- 4 Nisan 2014
- 105
- 21
- 38
Merhaba kızlar mayıs ayında nişanım oldu daha doğrusu söz mü nişan mı ben bile bilemedim ama herşeye rağmen güzel oldu şükür tek skntı aileler hiç tanışmıyordu ve uzaktan geliyorlardı. gelicez vericekler mi diye o tarafta düşünceliydi tabi severek herkesin razısıyla oldu orda skıntı yok ancak gelindi istendi ertesi gün öğleden sonra yüzük takıldı söz oldu yada onlara göre nişan neyse sadce tektaş alyans ve saat takıldı. bizde nişanlıma gümüş alyans aldık. Kuyumcuya annem kayınvalidem halası ve nişanlımla gittik Allah razı olsun ne istiyosanız alın bakın dendi ama onlar ne bilezik ne başka takı hiç bahsetmediler hatta kuyumcu set dedi o düğünde dendi konu kapatıldı tamam o taraf takıları düğünde takıyor ona lafım yok ancak ne bi küçük altın ne başka bi takı ne para olmadı hani nişansa nişana ait bişi yada söz dü madem söz bileziği falan takılır durumları iyi pinti falanda değiller ama herkes bi çekingendi ne bilim küçük bi söz bohçası yapıldı bn söz diye biliyorum diye çünkü ben hep büyük nişan istedim bunu onlara dile getirdik üstüne durmadılar bizde erkekler karar verir falan dediler babam öldü o yüzden dedem açmış nişan konusunu sora araya başka muabbet girince konu karışmış gitmş aslında bnm durumum nişan için yok seneye para biriktirip yapıcaktım annemle ikimz çalışıyoruz kimse yardımcı olmuyor ama kayınvalidemler bz skntıya düşmeyelim diye soradan istenmedi yani bn küçük bi sözle kaldım ve halada nişanım olsun istiyorum ama olmicak artık çnkü onlarda bi yardım edelim olsun demiyorlar. Neyse konuyu uzattım içim çok dolu diye kusura bakmayın bizimkiler şu kadar bilezik takı isteriz diye sormadılar bnde ses etmedm ama bna saat ve alyans dışında bişii takılmayınca içime oturdu bi değersiz kaldım gbi hissettm şimdi şimdi başladım nişanlıma nişanda sen bile hediye bişi takmadın anı hatıra kalıcak söz nişan karıştı düğünde bundan bundan istiyorum diye oda ben anlamıorm bu işlerden babamlara dersin diyo gerçektende anlamıo ama allah razı olsun hep arkamdaydı nişan için çok uğraştı hatta oda bnle para biriktirip nişan yapıcaktık beraber ama sora babası o parayı biriktirceğne tatile gideriz yada bi eksiğin varsa bana söyle ben alırım kızım dedi ama bnim bi eksiğim yokki bn nişan istiyorum dedim (içimden) oda öyle kaldı. şimdi ben napıyım takı alışverişi olursa nişanda takılmadı gibi bişeyler deyip artı bi bilezik veya künye falan aldırayım mı ve şu kadar bilezik istiyoruz diyeyim mi hakkınızı helal edin kızlar çok uzun olduuu