• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz tepsisi

bocek345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
646
683
103
32
Arkadaşlar söz tepsisi alyanslarla beraber mi alınır yoksa yanında mi veriliyor. (yoksa erkek tarafi mi getiriyor) anlamadim bana yardımcı olur musunuz !!! biraz saçma soru olmuş olabilir..

Bize alyansları alırken hediye vermişti kuyumcu ama çok basit bişey.ben de başka aldım.çok daha güzelleri satılıyor istersen kendin de alıp süsleyebilirsin.ama tepsi işi benm bildiğim kız tarafında

Kendim alip suslemeyi düşündüm açıkçası ama karar veremedim birde hangi tarafa düştüğünü merak ediyorum bende erkek tarafı diye düşünüyordum

Arkadaşlarım da kendileri aldı die biliyorum ama.yöreden yöreye değişir mi bilemiyorum.çok dert etme ne yaparsan o olur zaten:halay:Allah geçim versin aranızdaki sevgi ve saygıyı daim kılsın.diğerleri oluyor

Bi arkadasim erkek tarafi getirir demisti ama hic öylesini görmedim :)
Ben kendim süsledim.
sade seviyorum. o yüzden hazir satilan cicekli aynali seylerden yapmadım.
Istemedeki cikolata tepsime iki tane porselen kus ve kutu aldim yapistirdim. bi tanede minicik bir çiçek koydum. zaten yüzükler ve kurdele yeterince hareketlendiriyor

Arkadaşlarım da kendileri aldı die biliyorum ama.yöreden yöreye değişir mi bilemiyorum.çok dert etme ne yaparsan o olur zaten:halay:Allah geçim versin aranızdaki sevgi ve saygıyı daim kılsın.diğerleri oluyor

Teşekkür ederim sapkali ☺

Bi arkadasim erkek tarafi getirir demisti ama hic öylesini görmedim :)
Ben kendim süsledim.
sade seviyorum. o yüzden hazir satilan cicekli aynali seylerden yapmadım.
Istemedeki cikolata tepsime iki tane porselen kus ve kutu aldim yapistirdim. bi tanede minicik bir çiçek koydum. zaten yüzükler ve kurdele yeterince hareketlendiriyor

Heyecan bastı ☺ fikirler için teşekkür ederim

Arkadaşlar söz tepsisi alyanslarla beraber mi alınır yoksa yanında mi veriliyor. (yoksa erkek tarafi mi getiriyor) anlamadim bana yardımcı olur musunuz !!! biraz saçma soru olmuş olabilir..
Kaynanam aldı ve bize vermedi hala onda diğer oğlunu evlendirince kullanacakmis hatıra olsun isterdim böyle yapacağını bilsem itiraz ederdim başta ben alırdım bizde erkek tarafı alıyor genelde mevzusu geçmedi nisan alisverisinde aldılar :duduk:

Arkadaşlar söz tepsilerinizi alınca foto ekler misiniz ya da nereden yaptıracağınızı yazar mısınız? Benim de ocak sonu sözüm var, ben de farklı şeyleri seviyorum, kütük modelleri hoşuma gidiyor.

Instagramdan bakabilirsin canım. Sistaevent. Ben yaptırmıştım ve çok kaliteli çok memnun kalmıştım. Yeni evimde aksesuar olarak kullanacağımmm

Back