Söz Kesimi Söz verdim :)

perimasalininperisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
326
44
118

söz için yaptıklarımızın fotoğrafları aşağıda :)Söz günü için "söz yastığı", "söz tepsisi", "sözde dağıtılmak için mıknatıslı lavanta keseleri", "kolonya şişemiz", "kapı süsümüz", "pasta için bıçak çatal ve kadehlerimiz" hepsini annemle beraber yaptık sizlere de fikir olması için paylaşıyorummm :)
Ayrıca gelen çikolatam ile tepsi baklavamı da paylaşıyorum :) çiçeğim ve bohçaları da daha sonra paylaşırımm :)

Son düzenleme:

Söz günü için "söz yastığı", "söz tepsisi", "sözde dağıtılmak için mıknatıslı lavanta keseleri", "kolonya şişemiz", "kapı süsümüz", "pasta için bıçak çatal ve kadehlerimiz" hepsini annemle beraber yaptık sizlere de fikir olması için paylaşıyorummm :)
Ayrıca gelen çikolatam ile tepsi baklavamı da paylaşıyorum :) çiçeğim ve bohçaları da daha sonra paylaşırımm :)

Son düzenleme:
çok şık olmuşsuun :) elbisenide ayakkabnıda çok bgndim eminmi saclarında çok hoştur göremesekte tam[/COLOR][/B] [/QUOTE]

teşekkür ederim tatlım :) resmi biraz fazla kırpmışım dimi hehehe :)

Çok güzel canım yalnız o tüylü kadehleri nasıl kullanabildiniz ya tüyler ağzınıza kaçmadı mı :S bide kolonya şişesini pek beğenmedim şemsiyeye benzemiş :)) diğer herşey cok guzel özellikle çatal bıçakları kaplamıssınız ya şık olmuş o. Sende çok şık olmussun mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…