• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz ve Nişan için anlamadığım bişey var

canım sözde tek taş yüzük takılır..nişanda da alyans takılır..düğün için ayrı bir yüzük takılmaz..ama bu kişilere göre değişiyo..bazıları hepsi için ayrı yüzük alıyo tabi..

anım bu mevzu herkese gore degişir... sen kendin ne mantıklı buluyosan onu yaparsın.. bence tektaş evlenme teklifi manasına gelir ve damat geline teklif yapacagı sırada takar..
söz içinde ayrı söz alyansları satılıyo daha ince ama mesela biz ayrı ayrı 2 kere gerek yok dedik evlenirken takacagımız alyansımızı simdiden alıp sozde takıcaz sag parmaklara evlenince sol parmaga geciyo aynı yuzuk..

nişan yapacagız kısmetse o zamanda yuzuk merasimi olmıcak bidaha, zaten yuzuklerimiz takılı oldugu icin sadece kutlama seklinde yapıcam nişanımı da

illa sole olur bole olur die bir kural yok:68:

anım bu mevzu herkese gore degişir... sen kendin ne mantıklı buluyosan onu yaparsın.. bence tektaş evlenme teklifi manasına gelir ve damat geline teklif yapacagı sırada takar..
söz içinde ayrı söz alyansları satılıyo daha ince ama mesela biz ayrı ayrı 2 kere gerek yok dedik evlenirken takacagımız alyansımızı simdiden alıp sozde takıcaz sag parmaklara evlenince sol parmaga geciyo aynı yuzuk..

nişan yapacagız kısmetse o zamanda yuzuk merasimi olmıcak bidaha, zaten yuzuklerimiz takılı oldugu icin sadece kutlama seklinde yapıcam nişanımı da

illa sole olur bole olur die bir kural yok:68:

Peki canim, tesekkür ederim.
Bizim burda sanirim öyle. Yani söz kesiminde alyans. Evlenme teklifinde'de tektas. Ama tektasin nisan töreninde kullanilacagina göre, bana nisandan önce evlenme teklifi etmesi lazim. Hmmmm :3: Bu konuyu erkek arkadasimla en kisa zamanda konusmam gerekiyo. Icimde sikinti yaptim haaaaaaaa :)))) :18: hehehe

Söz için ince söz yüzükleri takılıyor, nişan için ise alyans... Evlenirken de aynı alyans oluyor zaten, aynı alyans sadece sağ parmaktan sola geçiyor. Ben söz nişan ayrı ayrı yapmaya gerek duymadım.. Zaten farklı şehirlerde olduğumuz için sık gidip gelme imkanımız yoktu. Önce istendi, sonra da direk nişan yaptık... Söze gerek yok bence.:61:

Back