Söz Kesimi Sözde getirdikleri sepeti şimdi ne olarak kullanıyorsunuz?nsl degerlendırdınız

ya kızlar benim sözde gelen sepet epeyce büyük evlenince nasıl kullanabilirim ki bi yerlere sığmaz o valla:uhm:

söz olmadı nişan da sepet gelmedi.yani nereye saklasam die bi derdim yok:)))hatırladıkça sinirim bozuluyo içimde kalan o kadar çok var ki.nese.sen çok hoş gözüküyosun ama.ALLAH tamamına erdirsin

banada sepet gelmedii....istemeye geldiklerinde gümüş tepsi getirdiler çikolata vardı içinde....onuda saklıyorum tepsi sonuçta kullanılır.. gümüşlüğün içine koyarım..kaynanamda daha sonra parfüm,makyaj malzemeleri,gecelikler,iç çamaşırlar vs..vs..olan bir valiz getirdi.getirdiklerinin bazılarını kullanıyorum(makyaj malzemelerini ve parfümleri) ,diğerlerinide evlendiğimizde kullanırım diye saklıyorum ....valizide valiz diye kullanıcam..sepet geldiğini ilk defa sizden duydum kızlar...sepette şirinmiş..takı toka koyarsınız,büyükse dergi vs koyarsınız,içine kumaş kaplayıp çamaşır sepeti yaparsınız....ama ilk defa burda duydum...bütçeye göre gondol ya da tepsi gelir.gümüş ya da metal..

senağlama benımkı spet degıl cam fanus .... du
ama ıkı gun once kardesım kırdı yaaakötükedihüso
cokuzuldum resmını eklıyorum

canım üzülme o fanuslar her yerde var.al koy yerine kimse çakmaz....paşabahçedede var.pet shoplarda var benim japoon paluklarım onda yaşıo a.s.

söz olmadı nişan da sepet gelmedi.yani nereye saklasam die bi derdim yok:)))hatırladıkça sinirim bozuluyo içimde kalan o kadar çok var ki.nese.sen çok hoş gözüküyosun ama.ALLAH tamamına erdirsin

canım boşver yaa....her şey tam olmuyor yaa.bazen maddiyat yüzünden bazen aceleden bazende erkek tarafının tutumu yüzünden bişeyler aksıyor....boşver sen mutlumusun ona bak...

bana sepet gelmedi ama çok heveslendiğim için annem almıştı
çamaşır makinesinin üzerine koydum, içine de kozmetiklerişakkıdı

bende kına gecesinden kalma sepet var ben eşimin getirdiği gülleri asar kuruturum .sepetin içini gül kurularıyla doldurdum :asigim:

nişanımda cikolatamı cam bakır renklı vazonun içinde geldi,gorumcem onun takımını alcak bana evde salonuma koyacagım bide ayrıca seperim var sekerleme doluydu için onuda ekmek sepeti yapacagım.. gorumcem saolsun çok ileri gorusludur.. kendısı dusunmus bunları :1hug: :1hug:

kızlar sözde sepet geliyomu illa?? benim de yakında sözüm var?? ne koycaklar sepete ki?

yani normalde getiriyorlar ve çok hoş oluyor. bana makyaj malzemeleri parfüm gecelik diş fırçası macunu gibi şeyler koymuşlardı.
ben sepeti evlenince banyoma koydum çamaşır makinesinin üstüne. içine sabunlarımı işte açılmamış şampuanları vs. koydum çok ta güzel oldu. hihoyyyt

hmmm anladım ama biz nişan yapcaz sonra ,nişan bohçası falan yapcaz ozaman ,heralde bu saydıklarını (parfüm v.s.) ozaman getirirler.
söz de gelnez ozaman sepet dimi???:çok üzgünüm:

sonuna resim ikonu eklemek istedim üzgünüm yazdı,sepet için üzgün değilim yani kızlar:))))

hmmm anladım ama biz nişan yapcaz sonra ,nişan bohçası falan yapcaz ozaman ,heralde bu saydıklarını (parfüm v.s.) ozaman getirirler.
söz de gelnez ozaman sepet dimi???:çok üzgünüm:

yani bana koymuşlardı ve söz sepeti yapılıyo. nişan tepsim de olmuştu onda da parfüm gecelik falan vardı. sözde geliyor adı üstünde söz sepeti. bazıları yapmıyor ama sen ufak ufak duyur seninkine hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5

beyazdı benim sepetim..
pembe saten kumaşla süsledik..kızıma mevlüt sepeti oldu şimdi de banyoda duruyor

kızlar sözde sepetdemi geliyo bak şimdi bana getirmediler! nişanda geldi güzelde bişeydi , banyoya koydum içinede saç fırçalarımı doldurdum

bizde söz nişan bir arada evde olmuştu, çok cici bi bohçam vardı:icecream:
eğer ilerde elime bi sepet geçerse özo arkadaşımız gibi çamaşır makinesi üzeirnde değerlendirmeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile5

bence sepeti banyoda heba etmeyin yaf ben olsam salona çikolata abur cubur koyardım hem kendim girer çıkar yer hemde misafirlere tutardım kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…