eee,işlerine gelmeyene yorum yok. çünkü diyecek şey yok,ama işlerine gelene full cevap. :)Adam kalktı her cuma bir ayet sallıyorum ahahahaha dedi bakara makara kukara dedi şurda tek kişi değil tepki vermek ''sözcu namazdan rahatsız oldu'' topiğine gösterdikleri ilginin çeyreğini göstermedi.Dediğim gibi bırak tepki vermeyi.
Şimdi yok sözcü şöyleymiş böyleymiş geçiniz.Samimiyet görmek isterdim günlerdir ben fetva tarzı konuşmalar değil.
eee,işlerine gelmeyene yorum yok. çünkü diyecek şey yok,ama işlerine gelene full cevap. :)
Yani camilerde yaslilarin olma sebebi bu oyle mi?.Genelde emekli ya da isi musait olanlar camiye gidiyor. Gencler calisitigi veya okudugu icin namaz kilsa dahi camiye gidemiyor.
Bir daha neye ne kadar cevap vereceğimizi sizlere sorarız(!)
konu nasıl yine hükümete bağlandı yav
4-5 yaşındaki çocuklar masumiyetini kaybediyormuş...sanırsın adam öldürtüyorsun.namaz öğretmeyi masumiyete aykırı gören bir zihniyet ! bunları gördükçe 5 tane daha doğurasım geliyor.ibadet gizli yapılırmış,buda aslında hiç ibadet etmeyenlerin popüler lafışimdi lütfen "neden gizli yapılmalı" diye kopyala yapıştır yapmayın,ben onun ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum,ama sizin işinize geldiği gibi algıladığınız anlama gelmediği kesin.kimsenin ibadetini beni ilgilendirmiyorda başkalarınınkide sizi ilgilendirmesin bi zahmet...
siz çocuklarınızı istediğiniz gibi yetiştiriyormusunuz? hatta isterseniz inançsızda yetiştirebiliyormusunuz ? ee bu kadar özgürlüğe sahipken başkalarının nasıl yetiştirdiğinden size ne be yahu ? hem herkes bana saygı duysun,bana karışmasın ama ben istediğimi söyleyebileyim,ollduu...
benim demek istediğim aman gidi bir haber değeri yok,
üzülecek daha önemli şeyler var dilencilerin kucaklarındaki bebeklere ilaç içirip uyutıyorlarmış mesela burada okumuştum yine,sonra dilencilik yaapan sokaklarda bir şeyler sattırılıan çocuklar var birazda onlara üzülsünler medya gereken ilgiyi gösterse bir şeyler biraz düzelebilrdi..çocuklar politik oyunlara alet edilmesin..
Namazı, ibadeti gizlemeyi biz söylemiyoruz. İnandığınızı söylediğiniz Kur'an söylüyor.
MAUN Suresi:
Esirgeyen ve bağışlayan Allahın adı ile
1.Dini yalanlayanı gördün mü?
2.İşte o yetimi itip kakar
3.Yoksulu doyurmaya teşvik etmez.
4-5.Yazıklar olsun o namaz kılanlara ki, onlar namazlarını ciddiye almazlar
6.Onlar namazlarıyla gösteriş yaparlar
7.Ufacık bir yardıma bile engel olurlar.
Çalmak deyince aklınıza nasıl da siyaset geliyorOysa ülkede her 3kişiden 1rüşvet alıp-veriyor. Olay siyaset değil genel ahlaki bir sorundur
Kimin namaz kıldığını kimin kılmadığını bilemezsiniz,günaha girmeyin derim..Hak yemeyin... ben uyarayım da...
Ben kimsenin inançlarını yargılayamam,hakkını yemekten çekinirim.
canım evladım namaz kılsın çok istersim..erkek kardeşim küçükken gönderirdik kuran kuşuna meğer hiç doğru düzgün gitmemiş ,hep top oynamaya kaçmış velet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?