Söz- Nişan İçin Minik Receller Ve Minik Kolonyalar

goyasghost

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
306
2
116
Merhaba hanımlar;
ilk olarak kendı nişanımda yaptıgımı belirtmek istioyrum :26:
hem yenı nişanlanacaklar için fikir olur hem de sipariş olarak ben yapabılırım :)
herkes çok memnun kaldı , ister sadece recel olarak (gül,visne,çilek,kayısı)
istersenız kutularda mınık kolonya ve recel olarak hazırlayabılırım,
ben gül teması çercevesınde yaptım herseyımı kolonyam gül parfumlu kolonya , reçelimde gül receliydi :)

Öncelikler hayırlı olsunnn bende bu reçellerden yapmak istiyorum bize daha bi 8 ay falan var ama ilk çıktığndan beri tek isteğim nikah şekeri olarak adını aşk reçeli yazdırmak istiyorum nişanda da B&B kurabiyeler bizimde baş harflerimiz aynıı çok beğendim inşallah o zamana kadar tekrar konuşuruz sizle o kurabiyelere aşık oldmmm ya tam hayalimdekiler =)

canım cok tesekkur ederim , öncelikle askerın insallah hayırlısıyla döner biran önce
çok hos olmus bas harflerımızın aynı olması bıde bızım soyadlar bile aynı harfle başlıyor :26:
kurabiyelerimi de bu hediyeciikleri de kendım hazırladım insallah gorusmek üzere canım bir ömür mutlu olalım sevdiceklerımızle

Canım çok sağol Allah razı olsun...Nİşan böyleyse Düğünü kınayı düşünemiyorum Çok beğendmmm valla el becerin süpermiş =) Amin ya askerim gelince bizde de bi tanışma söz telaşı olcak gibi bakalım =)bu arada adım begüm benmde memnun oldm

canım sen sagol bende çok memnun oldum , ayakkabımı el çiçeğimi bile kendım yaptım desem insan farklılık arıyor canım kına için erken ama bır yorgunlugumu atayım ona da fikir toplayıp konsept belirlcem kendıme canım benm tez zamanda gelır de askerın mutlu mutlu adım atarsınız ınsallah yorgunlugu bile tatlı oluyor , annene de çok selam soyle

Sağol canım ya sende bi blog falan açsan böyle ne güzel olur her şeyini koyarsınnn çok güzeller hazırlık aşamalarını falan
Amin canım inşallahhhh ,teşekkürler

Sağol canım ya sende bi blog falan açsan böyle ne güzel olur her şeyini koyarsınnn çok güzeller hazırlık aşamalarını falan
Amin canım inşallahhhh ,teşekkürler

vala canım cok sıkılganımdır aslında bu aralar bosum diye bır de yardımcı olmak adına paylaşmak istedim, yoksa fırsatım olmaz diye dusunuyorum , bır de tabı askım paylaşmamı istemedi kendımize ait foto ben zor tutuyorum kendımı bugun geldi dıs çekim fotoları

Eğer açmayı düşünürsen kendinizi değil de işte kıyafetim şu şöyle böyle diye fikir amacıyla koyabilirsin siz mutlu olunda aranız hep iyi olsun boşver ayy nasıl güzeldir şimdi dış çekim olunca bide harika Allah nazarlardan saklasınnn

çok sagol cnım bnm aminn Rabbim daha güzellerini versin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…