Cocuklarin kasedi cikacakmis onun reklami,Cocuklarin kasedi cikacakmis onun reklami, hey Allah im ya..
Güzel bir etkinlik, cocuklara, Allah i,camiyi, dini sevdirmek icin islamin korku degil sevgi dini oldugunu göstermek icin yapilan cok güzel bir organizasyonda karalaniyor ya pes..
o kadar gizli yapılması gereken şeyler alenen yapılırken müslüman ülkemizde (cinsel içerikli reklamlar vs gibi)
bırakında namaz niyaz gibi güzelliklerinde arada yapılıversin ,ibadet gizlidir diye tutturmuşlar ,sen yapta nasıl yaparsan yap,hiç olmazsa biraz özendirici olur belki.......
niye 23 nisanda niye kameralar karşısında ?Gizli dediysem odaya kapanıp tek basına yapılmalı demedimki. Ben siyasi kokular alıyorum bu durumun içinde.Başkada diyecegim birşey yok benim görusum bu şekilde.
Alternatif kutlama?
Yahu cocuklarini namaz etkinligine götürerek kutlasalar kime ne?
Ben bunu anlamakta zorlaniyorum.
Ben müslüman bir anneyim, inancima göre cocugumun kurtulusu dinini layiki ile ögrenmesi ile olacaktir.
23 nisan onlarin bayrami ise bayraminda benim ona verebilecegim en güzel hediyelerden biri yine ona dinini, Allah sevgisini ögretmek olacaktir.
Simdi 23 nisana yakin günlerde dini rafa mi kaldiralim?
Bu nasil bir düsünce ve insanlari kaliplama cabasidir ya.
Ben müslümanim ve bana göre cocuguma cocuk bayraminda verebilecegim en güzel hediye Allah sevgisi asilamak.
Eee bundan kime ne ya kime nee!
Alternatif kutlama?
Yahu cocuklarini namaz etkinligine götürerek kutlasalar kime ne?
Ben bunu anlamakta zorlaniyorum.
Ben müslüman bir anneyim, inancima göre cocugumun kurtulusu dinini layiki ile ögrenmesi ile olacaktir.
23 nisan onlarin bayrami ise bayraminda benim ona verebilecegim en güzel hediyelerden biri yine ona dinini, Allah sevgisini ögretmek olacaktir.
Simdi 23 nisana yakin günlerde dini rafa mi kaldiralim?
Bu nasil bir düsünce ve insanlari kaliplama cabasidir ya.
Ben müslümanim ve bana göre cocuguma cocuk bayraminda verebilecegim en güzel hediye Allah sevgisi asilamak.
Eee bundan kime ne ya kime nee!
bu çocukların 23 nisan kutlamadıkları ne malum ? o nerden çıktı anlamadım ?
Noel, 1800 lü yıllardan itibaren ekonomik olarak daha çok ön plana çıkmıştır ve günümüzde tüm dünyada dini manasından bağımsız olarak kutlanır. 1930'lu yıllarda Roosevelt'in ekonomik buhrandan çıkmak, alışverişi arttırmak amacıyla Şükran Günü'nün tarihini değiştirerek Noel'i uzatması buna ivme kazandırmıştır. Batı'nın dünya kültüründe baskın olması, Noel Baba gibi sevimli bir mitolojik karakterin etkileri de yadsınamaz. Yani bugün çoğunluğu inançsız olan Avrupa toplumları dahil tüm dünyada geleneksel olarak kutlanmakta Noel. Kurban Bayramı'yla Noel'i karşılaştırmak da çok komik.Hiristiyanlarin dini günü olan Weinacht senligini alip ülkeye uygularlar.
Hani su yilbasinda sokaklari süsleyip cam agaclari süsleme olayi.
Ama kimse bune ya hiristiyan bir ülkemiyiz de onlarin dini gününü bizde yasiyoruz demez.
Almanyada o kadar müslüman var birgün olsun Ramazan bayraminda yada Kurban bayraminda bize eslik ettiklerini görmedim.
Ama bizim ülkemizde cocuklari camiye ve namaza alistirmak ve islamin korku degil sevgi dini oldugunu asilamak icin yapilan seyler abes karsilanir.
Bazen insan gercekten hayret ediyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?