• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz ve Nişan Elbisesi

tuba_mersin

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
17
0
286
İçel Mersin
Kızlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum sizler sayesinde çok şeyler öğrendim. Benim Allah nasip ederse Ocak Ayı gibi tanışma söz ve nişanım olacak hep askılı straplez askılı modeller var ama benim kollarım biraz kalın olduğu için o tür elbiseler yakışmıyor sizden ricam kolları dantelli yada uzun kollu ama göbek kısmını çok belli etmiyen elbise modelleri konusunda bana yardımcı olmanız ben kendi kendime gelin güvey oldum gelinliğimi seçtim (pronovias iman modeli gibi bir model) ama tanışma söz nişan elbise modellerine hiç denk gelemiyorum şimdiden çok teşekkürler:18:

canımmm benim sözümde ocak sonu şubat başı olcak inş. sürekli geziyorum bakıyorum ama bir türlü düzgün birşey beğenemedim yaz ayları olsaydı daha iyi olurdu sanki:( benimkisi evde olcağı için çok abartı bi elbise almayı düşünmüyorum.nasıl birşey almalıyım onu bile bilmiyorum ...offf

canımmm benim sözümde ocak sonu şubat başı olcak inş. sürekli geziyorum bakıyorum ama bir türlü düzgün birşey beğenemedim yaz ayları olsaydı daha iyi olurdu sanki:( benimkisi evde olcağı için çok abartı bi elbise almayı düşünmüyorum.nasıl birşey almalıyım onu bile bilmiyorum ...offf
bugün elfenin internet sitesine baktım ama çok pahalı bütçeyi düşünmemiz lazım

canım baktım dediğin siteye güzel elbiseler var, aslında çokta pahalı değil 50-60-90-100 lira genelde,heryerde öyle :( mecbur alıcaz napalım artık, hayırlısıyla o gün gelip geçseydi hemen :17:

canım baktım dediğin siteye güzel elbiseler var, aslında çokta pahalı değil 50-60-90-100 lira genelde,heryerde öyle :( mecbur alıcaz napalım artık, hayırlısıyla o gün gelip geçseydi hemen :17:

Ben genelde sezon ürünlerinde beğendim onlar ucuz değildi fırsat reyonu fiyatları evet uygun ondada bir şey beğenemedim internetten denemeden aldığım kıyafete o kadar para vermek istemiyorum

aynen canım denemeden alınmaz zaten.sadece fikir amaçlı kullanabilirirz neti de.ben sade bir elbise arıyorum, aile arasında küçük bişey olcağı için

canım ben nişan için değil ama tanışma ve istemede giyebileceğim 2 tane elbise aldım.koton outlet den aldım.birini 20 liraya diğerinide 40 liraya çok beğendim ve fiyatlarıda çok uygun,istersen sende bir bak güzel elbiseler var.bi ara fotolarını çeker koyarım aldıklarımın

Hayırlı uğurlu olsun Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin. Sanırım Ankarada yaşıyorsun orda çeşit çok fiyatlarda makul ama malesef Mersinde böyle bir şansım yok sanırım diktireceğim bende resimleri koyarsan çok sevinirim

Canım söz olduğu için çok abartılı bir şey giymene gerek yok bence o yüzden şık bir elbise yada etek ceket giy gitsin :)

Evet cekette altarnatifler arasında var bakıcaz artık babam daha araştırıyor ailesini ne zaman gelsinler diyecek:52: o bile belli değil beklemedeyiz korkarimki yaza kalacak bu gidişle:))):52::52::52:

Back