• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Söz + Nişan Tepsi Modellerinden Hangisi?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ladismack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
155
-1
66
Ankara
Kızlar Merhaba.
Yardımlarınıza ihtiyacım var.
İnşallah 1 aya kadar istemeye gelecekler beni :) Söz ve nişan aynı gün olacak çok büyük ihtimal.
Aile arasında ve evimizde..

Şimdi sizden ricam nişan tepsime karar vermede yardımcı olmanız.

Nişan tepsisi ve bir de nişan yastıkları varmış. Ben yastıklara pek olumlu bakmıyorum, bence tepsi olsa daha
iyi olur fakat belki yastıklar daha çok beğenilir diye hoşuma giden modelleri koyuyorum.
Lütfen fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Eki Görüntüle 568972
$biblo.jpg $BİBLOLU-KALPLİ-NİŞAN-YASTIĞI_MYFİSKOS_001.jpg $BİBLOLU-KALPLİ-NİŞAN-YASTIĞI_MYFİSKOS_002.jpg $BİBLOLU-KALPLİ-NİŞAN-YASTIĞI_MYFİSKOS_003.jpg
$KELEBEKLİ-KALP-YASTIK.jpg $KELEBEKLİ-KALP-YASTIK_002.jpg $KELEBEKLİ-KALP-YASTIK_004.jpg $KELEBEKLİ-KALP-YASTIK_005.jpg $KELEBEKLİ-KALP-YASTIK_0031.jpg
$nişan-tepsisi.jpg $nişan-tepsisi_002.jpg $nişan-tepsisi_003.jpg $nişan-tepsisi_004.jpg $nişan-tepsisi_005.jpg $nişan-tepsisi_006.jpg
$NISAN-TEPSISI-model-2__64757068_0.jpg $NISAN-TEPSISI-model-2__64757068_1.jpg
$NISAN-TEPSISI__68327021_0.jpg

Eklentiler

• $NISAN-TEPSISI-GULLU-TULLU-BIBLOLU-1-adet__68520996_0.jpg
    $NISAN-TEPSISI-GULLU-TULLU-BIBLOLU-1-adet__68520996_0.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 685
Benim daha çok 4. model hoşuma gitti, hani şu biblolu damadın gelini öptüğü model.
Bir de onun altındaki güvercinli tepsi..

Hadi kızlar, zevklerinize güveniyorumm :81:

Son düzenleme:
sevdamevsimi teşekkür ederim yorumun için.

Peki yastık zor olmaz mı? İçine yüzükler konulur elbette ama taşıması falan..
Yüzükleri getiren kişinin elinde yastık, tepsi değilde.. Ne bileyim komik olmaz mı?

Benim kuzenlerimde gördüğüm hep tepsiydi belki bu yüzden biraz çekiniyorum yastıktan..

Son düzenleme:
Başka yardım edecek kimse yok mu?
Kızlar hiçbirini beğenmediniz mi yoksa :53:

Çoğu şeyi kendim yapmak zorundayım pek yardım edenim yok.
Bi fikir verin kızlarr :43:

sevdamevsimi teşekkür ederim yorumun için.

Peki yastık zor olmaz mı? İçine yüzükler konulur elbette ama taşıması falan..
Yüzükleri getiren kişinin elinde yastık, tepsi değilde.. Ne bileyim komik olmaz mı?

Benim kuzenlerimde gördüğüm hep tepsiydi belki bu yüzden biraz çekiniyorum yastıktan..

canım tercih meselesi tabi ben de hiç görmedim çevremde yastık olarak ama böyle resimlerde hoş çıkmış hem orjinal olur :)
tepsi şeklinde de düşünebilirsin aynı aksesuarlarla
kendin mi tasarlayıp hazırlayacaksın

Yok tatlım bunu hazır satın alıcam.
Yine forumda kahve süsleri, kurabiyeler falan gördüm. Onları kendim yapmayı düşünüyorum da
bunu yapması daha zor gibi geldi bana

Yok tatlım bunu hazır satın alıcam.
Yine forumda kahve süsleri, kurabiyeler falan gördüm. Onları kendim yapmayı düşünüyorum da
bunu yapması daha zor gibi geldi bana

anladım canm.
bence yastık da güzel tepsi de olabilir :)
ikisinde de güzel modeller bulabilirsin
o kurabiyeleri ben de görüyorm nasıl yapılıyor ki merak ediyorum açıkçası :16:
Bi de onlar yeniliyor mu ki insan kıyamaz yemeye komik bi soru oldu galiba ama

:9: Ben de merak ediyorum doğrusu o kurbişler yenir mi diye.
Ben kıyamıycam ama galiba :)
Maksat süs olsun, gözümüz gönlümüz açılsın işte :)

Boya falan yapılıyor sanırım o yüzden çok da sağlıklı mı süphelerim var doğrusu.

Bak istersen şuradaki linklere. Yakında sende de birşeyler varsa fikir olur..

Burada harika kahve süsleri var ki buradan meral89 arkadaşımıza tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/573645-sozumuz.html

burada da kurbiş modelleri göreceksin(tabi bi de pasta)
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-k...-ozel-kurabiyelersusler-uygun-fiyatlarla.html

Son düzenleme:
Kızlar çoğunuz bakıp çıktınız sanırım..
Ben en son şu ikisi arasında kaldım.
Tecrübeli arkadaşlarım yastık mı tepsi mi?
Kızlar cidden çok kararsızım ama.. :(

$BİBLOLU-KALPLİ-NİŞAN-YASTIĞI_MYFİSKOS_001.jpg $NISAN-TEPSISI-model-2__64757068_0.jpg

Canım, ben böyle abartılı ve hazır şeyleri pek sevmiyorum. güzel bir tepsiyi kendin süsle bence, hatta bu kadar abartıya hiç gerek yok. minik çiçekler biraz kurdele biraz tül güzel bir dantel yeter ve artar bile. bunları bir daha kullanmayacaksın. ama kendi el emeğin hep daha değerli ve sonrasında tepsiyi çeyizine koyup hep kullanabilirsin. ben sözümde böyle yaptım, nişanda da aynısını yapmaktan yanayım.

Back