Ahaha bana da kötü rep vermişE biz nasil yorum yapiyorsak bu habere, karsi taraf da kendi yorumlarini yazmis haberin altina, onlarin konu hakkindaki dusuncesi de bu maalesef...
Aeben de yaziya kotu rep yapmis, yav yaziyi ben yazmadim ki, sizinkiler yazmis Aeben...
Çocuklar anaokulu çocuğu olunca neden ürküyorsunuz kaç yasında dini eğitim verelim söyleyin bakim emredin hadi?
cevap vermek istemiyordum ama bu rezilligede kayıtsız kalamadım...neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım ki!!!!
dogrudur Türkiye Cumhuriyetinin ilanı bir çogunu rahatsız etmiştir..düşünen konuşan okuyan kitle arttıkça birilerinin işine gelmiyor...
fazla konuşmayacağım...allah akıl fikir versin...allah o kafanıza beyin koymuş..bence degerlendirin
vatan için Cumhuriyet için şehit olmuş başta MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE silah arkadaşlarına allah tan rahmet dilerim..
ne arap milliyetçiligi ne avrupa şakşakcılıgı yaşasın türkiye cumhuriyeti
Çocukları hiçbir dine göre yetiştirmeyip kendi seçsin diye ergen yaşa kadar bekletmek isteniyor.
NEDEN?
Çünki ergen yaşa kadar bilinçsiz yaşayan kişi Allahı Peygamberi İbadetin olgusuu tatmadığı için islamdan uzaklaşacaktır.
Dünya hayatı tatl ve aldatıcı olduğu için dininide bilmediğinden helal haram idraki olmayacak ve yoldan çkması kolay olacaktr.
Bu şekilde yetişen ya şansı varsa İslamı seçebilir,ya ateist olur ya da avrupanın bu ülkeye soktuğu o koca burnu ve maşalarının istediği hıristiyanlığa meyleder.
Kutsal denilen zıkkımlarını yudumlatacaklar ya ,o melun hayvanın etini yedirecekler ya yavaş yavaş yıkayacaklar işte...
Toplumu yıkmaya işte bu psikoloji bozulmasın ayakları,özgür düşünce,kendi kararı ve seçimini de yapsın empozeleriyel ülkemizi ahlaken dinen çökertecekler.
Uyanın ey Türk Halkı amaç dinsiz ve asi bir türkiyeye dönüşüm sağlamak dış güçler böyle yıkıyor.
Bu yıkıma ön ayak olan AVRUPA HAYRAN MODERN ANNE BABALAR dır.
Elinizle ateşe atmaktır bu evlatları.
Konuşmaya başlarken besmele bilecek evlatlar yetiştirmeye başlanır ve islam da emredilen hayatı yaşayarak yetiştirilir evlat.
Bu iman inanç meselesi öbür tarafta diploma medeniyet geçmiyor ne yazık ki...
hele ki para şöhret makam aslaaaaaa!!!
Himm.. Keske iktidardakilere de biri namazi kucukken ogretseymis, belki onlar da helali harami bilip dunya malinin dunyada kalacagini bilirlerdi de ayakkabi kutulari ile, gemiciklerle oynamaktan sakinirlardi he mi?
Şimdiye kadar bunlar yoktu o yüzden camilerde hep yaşlılar var ya zatenDuyan da bu şenlik olmasa çocuklar dinimizi öğrenemeyecek sanır.
Şimdiye kadar namaz şenliği mi vardı ? Bütün çocuklar nasıl öğrendiyse onlar da öyle öğrenirler elbet.
Çocuklara namazı sevdirelim,Allah sevgisini öğretelim ama böyle değil.
Camiye babasıyla-dedesiyle gelen ufaklıkları her gören hoş karşılar.
Ama tam da 23 Nisan haftasında 4-5 yaşında çocukları topluca namaz kıldırınca aynı sempati olamıyor.
Şimdiye kadar bunlar yoktu o yüzden camilerde hep yaşlılar var ya zaten
Montaj,şantaj olan şeyleri niye dillendiriyorsun bakayım ?Mahrem denen bir şey var.Günah işleme özgürlüğü var bu ülkede.
