Söz Kesimi Söz tepsim

hanne54

19.09.2010
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
2.375
2
116
Sakarya
Bu da benim söz tepsimdi. Daha belirgin fotoğraf bulamadım ama yine de sizlere fikir verebilir.

Tepsinin görünmeyen kısmı da bu şekilde süslenmişti. İçinde ise çiçeklerle aynı renkte bir gül vardı ve çiçeklerin arasında kullanılan o küçük beyaz çiçekler de kullanılmıştı.

Son düzenleme:
Maziye dönüş yaptı hannecim ilk kez görüyorum çiçeklerle süslü çok güzel olmuş meğer renk seçimi harika olumunekankayizsmile

Maziye dönüş yaptı hannecim ilk kez görüyorum çiçeklerle süslü çok güzel olmuş meğer renk seçimi harika olumunekankayizsmile

Fotoğrafları karıştırırken rastladım canımcım. Ben de daha önce hiç görmemiştim, arkadaşla yapmıştık ellerine sağlık canım arkadaşımın . Tarih 16.06.2009, belki dedim kızlara yardımcı olurolumunekankayizsmile. Teşekkür ederim bu arada tatlım.

ahh hemşerim tepsin çok şık olmuş yaa bayıldım rabbim banada o günleri nasip etsin bi an önce kavuşayım sevdiğime:asigim:

ahh hemşerim tepsin çok şık olmuş yaa bayıldım rabbim banada o günleri nasip etsin bi an önce kavuşayım sevdiğime:asigim:

Teşekkür ederim hemşerimmm benim, darısı başına inşallah tez zamanda. Allah tüm sevenleri kavuştursun bir an önce inşallah, en başta da siz olun e mi?opuyorumnanaktan

çok hoş olmuş Allah mutlu mesut etsinopuyorumnanaktan
benim içinde iyi bir fikir oldu bu paylaşım için teşekkürler

çok hoş olmuş Allah mutlu mesut etsinopuyorumnanaktan
benim içinde iyi bir fikir oldu bu paylaşım için teşekkürler

Allah razı olsun canım, cümlemizi inşallah. opuyorumnanaktan
Beğenmene sevindim, aklında bulunsun belki o zaman düşünebilirsin. Rica ederim bu arada.

Teşekkür ederim hemşerimmm benim, darısı başına inşallah tez zamanda. Allah tüm sevenleri kavuştursun bir an önce inşallah, en başta da siz olun e mi?opuyorumnanaktan

Ahh amin canım çokk teşekkür edrim iyi dileklerin için:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…