Söz verdik;Sözleniyoruz..!

Canım hayırlı olsun inşallah bu cuma yadsa cumarteside benim sözüm olacak.. da senin tepsideki yüzükler söz içinmi nişan içinmi tek taş olan çok kalın nişan yüzügü gibide oyüzden.. yani digeri nişanlınınmı ??

ya benimde çok az kaldı napacam hiçbişe ayarlamadım dahaaaa ... pasta yaptırmışsın pasta nişanda yapılmazmııı :))) ayy anlat canım merak ettimm

canım ben bu yüzüğü yaz aylarında beğenmiştim.dayanamadık önceden aldık ben çok beğendiğim için.kalın evet ama sözümde takarım diye düşündüm.söz alışverişinde de kayınvalidem normal bir tek taş aldı o da bulunsun diye.evde onun aldığını takıyorum dışarı çıkarken kendi kociman yüzüğümü :lepi:söz de genelde ya ince bir yüzük ya da tek taş alınır ama ben bunu çok beğendiğim için aldım.
zaten nişanda alyanslarımız alınıcak inş.

pasta konusu da şöle ki;söz de pasta yaptırılmaz dedi herkes aslında yani nişanda gerekir dediler.ama canımmmmmmm kardeşimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hem günün anısına hatıra kalsın hemde hediyem olsun diye yaptırdı..
yani kendi isteğine bağlı bizim gibi günün anısına hatıra olsun diye yaptıra bilirsin.ama adetlerde gerekli bişi değilmiş.

Canım başınız sağolsun..
Kötü olmuş gibi gözüküyor dedenin vefatının sözüne denk gelmesi ama her işte bir hayır vardır..
Ama ben hazırlıklarına bayıldım canım yaa..
Tam benim kafadansın..
Söz tepsisinin süslülüğü, yüzüklerin, özellikle anı olarak hazırlaığın keseler ve sepeti bir harika..
Tam düşündüğüm gibi..
Yani aynısından değil ama sepet olsun tepsi olsun kesler yada daha başka birşey..yani çok güzel olmuş herşey..
Ve herşeyin yolunda gitmesi çok güzel çok sevindim..
Allah tamamına erdirsin inşallah..
Darısı başımıza tüm isteyenlere inşallah..

ay hepsi çok tatlı olmuş canım.özenli ve düşünülerek yapılmış işler olduğu belli.böyle ufak değişikliklerle eminim dahada hatırlanısı kılmışınızdır bu özel gününüzü.ayrıca başın sağ olsun.bazı işteki hikmet ve kısmetleri insan larak anlayabilmemeiz çok zor.Allah en hayırlısını takdir eder eminiz buna.

şu kese olayına falan eminim ki damat tarafı bayılmıştır.eğer böyle şeylere alışık değillerse.

ben en kısa zamnda söz kıyafetlerinide görmek istiyorum.acilen.....

başınız sağolsun cnm mekanı cennet olsun:Saruboceq:
bıkere sözun için hazrladığın herşey süper kardeşınızn suprısı bı harıka yüzüklerın bıraz nışan söz karışımı olmus ama ıkı tane varmış nede olsa ama çok güzel allahım mutluluğunu daım etsın ınş nışan ve düğünde bı aksılık cıkmazŞeniz

hımm tekbirde görmüştüm bu kıyafeti söz için çok ideal ve şık olmuş.üzeri ullu pullu çok sade ve güzel bişiydi.ayakkabılarınıda koyabilirmisin canım:)

anlayışına sığınıyorum.remin boyutunu daralttım biraz.diğerinde hani şu şakacı aynalar vardır ya,mercekli öle olmuş sanki.biraz uzattım resmin boyutunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…