Kız İsteme Söz yüzügü?Nisan yüzügü? Alyans?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2497
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz sözde ikimizede düz bir alyans taktık banada tektaş
nişanda başka artık çıkarmayacağın bir alyans takılır sağ ele
nikahta o yüzük sol ele gecer

ben öle biliorum

selam tatlım sözlüm evlenme teklifi ederken bana tek tas almıstı bızde soz nısan ayrı olucak ama sozde alyans aldık nısan ve dugunde tekrar tekrar yuuk almaya gerek yok bence bır kere olsun yeter artık resmı nıkah kıyılırkende benım canım sevgılım bı jest yapar guzel bı yuzuk kolye fılan takar adet bole dıe bılıyorum ama tek yuzuk en ıısı yınede sen bılırsın canım karıstırma kafanı bunlarla bırk onlar dusunsun :)opuyorumnanaktan

valla canım bızde soz yuzuğu takmıcaz .Tek tasıda evlenme teklıfı ettığınde takmıstı zaten bıde 5taş var bız onu takıcaz tria 3taşta var oyle bısey takabılrsın 5tas harıka duruya valla tavsıye ederım fıyatıda 300tl

benim de evlenme teklf ederken tek tasımı taktı, isteme nişan aynı zamdanda olacak söz olmaacak yani, nişan da da alyans almayı dusunuoz nikahta sola geciririz bosa masrafa ne gerek var ki devir ekonomi devriturkbayragi

kızlar sözde erkek yüzük takmıyo mu yaaa ???

söz yüzükleri daha ince olanlardır kızlar alyans nişanda takılır ve daha kalın oluyor genelde...

benim sözümde ince söz yüzüüğü taktık birbirmize sözlümde taktı.. bana ayrıca bir de tektaş takıldı... nişanda da alyans takacağız..

saol canım ben hiç görmedim sadece kıza yüzük takıldığını ama sevgilimin annesi demiş ki sadece kıza tek taş takılyo demiş, o da nasıl olur bilmiyomuş bu işler..ikimiz de ilk çocuğuz.. ben her şeyin olması gerektiği gibi olmasını istiyorum ama çok umutsuzum:) 10 gün sonra geliyolar..

bizimde isteme söz oldu şubatta.söz yüzüğü olarak tek sıra tamtur aldık.güzel bişi yanına da tektaş takıldı.erkeklere pek söz yüzüğü takılmaz benimkine de uyacak erkek yüzüğü yoktu.ben de ona aldım güzel bi gümüş yüzük.nişana takmak istedik biz alyanslarımızı ağustosta nişan var o zaman ikimize de takım alyans olacak:)

biz alyans aldık söz yüzüğü takmadık..aşkım evlenme teklif ederken tektaş takmıştı zaten..sözde de alyans aldık nişanda da aynı yüzüğü takmayı planlıyoruz..

ya arkdadaşlar kafam iyice karıştı.erkek arkdaşım evlenme teklifi ederken tek taş takmıştı bana.Şimdi 2 hafta sonra sözüm var.Nişan olup olmicağı belli değil.Belki ikisi bir arada gibi yaparız.Sözde takılan yüzük nasıl oluyo.Benm bildiğim alyans takılır.şimdi yüzük için alışverişe gidicez nasıl bişi alıcaz
söz yüzüğü bildiğimiz alyans olmuyomu ??

söz yüzükleri ince oluyo kafanı karıştırma düşün
şimdi yüzükler takıldıgında şöle
Evlilik Market.com - Online evlilik alışverişi mağazası, ALTIN TAKILAR, Söz Yüzükleri, PASSA Cnc söz yüzüğü ( Ps 003_1.1-1.3 Gram Arası )
oluyo ince sonra bunları değiştirp alyans alıyosun yada sözde kıza tek taş yada tam tur takılıo erkek yüzük takmıo ama ben erkeğin yüzük takmasından yanayım
biz sözde alyanslarımızı aldık nişandada aynıları takıldı sen illa farklı olsun dersen
alırsın söz yüzüğü

ya ayrı ayru yüzük takmak bana çok saçma geliyor.Evde bahçede söz-nişan bir arada gibi olucak bizim ondada bildiğimiz alyans takılır die biliyorm ben ama tabi sözü nişanı ayrı yapanlar için durum değişir belki
neyse teşekkürler arkdaşlar

söz de tek taş takılır,nişanda da alyans..

biz söz yapmadıgımız için tek alyansım oldu benım..

evlenınce de yüzüklerin yerini degistirdik sadece :)

canım nişanda damada saat takılıyosa düğünde ne takılıki ?fisfisfisfisfisfis

biz de nişanda saat takıcaz kısmetse hatta saatini aldık bile:) düğünde alabilirsek künye alıcaz inş:)

buarada bizim de tek taşı evlenme teklifinde takmıştı sözden iki gün önce,isteme söz birarada oldu o gün de söz yüzüğü taktık.alyanslarımızı zaten söz yüzüklerinden habersiz erkenden almıştık:) nişanda alyanslarımızı takıcaz düğünde de alyansı sol parmağımıza takıcaz.

aslında detaya gerek yok,40 kere yüzük mü alacaksınız?yaptırın içinize sinen güzel bi alyans,ömür boyu onu takın:1closedeyes:
nişanda..ben bu nişan işine uyuz oldum,yani her bişeyi biz yapıcaz,bide üstüne damat beye saat takıcaz.saatlerin fiyatlarıda ateş pahası bu arada.erkek tarafı bana ne takacak??bide biz sözlenmedikte.sevgilimin tek taş diye başının etini yedim,o da şimdi alırsam ucuz yollu bişey alıcam,evlenirken adam akıllı bişey alsam daha iyi olmaz mı diyo.annemde telefonda konuşurken duymuş,babama söylemiş 'damla tektaş diye inliyo telefonda' diye.babamada rezil olduk:bbo:babamda 'niye ona inliyoki?ben kızıma alırım tek taşını da' demiş.almasını istemiyorum,utanırım,yeterince yük bindiricem insanların üstüne zaten.sanki babamla mı evleniyorum:1closedeyes:

merhabalar..
biz ikimiz de okuyoruz o yuzden soz yuzugu aldık ınce beyaz altın benımkınde kucuk bır pırlanta var.Evlenme teklifi oldu ama canım benım daha ozel bısı yapmak ıstedıgını soyledıgı ıcın tek tası o zaman almasını mana ettım ben de:) zaten onemı de yok ama bız nısandan once takıcaz tek tası nısan ıcın aldıgımız alyansı da dugunden sonra da takacagız

kızlar ya bu yüzükleri tek satıyorlar mı, mesela ben tektaş takacağım diyelim
damat da normal alyans, yüzük neyse onu takacak, tek satılıyordur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…