sözcü namazdan rahatsız oldu

Tamam neyse boşver konudan uzaklaştık zaten iyice.Size doyum olmaz ama benim çizim yapmam lazım hadi bana eyvallah

O çocuklar mükellef mi? Namaz kılınırken etrafa gülücük dağıtıyorlar. Ne yaptıklarını bilmiyorlar. Halbuki milletimizi kandıranlara ''Kandıran bizden değildir!'' diye neden hatırlatmıyorlar?

Iste orumcek adamin zihniyeti, saklamaya bile gerek duymayan biri... "Baltalama" lafima inanmayanlara duyurulur.. Biz bosuna konusmuyoruz burda:

"NEYIN BAYRAMI?!.

23 Nisan, 19 Mayıs, 29 Ekim ve benzeri günler
neyin bayramlarıdır? Bunlar müslümanlar için birer bayram günü değil,

birer kara gündür. Zira:

1- „Devletin dini Islam’dır!“ maddesinin anayasadan kaldırılmasının;

2- Allah kanunlarını ve Kur’an hükümlerini kaldırmanın;

3- Şeriat’ı ve Şer’iyye Vekâleti’ni lağvetmenin;

4- Hilâfet’i kaldırıp, Ümmet-i Muhammed’i Halife’siz bırakmanın;

5- Mahkemelerden, ailelerden ve mekteplerden Kur’an’ı ve Kur’an hükümlerini

kaldırmanın;

6- Cuma günkü tatili kaldırıp milyonlarca müslümanın Cuma’ya gitmesine engel

olmanın;

7- Medrese ve tekkeleri kapatıp, Ümmet-i Muhammed’in ilim ve feyz almalarına mani

olmanın;

8- Kur’an harflerini kaldırıp yerine latin harflerini getirmenin;

9- Mekteplerden din derslerini kaldırmanın;

10- Islam takvimini kaldırıp, yerine Islamî olmayan miladî takvimi kabul etmenin;

11- Kılık-kıyafeti değiştirmenin;

12- Kadınların ve kızların namusundan ibaret olan başörtülerine el uzatmanın;

13- Kâfir şapkasını giymenin;

14- Halk evlerini açmanın, diskotek ve dans evlerine müsaade etmenin;

15- 19 Mayıs’larda gelinlik kızları soyup soğana çevirerek mayısa bulaştırmanın;

16- Meyhaneler açıp şarap içmeyi, fuhuş yuvalarında zina etmeyi, faiz alıp-vermeyi

serbest saymanın

17- Allah’a mahsus olan hâkimiyyet hakkını, kanun koyma yetkisini millete tanıyıp,

milleti putlaştırmanın;

18- Putlar önünde divan durup, saygı duruşu yapmanın;

19- Devleti dinden, dini devletten ayırıp, dini devletsiz, devleti de dinsiz bırakmanın;

20- Elhasıl küfrün ve kâfirleşmenin, putun ve putperestliğin temellerinin atıldığı günlerdir.

Işte; Mustafa Kemal’in getirdiği inkilaplar, devrimler ve devirmeler bunlardır. Ve işte,

kemalistlerin, övmekle bitiremedikleri devrimler bunlardır!..

Binaenaleyh; herhangi bir müslüman bu günlere bayram gözüyle bakamaz ve bayram

olarak kabul edemez!.. Çünkü, görüldüğü üzere, bu günler; müslümanın din ve imanına,

Kur’an ve mukaddesatına, namus ve hürriyetine, haysiyet ve şerefine, tarih ve

kültürüne, örf ve adetine karşı işlenen ihanet ve hiyanetin, vurulan darbe ve yapılan

tahribatın, müslümanların ağızlarına kilit vurmanın, karşı çıkanları darağaçlarında

sallandırmanın veya zindanlara atıp korkunç işkencelere tabi tutmanın ve nihayet ehl-i

iman’a kan kusturmanın temellerinin atıldığı, kararlarının alındığı günlerdir.

Kalbinde azıcık imanı olan bir müslüman, bu kara günleri nasıl bayram kabul edebilir?!.

Oturup ağlaması ve kurtuluş çarelerini araması lazım gelirken, tertip edilen

merasimlere, düzenlenen şenliklere nasıl katılabilir?!.

Bu, onun dininin de, imanının da, nikâhının da gitmesine sebep olmaz mı?!.

Şayet katıldın ise, hemen Kelime-i Şehadet getir, tevbe ve istiğfar et ve bir daha

katılmamaya karar ver ve bu yazıyı da başkalarına okut!..

Cemaleddin Hocağlu (Kaplan) -Rh.a-

Emîr'ül-Mü'minîn ve Halîfet'ül-Müslimîn
Birde kendine dindar diyen adamların, kapalı kadınların bu günlerde çocuklarını kutlamalara teşvik etmesi gösterilerini gururla izlemesi beni deli ediyor...."

Iste gordugunuz gibi, insanin fikri neyse zikri de odur. Oyle sandiginiz gibi masum bir eylem degil minicik 520 cocukla yapilan bu gosteri yani.. Adamlarin niyeti baska..

Diyorum ya ikisini birlikte kutlamak sana göre rakip olmak anlamına bizlere göre ise birliktelik zenginlik anlamına geliyor.
Ayrıca saydığn yerlerin büyük kısmına da karşı değil miydin sen:26:

Namazla bi sorunum yok dileyen diledigini yapar. Bu olayda da bana ters gelen sadece niyetleri. Insallah oyle degildir ama bu ulkede on yildir milli duygularin karsisina dini duygular bile isteye cikariliyor. Bu ulkede milliyetciligin bu kadar " ayaklar altinda" cignenmesinin de bi sebebi var. Insanlari bi ulkede birlik beraberlik icinde tutan duygular milli duygulardir. Bunlari yok ederek emellerine rahatca ulasacaklar.

