Söz verdik;Sözleniyoruz..!

canım eminim çok güzel olacak hersey,Allah tamamına erdirsinyerimseniben darısı benim başıma artık,bizim aileler tanıştı bayramdan sonrada ben sözleniyorum kısmetseee:dance:

kızlar hazırladık keselerimi ablam ve annemle hihoyyyt.çok cici oldular :asigim:
söz tepsim içinde kurumuş çiçeklerden aldım ve beyaz inci aldım.tepsiye dantel serip onları serpicez..:teytey::dance:

2dP97304.jpg

nzK97534.jpg

taG97589.jpg

tOQ98365.jpg

arkadaşım hepsini çok beğendim ne güzel şeyler hazırlamışsınız çok ii düşünmüşsünüz.Allah tamamına erdirsin inşallah.ağzınızın tadı bozulmasın hiç.

Çok güzel olmuş cnm,allah tamamına erdirsin.
Bende nişanda kese yerine kelebekli -lavantalı-buzdolabı süsü almıştım.Üzerinede kendim bir cümle yazdım renkli kağıtlara;cümle şuydu 'Kelebek misali yüreğimize konan sevdamızın ilk tanıklarına teşekkür ederiz' İsimler-tarih
Yüzüklerde, kullanım amacı aslında mumluk olan bir dekorasyon eşyasının içindeydi.Şöyle bir şeydi;bir ağaç dalı düşünün-dalın ortasında bir kuş var-iki yandada yuvası var.Bu yavaların içindeydi yüzükler.::))))))
Tepsiye bu dalı koyduk-iki köşesinede yukarda anlattığım kelebeklerden birkaç tane iliştirdik.

kızlar sözde gelen millete ne verilir ?? böyle şeker filan verilmelimi.. ben bişey ayarlamadım daha tepsi bile almadım gümüş tepsi alınacak tamam ama kahve vermek için diye biliyomm :(((( ya ben çokmu cahil kaldım biri anlatsın bana nolur söz akşamı sırayla napılırr nolurrrrr

canım hepside çok güzel olmuş ömür boyu mutlu olursun insallah allah tamamına erdirsin darısı tüm isteyen bekarlara olsun...yalnız gümüş tepsiyi filan erkek tarafı almıyormu canım biz abimin sözünde öle yapmıştık yada bizim adetler öyle

kızlar sözde gelen millete ne verilir ?? böyle şeker filan verilmelimi.. ben bişey ayarlamadım daha tepsi bile almadım gümüş tepsi alınacak tamam ama kahve vermek için diye biliyomm :(((( ya ben çokmu cahil kaldım biri anlatsın bana nolur söz akşamı sırayla napılırr nolurrrrr

canım şeker verilir diye bi adet yok bizde de.anı kalsın gelen misafirlere diye hazırladık.dağıtıcaz herkese.biz evde hazırladık herşeyi.börekler poğaçalar pastalar.
söz pastamıda kız kardeşim yaptırmak istedi bize hediye :dance:
yarını atlatalım hayırlısıyla onlarında eklerim resimlerini.herkesin adeti farklı tabi.
yüüzklerimiz takıldıktan sonra ikrama geçicez biz.Rabbim cümlemiz için hayırlısını nasib etsin inş
.

canım hepside çok güzel olmuş ömür boyu mutlu olursun insallah allah tamamına erdirsin darısı tüm isteyen bekarlara olsun...yalnız gümüş tepsiyi filan erkek tarafı almıyormu canım biz abimin sözünde öle yapmıştık yada bizim adetler öyle

canım gümüş tepsiyi erkek tarafı getiricek ama içinde çikolata olucak.sonradan açılıp dağıtacağımız için biz yüzük tepsisini ayrı hazırladık. adetler farklı demek dediğin gibi..

canım gümüş tepsiyi erkek tarafı getiricek ama içinde çikolata olucak.sonradan açılıp dağıtacağımız için biz yüzük tepsisini ayrı hazırladık. adetler farklı demek dediğin gibi..

canım bizde gümüş yüzük tepsisi de ayrı getirilir onun dışında pasta vs de getirilir...güzel bir çiçek yaptırılır çikolata ise gümüş gondol içinde olur çok güzel süslenmiş bi şekilde olur dediğin gibi yüzükler takıldıktan sonra açılır ve tutulur ewet canım sanırım adetler farklı..

Çok güzel olmuş canım..Bayıldım..
Bende böyle özel şeyler yapmak istiyorum..Söz mendili diye geçer bizde..Ama bende mendil değil bu tarz şeyleri daha çok beğeniyorum..Helede uğraşıp kendiniz yapmanız çok güzel olmuş..
Bu arada 30 kasım geçti..Hayırlı olsun..
Nasıl geçti sözün anlatırsın artık..Bekliyoruz..

kızlar sözüm garip bir tevafukla geçti..
hazırlandık herşey çok güsel erkek tarafını beklerken köyden gelen bir telefonla dedemin vefat ettiğini öğrendiksenağlama
üzerimde kıyafetlerimle annemin gözyaşlarına şahit oldum:1no2:.yolda oldukları için geride çeviremedik erkek tarafını.
geldiler yüzüklerimiz takıldı ikramımızı yaptık cenaze köyde olduğu için yol telaşı olacak diye erkenden kalktılar.
Annem ablamlar herkes herşeye rağmen dimdikti.
garip bir duygu gülerken ağlamak dedikleri şeyi yaşadım tüm kalbimle.senağlama
Ama herşeye rağmen çok güseldi herşey dörtdörtlüktü hazırlıklar.
çok beğenildi.
Nasibimiz böyleymiş demek..Rabbim daha beter acılardan korusun inş.:asigim:

resimleride ekliyorum kızlar..

XiS29903.jpg

r7t30084.jpg

u4P30193.jpg

başın saoğolsunn canımm
allahh tamamınaa erdirsinn canımm mutluluğununnn
bendee nişanlandıktann 1 hafta sonra kaybetmiştimm dedemii
rahmetlii nur içindee yatsınn

Son düzenleme:
Back