Söz Kesimi Sözde getirdikleri sepeti şimdi ne olarak kullanıyorsunuz?nsl degerlendırdınız

XtUrkiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
608
1
96
Ordu
slm kızlarr sözde yada nısanda getirelen sepeti evlenınce ne yaptınız hanı o sepetin ıcıne kahve cıkolata seker falan koyup getırıyorlar ya kırmızı tulle suslenmıs cıceklı bı sepett yardımcı olurmusunuz nsl degerlendırdınız fikirlerınızzı merak edıyorummkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bebeğim için şeker sepeti yapmıştım. Senin sepetin boyutunu bilmiyorum ama banyoya bi köşeye koyup içine sabunlar, lavanta keseleri falan koyabilirsin belki.

Sepet değilde, benim sandığım var.
Misafir odamda yere koydum dekor amaçlı.kaydirigubbakcemile5

Benim sepetim biraz büyüktü bende içine deterjanimi ve yumuşaticimi koydum banyoda yerde

bana sepet değilde gümüş tepsi gelmişti
onu yemek odasında kullanmayı düşünüyordum gümüşlük içinde

canım bende kına sepetimin içine eşimin ve benim parfüm şişelerimizi koydum aynanın önünde duruyor hepsi toplu şekilde olduğu için toz alırken de kolaylık oluyor

sandık gelmişti banada bende onu salona dekor yaptım:)kınada bi sepet gelmişti onuda ortadan kaldırdım.toz yuvası gibi geliyo onlar bana kullanışı zor bence o yüzden kaldırdım süslü sepeti..bu arada sana mutluluklar dilerim..

benim sepetim büyüktü biraz çamaşır makinemin üstüne koymuştum deterjan filan koydum içine sonra sıkıldım buzdolabın üstüne koydum içine elbezi filan koydum. aklına geleni yap işte sende canım

içine dekor amaçla yapma çiçek koyabilirsin canım yada el örgüsünden yapılmış servis peçetelerini koyabilirsin :)

ben çamaşır makinemim üstüne koydum
içine bi deterjan kutusu yerleştridim
deterjanlarımı ve sabunlarımı koyuyorum

Bana da minik bir sandık getirmişlerdi. Bende yatak odasında dekoratif olarak kullanmayı düşünüyorum. İçinede özel geceliklerimi koyarım :):)

cnm banada mını sandık getırdıler sepet getırmedıler ustu zaten aynalı cıceklı bısey o yuzden sehpa gıbı kullanabılıosun benımkısını..evlenınce sehpa yapıcam..

tatlım bana gondol içinde çikolata geldi söz akşamı bende onun içine boncuk felan koydum salona da yerde süs olarak duruyor...

kına gecesin de 2 tane beyaz tüllü incili süslü sepetlerde kına ve çerez geldi ben de onların birini anneme diğerini kayınvalideme verdim. Kayınvalidem banyosunda sabunluk yapmış, benim annemde kendi yatak odasına koymuş tokalık yapmış.

benim sözde gelen çikoatalıklar evde süs amaçlı duruo (isteme ve söz iiçin ayrı) bir de bi sepetim var çok güzel tüllü hasır gibi birşey ona da ilerde banyoda havlu koyacağım rulo yapıp bir sabunlarımı hoş duracak eminim çünkü sepet çook güzel:)

benımkısıde cam gondoldan daha farklı buyuk ve bayada ağır bısey cıkolatların ustlerındekı boncuklarıda onun ıcıne koydum masamın ustune koycm:)

sepetım olsaydı banyoda havlu sepetı yapardım harıka oluyor

senağlama benımkı spet degıl cam fanus .... du
ama ıkı gun once kardesım kırdı yaaakötükedihüso
cokuzuldum resmını eklıyorum

Eklentiler

• $GetAttachment.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 181
  • $GetAttachmentCA8MUJKL.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 174
  • $GetAttachmentCAMPOAIF.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 172
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…