Yillar once Apoyla gorusme vs desen sovecek insanlar bugun bu durumu destekler hale geldiyse basarili da oluyorlar demektir.

Formül çok basit.........yaptıkları olumlu olumsuz işlerin içine dini bir arguman koy yaptıkları herşeyi tartışılmaz kıl................amerika da sex sells bizde din sells
Ya hu adamlar geçen sene bayramları kutlamayı bıraktı...........bunun ne demek olduğunu algılaya biliyormusunuz..............ülkeden vazgeçtiler.............sizin yine en yumuşak karnınızdan girdiler.........çocuklar namaz kılıyor bayramları resmi olarak kutlamasak da olur...............aman bu adamları sorgulamayın.............

Sözcü gazetesini okuyan var mı yeaaaağ diye söze gireyim bi önce ahaha Malum replik olmazsa olmaz diye düşündüm

Sözcü ve aramızdaki bazılarının rahatsız oluşu manidar

Kıyamam..

ne içtiyse aynından alayım ben. güzel kafa yapmış arkadaşta

Apo ile alakası nedir?

Ne alakasi var Meryem? Ataturk'un halk arasinda dua ederken bir resmini bulup buraya koymussun, ne alaka? Milli bayramlara gereken degerin verilmesi icin insanin dinsiz olmasi mi gerekiyor yani, nedir bu?

Bu herhangi bir resim değil ki.
Meclis açılışı ortaokul lise kitaplarında dahi mevcut.

Çoçuklar için güzel bir öğreti olmuş.
bu konudada sözcü'yede söz düşmez bence ............

O çoçukların tabiki henüz mukellefiyetleri yok lakin buluğa ermiş bir çoçuga hadi namaza başla dersen tabiki kılmaz namaz küçük yaşta alıştırılmalıki akılbali olununca zaten kılınıyor olsun .... nazmaz islamın 5 şartından biri . Müslümanlar için tabi...

Son düzenleme:
Çocuklar dinlerini öğrensinler tabii......yalnız biz 22 nisanda eskiden prova filan yapardık sınıfımızı süslerdik.......şiirleri ezberleyip ezberlemediğimizden emin olmaya çalı§ırdık...........yazın da kur an kursuna giderdik..............takvim gazetesinin haberinde iyi niyet göremiyorum................

Sözcü gazetesi en yüksek tiraj a sahipmiş...........bu gazeteyi bu kadar küçük görmenin sebebi çamurda yatan malak rahatlığının iyi birşey olmadığını hatırlatması olabilir mi........insan gerçekten hayret ediyor

yaa bu o kadar unutuldu ki, şimdi sen söyleyince aklıma geldi, şaşırdım kendime, oğlumun sınıfı süslenmedi, törende çok sönüktü

yaa bu o kadar unutuldu ki, şimdi sen söyleyince aklıma geldi, şaşırdım kendime, oğlumun sınıfı süslenmedi, törende çok sönüktü

Devlet erkanı kutlamıyor.......bu konu sadece çocuklara mı kaldı......bir süre sonra hepten kalkacak............neyse hep birlikte namaz kılabiliyoruz en azından sorun yok

Devlet erkanı kutlamıyor.......bu konu sadece çocuklara mı kaldı......bir süre sonra hepten kalkacak............neyse hep birlikte namaz kılabiliyoruz en azından sorun yok

kendime çok şaşırdım ya, ben bile unuttum, sınıfın süslenmediğini, böyle böyle bitecek işte milli değerler itibarsızlaştırılıyor

Yazıyı sonuna kadar okuyamadım.Şiddete meylediyorum sonra...

Bu herhangi bir resim değil ki.
Meclis açılışı ortaokul lise kitaplarında dahi mevcut.

Meclisin dualarla acildigi sir degil ki.. Ama resmini ilk defa goruyorum. AKP basa gelip kitaplari degistirdiginden beri ortaokula giden cocugum yok, o yuzden olmali, bu resmi ilk defa goruyorum. AKP bunu ortaokul kitaplarina koymaya ihtiyac duymus demek ki... Hic sasirmadim, artik dini istismar etmek icin yaptiklari hic bir seye sasirmamayi ogrendim. Kimbilir, daha bilmedigim neler var..

ne içtiyse aynından alayım ben. güzel kafa yapmış arkadaşta

Yazıyı sonuna kadar okuyamadım.Şiddete meylediyorum sonra...

E biz nasil yorum yapiyorsak bu habere, karsi taraf da kendi yorumlarini yazmis haberin altina, onlarin konu hakkindaki dusuncesi de bu maalesef...

Aeben de yaziya kotu rep yapmis, yav yaziyi ben yazmadim ki, sizinkiler yazmis Aeben...

cevap vermek istemiyordum ama bu rezilligede kayıtsız kalamadım...neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım ki!!!!

dogrudur Türkiye Cumhuriyetinin ilanı bir çogunu rahatsız etmiştir..düşünen konuşan okuyan kitle arttıkça birilerinin işine gelmiyor...

fazla konuşmayacağım...allah akıl fikir versin...allah o kafanıza beyin koymuş..bence degerlendirin

vatan için Cumhuriyet için şehit olmuş başta MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE silah arkadaşlarına allah tan rahmet dilerim..

ne arap milliyetçiligi ne avrupa şakşakcılıgı yaşasın türkiye cumhuriyeti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…