• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Söz yüzügü?Nisan yüzügü? Alyans?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2497
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2497

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
521
3
118
Kizlar ya..........nezaman ne takiliyor ya aklim cok karisit iyice....simdi ablamlar söz yapti ama alyans da takildi.....benim bildigim sözde takilmiyor...nisanda iste düz ucuz bir yüzük takiliyor ve evlenince daha pahali birsey takkiliyor....yani evlendikten sonra insanin parmaginda iki yüzük oluyor....

Söz yaparken kiza taki takiliyor......duyduguma göre erkeklere kolye de takiliyor?

Iyice Corba oldu aklim......

IMDAAAAAAAAAT .......Sözlenicegim....(daha cok var amaaaa.....)
daha sonra Nisan da istiyorum...ama bir parmakta üc yüzük de olmaz.....

Yardim edin bana kizlar ya :S kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile

sözde tek tas takılır kıza
nısanda alyans takılır cıfte bu kadar cok dusunme :)

bukadar mi ya? amannnnnnnnnnn birseycik de yokmus :D

ya benimki bana beyaz altin tek tas almisti zaten :( bana takti.....simdi birtane daha..... :D yazik cocuga yaw....erkek olmak da zor mus bea :D

sagol kiz süpersin...bir ohhhhhhhhhhhh dedi icim bir an stress oldum vallah :D

canım gülşaha aynen katılıorum . bende nişanlıyım .sözde tek taş nişanda ikimizede alyans takıldı .erkeğe kolye takılır die ilk senden duydm

isteme falan olmadan önce sözlüm bana tektaş hediye etti isteme ve söz töreni aynı gün oldu söz yüzüğü taktık nişandada alyans alıcaz o alyanslarıda evlenincede takıcaz kolye molyede duymadım ha nişanda damada saat alınır ama onu bil:)

heheh sagol canim yazdim aklima =)

pekii eski söz yüzügünü daha takiyormusun? onu naptin?

walla henüz nişanlanmadım ama söz yüzüğünü takmam nişan olunca alyans ve tektaş yeter .... söz yüzüğümde dursun bi köşede o günün anısına....bence sende öyle yap

bana kalırsa kıza sözde tektaş yeter....daha sonra nişanda bir alyans takılır, o da nikahtan sonra sağdan sola geçer....erkeğe kolyeyi de ilk burda duydum....

bende kasım sonu nişanlandım canım evlilik teklifi ederken nişanlım tek taş almıştı sonra söz yüzüklerimizi aldık nişanda da onlar çıktı alyanslarımız takıldı..söz yüzüklerini de saklıyorum o günün anısına..

mh düsünmek lazim....yüzügümden ayrilmak istemiyorum =)
:) sagol kizlar =)

sözde tek taş,nişanda alyans:)
sözde erkege bşy takılmas...nişanda erkekte alyas takar...

sen ne istersen o olur. biz sözde ince yüzüklerden taktık ikimizde bir de bana tek taş alındı. nişanda alyans alacağız evlenirken bir daha yüzük almayacağım oyüzden ona göre beğenicem nişan yüzüğümü. bu söz yüzüğüde ince olduğu için tek taşla güzel duruyor gene arada kullanacağım. Alıp da sonradan kenara atmak istemiyorum ben

Ne nişan yüzüğü ne söz yüzüğü hiç bişiy takmam altın sevmem tek bir gümüş yüzük takarım heralde:)

mh bende ikisinden istiom ozaman yaaaaaaaaaa o ince yüzükten arti birde tek tas :D sonra o sözyüzügüme kizima veririm erkek arkadasi oldugundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyyyyyyyyyyyy :)inshallah yaw yine heyecanlandim Öfff :D

evet benimde nişan söz aynı gün olucak haftaya persembe.alyans alıcaz tektas alıcaz birde bilezik alıcaz. baskada bişi yok bana malum krız bende bi tek takım elbise alıcam baska bişi yok kıs olmak gibisi yok dert yok tasa yok calıssın beyimiz

evet benimde nişan söz aynı gün olucak haftaya persembe.alyans alıcaz tektas alıcaz birde bilezik alıcaz. baskada bişi yok bana malum krız bende bi tek takım elbise alıcam baska bişi yok kıs olmak gibisi yok dert yok tasa yok calıssın beyimiz

hele bir nişan olsu da canım gör bak kız olmak kolaymıymış...çeyiz hazırlarken bir bakıcaksın bir sürü eksik var...şimdiden hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım

ben herseyi ters biliomusum demek ki :utangac: biz söz yüzükleri çok ince oldugu için alyans alıcaz sözde nişanda da aynı alyansı takmayı istiyorum..tektaşı da evlenme teklif ettiğinde alınır diye biliyodum -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

bu arada sözde erkeğe de en azından bir altın takılır diye biliyordum :uhm: hihoyyyt

valla böyle bir kanun yok ama bizim buralarla genellikle böyle olur; eğer söz ve nişan ayrı olcaksa;sözde ince bir alyans nişandada tek taş ve kalın bir alyans takılır.sözdede takılır erkeğe alyans.sonra evlenirken alyansı ister değiştir ister değiştirme sana kalmış.

Back