Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz/Nişan elbisesi için fikir

Koalina

Başlangıç:62.5 Güncel:60.85 Hedef:48
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.480
32.651
798
Henüz net bir tarih yok ama bir anda apar topar olacak sanırım nişanımız. Biz şimdiden birkaç şeye bakalım da sıkışmayalım dedik. İsteme bir gün önce olacak, ertesi gün ise söz/nişan bir arada ve aile arasında evde çok sade bir tören olacak. Bu yüzden abartı elbiseler olmamalı. Ben bir kaç model beğendim ama en beğendiğim modeli kimse beğenmedi, çok yaşlı işi denildi:)Sizlerin de fikirlerinizi almak istiyorum.
İlki erkek arkadaşımın çok beğendiği, ikincisi benim. Diğerleri de alternatif olarak ekledim.

3.ye bayıldım ama dediğin gibi sade bir nişan için ağır kaçar
1 çok asil duruyor
2 de çok şık

ben oyumu 2 numaraya veriyorum :) çok sade ve şık duruyor

bu arada şimdiden hayırlı olsun tatlım, mutluluklar diliyorum

teşekkür ederim :)
1 numara olabilirdi belki ama boyum çok kısa benim yani o elbise için uzun boy gerekiyor bence. Ayrıca koyu renk de giymek istemiyorum

ben en çok 3.sünü beğendim ama sade bir tören olacak dediğin için ağır kaçabilir biraz. canım 1.si sade bir törene gidecek bir elbise ama kolları hoşuma gitmedi benim nedense. 2.si gerçekten yaşlı işi onu sakın tercih etme. şimdiden hayırlı olsun

bence 3 numara şifon elbıse çok hoş..

benımde nişanım evdeydı aile arasında..bende abiye gıydım..

3 numaranın abartı olacağını sanmam..netıcede bu senın nişanın..mütevazı gıyınmek nıye..davet senın davetın..

3 numara olmaz dıyorsan bence diğerlerını ele..sünnet annesı gıbı olursun genç yaşta onlarla..

Kızlar nişanım evde olacak ama anne, baba ve kardeşlerden başka davetli olmayacak yoksa yine düşünebilirdim. o elbise benim de hoşuma gitti ama straplez bana yakışmıyor omuzlarım küçük çünkü belki tadilat yaptırılabilir kol falan

3.hakkaten güzeLmiş ama madem evde olucak böyle hanım hanımcık bişiler iyi olur bence..
mutLuLuklar canım

madem henüz vaktin var daha farklı modern modeller bulabilirsin bence canım bunlar orta yaş işi gibi geldi bana brz

Vaktim var ama aile arası bir törene başka nasıl bir elbise olabilir ki?
Benim annem, babam, kardeşlerim; onun annesi,babası,kardeşleri bu kadar yani

madem henüz vaktin var daha farklı modern modeller bulabilirsin bence canım bunlar orta yaş işi gibi geldi bana brz

Bence de, birkaç model daha bak.. Mesela daha önce burada başka birine de önermiştim.
Şu tarzlarda daha uygun olabilir.. Hem daha sonra da bir davette giyebilirsin..

3 ya da 4 diyorum bunlara bayıldım :)

aile arasında da olsa şık bir elbise giyin bence. benim de nişanım aile arasında olmuştu, hatta aldığım elbiseyi 2 saat giymiştim sadece (bir daha giymedim) yine de 2 sene önce bile paraya kıyıp almıştım =D şu an evleneli bir seneden fazla oldu ve iyiki o elbiseyi almışım diyorum. arada fotolara falan baktığımda mutlu oluyorum =) güzel giyinmek, o hatıraları güzel hatırlamak da insanı mutlu ediyor.

bu arada gençsiniz ve yaz geliyor, koyu renkler giymeyin. bu yaz mercan, su yeşili, mint, turkuaz gibi renkler moda. böyle canlı yada bunların pastel tonlarına bakın.

Vaktim var ama aile arası bir törene başka nasıl bir elbise olabilir ki?
Benim annem, babam, kardeşlerim; onun annesi,babası,kardeşleri bu kadar yani

şöyle bi model olabilir mesela bence bi de uzun sart mı kısa düşünmez misin ?

Kısa elbise düşünmüyorum bacaklarım çöp gibi ince olduğundan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…