Nişan Söz + Nişan Tepsi Modellerinden Hangisi?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Tepsi de karar kıldım. Çok şatafatlı bir şeyden de vazgeçtim.
Güzel bir tepsi alıp kendim süsleyeceğim. Mütevazi olmak da fayda var sanırım.

Tepsi de karar kıldım. Çok şatafatlı bir şeyden de vazgeçtim.
Güzel bir tepsi alıp kendim süsleyeceğim. Mütevazi olmak da fayda var sanırım.

tatlım hayırlı olur ıns öncelikleee=) ben söz yastığı sectımm bak fotosunu da koyayım fikr olur belki hem şık hem sadee

Çok güzel olmuş
Benim her işim yarım kaldı. Ne bir tepsi yapabildim ne de beğenip satın aldım..
Kararsızlıktan öyle kala kaldım..:44:

Canımm sen belki yapsan yetiştiremezsinn ama yaptırabılırsınn hazır alabılırsın sıkıntı yapma bence

Canımm sen belki yapsan yetiştiremezsinn ama yaptırabılırsınn hazır alabılırsın sıkıntı yapma bence

Haklısın yapamam artık. Almam gerek bugün yarın da ki 1 haftada anca geliyor kargo. Ama gel gör ki beğenemedim gittii..
Sen yastığı satın mı aldın? Yastık mı iyi olur tepsi mi, onu bile bilemedim. Tecrübesiz olunca insan ne yapacağını şaşırıyor

1 Haftaya değil kuşumm bazı yerler hazır satıyor ya onlardan alırsın ben Facebook'dan nikah şekeri yapan bayandan aldım ve çok beğendim elinde hazır vardı 5 güne kadar veriyor da kargoya bence öyle tarz yerlerden al hem ptt ile kapıda ödeme ürünü görüp alıyorsun tavsiye ederim. . Yastık daha hoş duruyor tepsiyi zaten nişanlının ailesi getirir benim öyle oldu iki tane hem tepsim hem yastığım oldu =)

O kim acaba canım? Web sayfası falan varsa ben bir bakabilir miyim? Bir de sakıncası yoksa yastığa ne kadar verdin?

Takı için süsler yapmışlar. Bildiğin kurdeleleri süslemişler onları çok beğendim. Neler çıkmış yahu..
Bir de şu süsü beğendim. Bunları düğünümde düşünüyorum canım.
Ama tabi önce şu nişanı çözmem gereeek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…