sözcü namazdan rahatsız oldu

Başlık epey kışkırtıcı olmuş ama bence rahatsız olunan "namaz" değil.

Sözcü'nün haber metnine ulaşamadım,kopyalarsanız yorum yapmak daha kolay olur.

kendi adıma etrafımda namaz kılan aile bireylerimi görünce benim de kılasım geliyor daha çok özeniyorum

kılmadığım zaman birini kılarken görünce o beni fişekliyor.

bu da öyle bir şey özendirmekse bu ne kadar mükemmel bir şeye özendiriyorlar, teşekkür ederim kendi adıma.

çok güzel çok mutlu oluyorum bana da ders olsun küçücük çocuklar bile yaparken yapmadığım zamanlarım için.

niye 23 nisanda niye kameralar karşısında ?Gizli dediysem odaya kapanıp tek basına yapılmalı demedimki.Bizde müslümanız bizde yapıyoruz sonuçta ama Ben siyasi kokular alıyorum bu durumun içinde.Başkada diyecegim birşey yok benim görusum bu şekilde.

Son düzenleme:
sozcuyene kımene yanı cocukların namaz kılmasından demekkı aileler ızın verıyorı kımseye laf dusmez ibadetın gızlısı makbuldur dıye nerede yazıyor oyle bı sey varsa neden muslumanlar camılerde hep bırlıkte namaz kılıyorlar ramazanda neden herkez bbırlıkte oruc tuyor acaba musluman bı ailenın cocuguna dınını ve ıbadetlerını ogretmesı sevdırmesı nekadar kadar guzel aslında anaokulunu tebrık edıyorum ve sozcu gazetesınıde kınıyorum...

Amma meraklılar namaza başörtüye laf sokmaya. Bir durun yahu. Kendi hak ve özgürlüklerimizi ararken başkalarının var olan haklarına saldırmak nedendir?

niye 23 nisanda niye kameralar karşısında ?Gizli dediysem odaya kapanıp tek basına yapılmalı demedimki. Ben siyasi kokular alıyorum bu durumun içinde.Başkada diyecegim birşey yok benim görusum bu şekilde.

bırakın çocukları reklam mı yapıyorlar yapsınlar ,kime ne zararları var ki?bu güzel günde ne yaptıkları niye bu kadar eleştiriliyor ?ben beğendim reklamı :)

Alternatif kutlama?

Yahu cocuklarini namaz etkinligine götürerek kutlasalar kime ne?
Ben bunu anlamakta zorlaniyorum.
Ben müslüman bir anneyim, inancima göre cocugumun kurtulusu dinini layiki ile ögrenmesi ile olacaktir.
23 nisan onlarin bayrami ise bayraminda benim ona verebilecegim en güzel hediyelerden biri yine ona dinini, Allah sevgisini ögretmek olacaktir.

Simdi 23 nisana yakin günlerde dini rafa mi kaldiralim?
Bu nasil bir düsünce ve insanlari kaliplama cabasidir ya.
Ben müslümanim ve bana göre cocuguma cocuk bayraminda verebilecegim en güzel hediye Allah sevgisi asilamak.
Eee bundan kime ne ya kime nee!

Son düzenleme:

Beğenemiyorum bari burdan söyliyim

Dini bayram değil de Millİ bayramdan sözettiğimizin farkında mısınız ?
Ama pardon siz Andımız'a da karşıydınız,hatırladım.
Milli bayramlarımızda düzenlenen törenler birer birer kaldırılıyor.
Alternatif kutlama işte,dahası var mı ?

Iste bende diyorum ki kime ne?
Cocuk benim cocugum, bayram cocugun bayrami!
Ister öyle kutlar ister böyle!
Bayraminda cocugu mutlu etmek hediye vermek ise amac, sahsen bende cocuguma bu dünyada verilebilecek en güzel hediye olan Allah sevgisini vermek isterim.

Ne yapalim yani birileri kapil koysun önümüze ona göremi kutlayalim!

bu çocukların 23 nisan kutlamadıkları ne malum ? o nerden çıktı anlamadım ?

Yok öyle birsey dusduru.
Zaten etkinlik 23 nisandan önce yapilmis yani ayni cocuklar 23 nisanida kutlamistir.
Ama benim kizdigim istersede 23 nisanda kutlamak icin namaz etkinligine gitsin cocuk sözcüye ne kime ne ya.
Cocuk benim cocugum, bayram cocugun bayrami nasil isterse öyle kutlar.
O gün cocuga armagan edilmis bir gün, nasil isterse öyle kutlar cocuk ve ailesi kime ne?

zamanında minicik bedenler çıkartıldı dans pistlerine saçma sapan programlara dans ettirildi garip garip kıyafetlerle ya!

ayrıca da saçma sapan müziklerle.

petek dinçöz ün foolish casanova şarkısının ayarında şarkılar çalınıp çocuklar saçma sapan bir şekilde oynatılıyordu. çok gördüm ben bunları televizyonlarda falan.

Anaokulunda kısmından sonrasını okumadım.Çocuklar zihni olarak yeterli olgunlukta değil. Bunu böyle festival gibi sunmanın manası nedir? Bence de kötü bir tablo.

Noel, 1800 lü yıllardan itibaren ekonomik olarak daha çok ön plana çıkmıştır ve günümüzde tüm dünyada dini manasından bağımsız olarak kutlanır. 1930'lu yıllarda Roosevelt'in ekonomik buhrandan çıkmak, alışverişi arttırmak amacıyla Şükran Günü'nün tarihini değiştirerek Noel'i uzatması buna ivme kazandırmıştır. Batı'nın dünya kültüründe baskın olması, Noel Baba gibi sevimli bir mitolojik karakterin etkileri de yadsınamaz. Yani bugün çoğunluğu inançsız olan Avrupa toplumları dahil tüm dünyada geleneksel olarak kutlanmakta Noel. Kurban Bayramı'yla Noel'i karşılaştırmak da çok komik. Ekonomik hiçbir değeri yok. Millet kasaplara para vermemek için kendisi kesiyor, ucundan kenarından ayırıp konu komşuya veriyor. Bazılarının dostlar iş başında görsün diye yaptığı tamamen dini bir eylem. Almanya'nın bunu kutlaması için bir sebep yok. Oradakiler Almanca konuşmayı öğrensin önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…