallah güzel olur hersey =) darisi basina canim:69:

amiinnn tatlışımm :69:
her şey çok güzel olucak sen de çok güzel olucaksın canımcicim :12: :nazar:

gözler sizin miiiii:nazar::nazar:
ben netten buldunuz sandım maşallah.
bence güzel bir makyaj üstelik gri beyaz yapacaksanız ağır duracağını sanmıyorum.
şimdiden mutlulklar, darısı başımıza:61:

Back