• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz nişan kurabiyeleri yardım:(

svl_kts

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
48
1
28
Bursa
Arkadaşlar sözüm evde olacak aileler arası kurabiye yapmak yada yaptırmak istiyorum.Bursa'da yapan yada malzemelerini alacağım yer var mı?20 yada 30 tane olacağı için çok maliyetlide olsun istemiyorum.Bi fikir verin lütfen...

canım etrafında bulunan güvendiğin pastanelerle konuşup fiyat alabilirsin pastanelerde yapıyo o tür kurabiyeleri kuzenim oğlunun bebek mevlütünde biberon şeklinde kurabiyeler yaptırmıştı çok güzellerdi

benim yaptırdığım bir yer vardı canım sana özelden yazayım, çok çok iyiydi, o zaman indirim de vardı şimdiyi bilemiyorum.

kızlar ablamla ikimiz yaptık söz kurabiyelerimi.kendim grafiker olduğum için etiketlerinide ben hazırladım.Çok hoş oldu ve eline alanlar çok şaşırdı.Sizce nasıl olmuş ???

$svl2.jpg $svl.jpg $svl3.jpg

(etiketin üstünde isimlerimiz-tarih ve söz verdik yazıyor resimde pek net değil)

Son düzenleme:
Arkadaşlar sözüm evde olacak aileler arası kurabiye yapmak yada yaptırmak istiyorum.Bursa'da yapan yada malzemelerini alacağım yer var mı?20 yada 30 tane olacağı için çok maliyetlide olsun istemiyorum.Bi fikir verin lütfen...

niluferde bir bayan yapiyor gayet guzel ve kaliteli yada kendin tm malzemeleri internnttn cok uyguna bulabilrsnn. bende herseimi kendim yapicm kismetse pastam dahil

Back