Tabii ya nasıl düşünmedimşştt ibadet gizli yapılır bi kere,bütün gençler odalarında perdelerini kapatıp huşu içinde namaz kılıyorlar aslında,o yüzden camide yoklar
4-5 yaşındaki çocuklara sokakta namaz kıldıranların,7 yaşındaki kızını tesettüre sokanların olduğubir ülke haline geldi Türkiye Cumhuriyeti,yazıklar olsun! Çocukluğun masumiyetini reddedip,4-5 yaşındaki çocuğa ibadet yaptırmak,7-8 yaşındaki bir kız çocuğunu cinsel istek uyandıracak kabul edebilip! Kafasını,vücudunu kapatmak sapkınlığın son durağı ve bu dindarlık kisvesi altında yapılıyor.İslamiyeti şu şekliyle yorumlayanlar milli birliği,milli eğitimi ,tarih bilincimizi ve daha pek çok değeri ayaklar altına alıyor,varsa yoksa din ve dine göre yaşamak ki yaşama şekilleri de sadece belli kişilerin işine geldiği şekildeki yorumlamalardan ibaret.Oluşturmak istedikleri zihniyetse,biz Türk değiliz,müslümanız,milli birliği bırakalım müslüman kardeşlerimizle ümmet olalım,tarihimizi çöpe atalım,milli bayramlar da neymiş,sadece dini bayramlar vardır amaaa o milli bayramlarınvarlık sebebi bizim tüm bunları şimdi yapabiliyor olmamızı sağlamış,dini bayramlarımızı da kutlayabilmemizi sağlamış,camilerimizden hala ezan seslerinin yükselmesini sağlamış boşverelim.Zamanında bir adam çıkmış,bu topraklara hala vatanım diyebilmemizi sağlamış,ömründen ömür ,canından can vermiş,sayısız insan bu uğurda ölmüş,bu vatan baştan yaratılmış boşverelim.Hatta o adama saygı duyanlara putperest diyelim,yapılanları küçümseyelim,milli bayramlarda ümmetçiliği hortlatalım,o bayramlardaki anlamların şu andaki varoluş sebebimiz olduğunu unutalım!Bu ülkedeki bir bölüm insan ne kadar da minnetten yoksun,ne kadar nankör!
Merak ediyorum,buraya yorum yazanların kaçı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gerektiği gibi coşkuyla kutlanmıyor diye de rahatsız oluyor?Problem sadece çocuklara namaz kıldırılmasına karşı çıkanlara isyan ise,o zaman Sözcü gazetesinin yazdıklarını tasvip etmeyen arkadaşların ,23 Nisan eskisi kadar çoşkuyla kutlanmıyor diye de veryansın etmesi gerekir,sorun sadece ibadet özgürlüğü ise .Yani bu arkadaşlar çocuklarında dini duyguları bu kadar güçlendirmeye çalışıyorlar diyelim,aynı şekilde çocuklarındaki MİLLİ duyguları da güçlendiriyorlar mı farklı etkinliklerle,verdikleri aile eğitimiyle vs?
Neden rahatsz oldun bu kadar.bu cocuklar içki icseydi daha mi mutlu olurdun daha mi cagdas olurduk?kimse senin kiyafetine karisyor mu.sen niye taktin basortusune?varoludulus sebebimizmis peh peh cok yazik.varoludulus sebebi allah olan peygamberi olan insanlarn fiilleri sana neden isyan ettiriyor bu ne öfke!!..acikca desene bayrammis suymus buymus bahanee dindar kesim istemiyorm diye bu kadar acik olabilir misn? Esas nankor nicin yaratldgini unutan yaradanin nimetlernden faydalanip isteklerine karsi cikan gereksz bulandr.esas nankor bir ayna kadar uzaginda..
Oyle.. Iktidar yandasiysan haram filan islemiyor, senden namuslusu yok.. Adamin akrabasi 50 kilo esrarla yakalandi, kendine aitmis, 50 kilo esrari icecekmis diye saldilar... Hic kimse de haram filan da demedi ustelik.. Ona helal. Biz yapsak cehennemlerde yanariz maazallah.. Tapeleri yaymak da harammis zaten... O cemaat var ya hani hepsi namazinda niyazindaydi... hepsi cehennemlik oldu bu durumda...Oyle parti sirlari aciklanir mi heryerde? Helal de haram da artik AKPnin tekelinde... FAtih Altayli bile AKPli oldugu icin icince haramzede alkoliklerden sayilmiyor.. erdogan kendi soyledi. Ama ben icersem alkolikim..
Şimdiye kadar bunlar yoktu o yüzden camilerde hep yaşlılar var ya zaten
Yani camilerde yaslilarin olma sebebi bu oyle mi?.Genelde emekli ya da isi musait olanlar camiye gidiyor. Gencler calisitigi veya okudugu icin namaz kilsa dahi camiye gidemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?