Söz Yüzüğü Nasıl Olmalı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ssyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ssyl

Ya hep ya hiç..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
198
0
46
İzmir
Merhaba kızlar 6 yıllık bir ilişkinin sonunda bu günleri de görebildiğimize şükrederek sormak istiyorum sizlere. Söz yüzüğü alacağız fakat bu konularda hiçbir bilgim yok alınan yüzüğü sözde nişanda ve evlenirken kullanacağız. Bazı modellere baktıkta genelde 900 ile 1500 arasında değişiyor. Benim beğendiğim model 950 lira sizce fiyatı ucuz mu? Ve kaç ayar olması gerekiyor bu yüzüklerin bizim baktığımız 14 ayardı.

ayarını felan bilmiyorum ama sözde kıza tektaş takılır

Sizin baktıklarınız bence alyanslar. Alyans tabi alınacak ama söz yüzüğü tektaş olur.

Söz yüzüğü size kalmış birşey. Genelde tektaş takılıyor nişanda alyans takılıyor. Biz direk şık bir alyans aldık söz yüzüğü olarak. İstersen düğünde değiştiririz demişti nişanlım. Ama çok beğenerek aldık, değiştirmemiz gerekmiyor. Beyaz altın ve sarı altın karışık. Ama keşke klasik alyanslardan alsaymışım diyorum. Artık düğünde klasik sapsarı olanlardan alıcaz. Fiyat ise gramına göre ve işçiliğine göre değişiyor. Düğündede aynı alyansı takacaksanız, söz yüzüğü diye arama. Direk hayalindeki alyansı al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…