- 7 Temmuz 2012
- 71
- 22
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yıldan fazla kullandım yüzüğü ne taşı düştü ne olumsuz bişey oldu diş fırçasıylada temizlerdim ama sıkıldım 3 yıl sonra değiştirdim almışsın madem niye kötülüyolarkiSelam kızlarrr.. Ağustosun 11 inde sözlenicem inş.
nişan ve söz için tek alyans almaya karar verdik ben tamtur alyansları çok beğeniyorum, yalnız kullanışsız diyorlar
. Eki Görüntüle 757815
Ben bu yüzeğe bayıldımmmm ama kime göstersem kullanışlı olmuyor dediler..yardımcı olurmusunuz bana??
teşekkür ederim canım. yüzüğü daha almadım yaptırıcz bu hafta. bunu istiyorum bende teşekkür ederim yorumun için3 yıldan fazla kullandım yüzüğü ne taşı düştü ne olumsuz bişey oldu diş fırçasıylada temizlerdim ama sıkıldım 3 yıl sonra değiştirdim almışsın madem niye kötülüyolarki
hayırlı olsun
şuanda parmağımda aynısı takılı cnm tek tasla yanyana takıyorum bn gayette hoş oluyo yalnız basınada cok sık duruyo tek kötü yanı cabuk kirleniyo bikaçayda bi temizletmeye vermen lazım ama al derim
ama elde çok güzel duruyorbenimde söz yaklasiyor.. yüzük gercekten cok güzelmis ama bencede kullanisli degildir...
benimde tek taşım beyaz canm evlenme teklifi ederken almıştı sevgilim onunla harika uyuyolar temizlemesi zor demişlerdi bana da taşı da düşüyomuş kafamı karıştırdılar iyice.. ama kesin almayı düşünüyorum artık :87::87:
tamam cnm çok teşekkür ederimm içimi rahatlattınvalla cnm bn evlendiğimden beri takıyorum ama ne tası düştü nede başka bişi oldu için rahat olsun bişiycik olmuyooo
tamam cnm çok teşekkür ederimm içimi rahatlattın
çok güzellllll yaaaaaaaaaaaa
öyle yapmayı düşünüyorum bende canım hazır altın düşmüşken gözüm kalmaz en azından:))tamturlar çok şık duruyor gerçekten ama kullanışsız olduğuda kesin bende sözde aldırmıştım maalesef taşları düştü.benim normal alyansınmda var günlük onu kullanıyorum önemli günlerde gezmelerde de diğerini kullanıyorum.tamtur beyaz altında çok daha şık duruyor.sende aldır şimdilik düğünden sonrada gündelik alırsın kullanımını beğenmezsen
Teşekkür ederim canım:))) ne güzelde anlattın vallavalla çok güzel varsın kullanışsız olsun .. biz kızlar canımız acıya acıya topuklu ayakkabı giyeriz yazın sıcağında makyaj yapar terleriz de şu güzel tam tur için mi katlanamayacağız.. hahaytt gülerimm .. süper canımm güle güle kullan inşallah.
Yüzügün alt tarafını düz yaptırcam cnım rahat olsun diye öbür türlü batıyormuş cünkü :/ tesekkür ederim yorumun içinBir süre kullanırsın ama 1 sene içinde taşlarının düşmesinden, kalınlığından rahatsız olup değiştirirsin :)
Taşlı yüzük ömür boyu kullanılacak bir yüzük değil maalesef en kaliteli yerden bile alsan düşüyor, düşüyor, düşüyor:/