• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Söz yüzügü?Nisan yüzügü? Alyans?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2497
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada sözde erkeğe de en azından bir altın takılır diye biliyordum :uhm: hihoyyyt

mervecim slm :teselli:
bende öyle biliyorum cnm bana göre söz nişan ayrı olcaksa erkeğe de kıza da ince yüzük+kıza tektaş şart nişanda da kalın alyans takılması en güzeli. ama nişanda tarih attırmak istemiyorum düğün zamanı tarih yazdırıcam :delphin:

Kızlar eşim bana evlenme teklif ettiğinde tek taş almıştı...
Söz nişan birarada yaptık, yani on kere git gel yaptırmadık çünkü ayrı şehirlerde aileler. O yüzden, istemeye geldiler, bir düşünelim hayırlısıysa olur dendi, 15 gün sonra tekrar geldiler ve nişan yaptık...
Nişanda bana bir alyans, bir saat, bir set, 5 bilezik, bir de sıra taş yüzük aldılar...
Ben de eşime alyans ve saat aldım.
Bence hiç kasmayın, ben bu kadar şey istemiyrdum da beklemiyordum da ama yaptılar... Onların adeti böyleymiş...
Sevgilin zaten sana bir tek taş almış, sözde birdaha tektaş almaz onun yerine sırataş aldır... söz için yeter...

En iyisi söz-nişan birada yapmak, hiç böyle karışıklıklar olmuyor...

benım bıldıgımde sözde tek taş takılır nısanda alyans takılır nıkahtada alyans el degıstırır( sol ele takılı) :)

aman gelsin beni bi alsın birde alyansım olsun parmagımda baskada bırsey ıstemem hayırlısıla olur ınsallah tabı huzur da eksık olmasın

Ben zaten su soz olayini biturulu anliyamadim senelerdir :) sanirsam aile disinda kendi aralarinda taktiklari bisey. Ben nisan-soz bir arada yapicam galiba :dance: Bu arada saat takma olayi dugunde olmuyormuydu nisanda mi takilar takilir? Evlenme yasimiz gelmis hala bisey bilmiyorumm :uhm:

merhabalar ben bugün üye oldum :)hihoyyyt
yaa benimde bir konuda acayip bir şekilde aklım karışıkkkk!

mesela istemeyle söz aynı gün olucak.
ama nişan faarklı bir salonda!

nişanda takı takılıyor biliyorum ama sözde takılıyor mu?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

merhabalar ben bugün üye oldum :)hihoyyyt
yaa benimde bir konuda acayip bir şekilde aklım karışıkkkk!

mesela istemeyle söz aynı gün olucak.
ama nişan faarklı bir salonda!

nişanda takı takılıyor biliyorum ama sözde takılıyor mu?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım bildiğim kadarıyla kıza sözde tektas bilezik fln takılıyor..

bende uzun düşüncelerden sonra söz nişan hepsini istiyorum :) sözde tek taş yeterli diye biliyorum. abartmaya hiç gerek yok iki alyans bende düşündüm ama ozaman başka yüzüklere heves etsem boş parmak kalmayacak :P

Kızlar benıde hafta ıstemeye gelıcekelr 3 ablam var 3 de evlendı ama hepsınde farklı sey uygulandı..Sahsen bız ınce soz yuzugu alıcaz nısan eylulde olcak nısana alyans alıcaz evlendgmızde sdce alyans parmak degııısıcek..Soz yuzuklerıde hatıra kalır..dıger takılara gelıncde mını set kunye taslı yuzuk alıcaklarmıs bız bırsey yapmıycaz.Nısanda onlar normal set bılezık bızde erkege saat takıcaz bıze boyle mantıklı geldı

sözde kocama tek taş bana 5taş taktık:)

nişanda ki alyanslarımızıda özel yaptırdık. avatarımödaki onun ve benim yüzüklerimiz.

biz söz nişan bir arada yaptık ( nişanlımın ailesi söz istiyodu bizimkiler nişan, orta yolu bulduk biz de hihoyyyt )
direkt alyans taktık mis gibi oldu:1hug:

Aşkım bana tek taş almıştı zaten .Sözde de alyans alıcaz nişanda bişe almıcaz düğünde de bişe almıcaz. Gerçekten gereksiz olduğunu düşünüyorum zaten her iki tarafta bu dönemlerde baya zorlanıyor fuzuli harcama yapma mantıksız bana göre. Nasılsa ilerde doğumgünüydü yıldönümüydü oydu buydu zaten eşin sana yüzük alır ne diye sıkıntıya sokalım ki birbirimizi.

ben nişanda nişan yüzüğü düğündede tekrar alyans alınıo die biliorum.nişanda direk alyansmı takılıo şimdi.

xl67w3eieix.png

Aşkım bana tek taş almıştı zaten .Sözde de alyans alıcaz nişanda bişe almıcaz düğünde de bişe almıcaz. Gerçekten gereksiz olduğunu düşünüyorum zaten her iki tarafta bu dönemlerde baya zorlanıyor fuzuli harcama yapma mantıksız bana göre. Nasılsa ilerde doğumgünüydü yıldönümüydü oydu buydu zaten eşin sana yüzük alır ne diye sıkıntıya sokalım ki birbirimizi.

aynen senin gibi düşünüyorum canım..sözde bi alyans alıcaz nişan düğün hepsinde aynı alyansı kullanıcaz gereksiz yere masrafa gerek yok zaten daha sonra deforme olmaya başladıgında değiştirilir :asigim:

bizde sözde ince alyans taktık ikimizde banada tek taş aldılar evlenme teklif ettiğindede bir yüzük almıştı ama şimdi altın takmayıda pek sevmiyorum bazen söz yüzüğümü takıorum tektaşla bazen diğerini :))

evlenme teklifi ettiğinde tek taş bi yüzük takmıştı.bizim söz nişan bi arada olduğu için alyans taktık direkt yani ayrıca söz yüzüğümüz yok.evlendikten sonrada sağ elimizdeki alyanslar sol elimize geçicek (inşallahhhhh tez zamanda hayırlısıyla )

Back