sözcü namazdan rahatsız oldu

Sözcunun saçmlığına saçmalık dememek için bin dereden su getirmek

Benim mesajına -rep vermemin sebebi şu altta kırmızıyla işaretlediğim kısım ve diğer tüm üyeleri kışkırtmaya çalışan mesajların.Siz nasıl beğenmediğiniz mesajlara -rep veriyorsanız ben de veriyorum artık hepsi bu.

ben onlari anlamaya calisiyorum inanmiyorlar amma inananlara karisma cüretini kim bu saygisizlara veriyor bence her her yönden cahil medeniyetten uzak zihniyet hep böyleydiler degismezler bir hiristiyan bir yahudiyi bile bunlara tercih ederim cünkü yaradana ve onun emirlerine saygi duyarlar bu iki dinin ana okullarinda din egitimi var...

elin hristiyanları bu yaşta kiliseden çıkmıyorlar, bir sürü ayin, tören ... vb. şeyleri kutsal görüp yapıyorlar, bu adamlar onları hayranlıkla izleyip takdir ediyorlar. Nedense bizim çocuklar caminin yanından geçse ya da ağzından Allah kelimesi çıksa bir tiriplere giriyor anlamak mümkün değil. Kafayı yedirtir bunlar insana...

Din kul ile Allah arasında derken örtunen insanların örtunme şekillerini eleştirmeniz ironik

ben hiç bir zaman çıkıpta bana rep verdiler diye sızlanmadım
ama sen bana rep verdi,ne vardı mesajımda dedin
kışkırtmaya gelince,demek sende kışkırtmışsınki o üyede rep vermiş sana
o zaman neyin sorgulaması bu
ben sana sadece 1 kere rep verdim,ama sen nasıl bir kinse
hergün 7-8 rep verdin bana,alakasız mesajlarıma bile
şimdi gelipte burda masal okuma,kışkırtmaktı falan filan diye
ben bunuda yazmazdım,fakat rep muhabbetini gördüm
o yüzden dile getirdim
hadi benim mesajımda kışkırtma vardı,benden öncekilerde başka konulara yazmazlar
verecek cevapları yok dediler,işte buda bir kışkırtmaydı
aynı hassasiyetini gösterdinmi onlarada,rep verdinmi peki
yok vermezsin,çünkü aynı düşüncedesin, işine gelmez değilmi...

Son düzenleme:

Aynen bu yaşta bunları öğretmek uygulatmak illa algı için mi yapılıyor değil mi?

Hz Ali peygamberimizle kaç yaşında namaza başladı biliyor musun peki?
Bu çocuklardan beklenen son derece ciddi bir duruşla namaz kılmak değil ki zaten.
Namaz şekilcilik değil dinin direğidir namaz kılmak ahlakı güzelleştirir ve namaz öğrenmek diğerlerini öğrenmeye engel değildir.

zorla dayattıkları rejim müsvettesi ellerinden gidiyor diye ne yapacaklarını şaşırdı gafiller elhamdürillah islamın nuruyla aydınlanmış nesiller geliyor şimdiden valizlerini hazırlamaya başlasalar iyi olur bu memeleket onlara dar gelmeye başlayacak

Aynen bu yaşta bunları öğretmek uygulatmak illa algı için mi yapılıyor değil mi?

ya birde demezlermi,bu çocuklar mükellefmiki namaz kılıyor diye :)
zaten farz değil,amaç dini namazı sevdirmek
çocuklar hemen kapıyor herşeyi,büyükleri taklit ediyorlar
dinimizde 7 yaşından itibaren namaza başlanması söyleniyor
yok anlatamazsın,kışkırtma olur sonra maazallah...

Tüm bunları yazıp bir de saygı duyuyorum deniliyor

Bu o üye ile benim aramda olan bir olay seni ilgilendirmez.Onun için sana herhangi bir açıklama yapmam gerekmiyor daha fazla.

ayrıca bu gazetede kendinden bekleneni yapıyor çocukları birahaneye götürselerdi o zaman bu gazetenin manşeti şöyle olurdu işte geleceğin çağdaş çocukları

Zorla dayattıkları rejim müsvettesi derken?Ne ki o?

Tüm bunları yazıp bir de saygı duyuyorum deniliyor

kesinlikle saygı duydukları falan yok,sadece dilde
önder sava bi amca geldi ben hacca gitmek istiyorum dedi
önder savde gitme boşver,araplara para kaptırma,bakarsın Muhammet bırakmaz seni buraya göndermez demişti
işte bunların saygısı bu kadar...

Bu o üye ile benim aramda olan bir olay seni ilgilendirmez.Onun için sana herhangi bir açıklama yapmam gerekmiyor daha fazla.

konu dışı mesaj yasak,gerçi şuan bizde yapıyoruz bunu
evet üyeyle senın arandaki problem
mesajımda ne vardı demiştinde,mesajlarında ne yokki
tam -replik mesajların
bende onu demek istemiştim...

ne istiyorsunuz. şeriatmı. öyleyse bi zahmet siz bavullarınızıı toplayın şöyle aşağı ülkelere inin.
bu ülke TÜRKİYE CUMHURİYETİ.
işine gelmeyenin, bunu istemeyenin yoLu açık olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…