söz nişan düğün hazırlığı yapan kızların sohbet topiği

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
162
423
NİŞAN DÜĞÜN SÖZ hazırlığı yapan kızlar buyrun sohbete sözde düğünde nişanda bneler yapacağız burada birbirimize yardımcı olalım

kimler nişan düğün söz hazırlığı yapıo kızlar

öncelikle hayirli olsun:)
benim dügün hazirliklari yapmam gerekiyor temmuz 17 de dügünüm var ama okul ve kpss den zaman bulamiyorum artik son 1 aya birakicam gibi geliyor burdanda yapan arkadaslardan fikir aliyorum

öncelikle hayirli olsun:)
benim dügün hazirliklari yapmam gerekiyor temmuz 17 de dügünüm var ama okul ve kpss den zaman bulamiyorum artik son 1 aya birakicam gibi geliyor burdanda yapan arkadaslardan fikir aliyorum

ben şuan asker bekliorum bizde temmuzda nişan düşünüoruz ama günü henüz belli değil cnm nasıl gidio senn hazırlıklar yorucudur kesin eksiklerini baya tamamlamışsındır artık

ben şuan asker bekliorum bizde temmuzda nişan düşünüoruz ama günü henüz belli değil cnm nasıl gidio senn hazırlıklar yorucudur kesin eksiklerini baya tamamlamışsındır artık

cnm insaallah en kisa zamanda kavusursunuz ayrilik zor ama sayili gün gecer
ben su an kpss hazirlaniyom okulda var bi de nereye atanacagim belli diil o yuzden ufak ve acil olan ihtiyaclari alicam belirsizlikler ortadan kalkinca devami gelir diye düsünüyorum
sen basladinmi nisan hazirliklarina?

başladım cnm nişan kıyafeti arıorum ama gönlüme göre bulamıorum yaaaaa :97::97:

wayyy julummm hayırlı ossun topickinbnde konu açtıydım ama kimse kale almadı
senn askerine as kaldı valla heyecanın başlamıştır benim askerim 2012de gelcek o samana kaldım ben ama sizin sohbetinize maydonoz olurum

olsun cnm seneye düğün yapsanda bu sene telaşın olur çeyiz telaşı fln sende gel katıl tabikisi de sohbetimize mutlu oluruz

14 mayısta nişanım var kızlar
Onun telaşındayım
Nişan yeri alyanslar ve benim kıyafet tamam
diğer takılar ve kıyafetler icinde alısverise cıkılcak
onun dısında pasta fotoğrafcı gibi ayarlamalar kaldı :26:

cnm nişanlığının fotosunu görebilirmiyiz acaba

işte senn için beğendiğim nişan pastaları cnm

kızlarr benimde haziranda söz nişan isteme hersey bir arada olacak onun baska sehrden gelecekler sadece mayıs ayı içerisinde aile bykleri tanışmaya gelecekler ama sizdem yardım istiyorum ewdemi dısardamı olmalı karar weremiyoruz(nasıl bişe olabilir fikirlerini bekliyorum

eğer kalabalık gelmeyeceklerse evde olabilir cnm ama kalabalık olursanız evde hiç olmuo yaa sıkış tepiş mesele bnm de temmuz gibi nişanım olacak daha günü belli değil ama bnmki de başka bir şehirden gelecek kalabalık gelirler onların da rahat etmesi açısından bir yer tutarım sanırım bende eğlenceli yapacaksan zaten mutlaka yer tutulmalı bence cnm

kryozlum bak bunu da şimdi buldum netten ve bayıldım yaaa pasta çok farklı geldi bana

ya aslında söle ben oyunlu danslı falan istemiyorum ama dediğin gibi kalabalıkta gelebilirler iki arada bi derede kaldım tabi burda babamın fkride öenli cnkü daha babası falan gelmedi tanısmaya ailenin hanımları gelip anemle konustular su tarhde olurmu dediler zaten biz karara wermiştik erkek arkadasımla mayıs gibi babası dayısı ablası falan gelicekler babamla protokol yapılcak ( bamın aslında herseyden bilgisi var:) ) offf ama bilemiyorummm birde yerde bulma sorunum olur diye tahmin ediyorum

juliacım ellerine sağlık cok hoş bunlar ya özellikle ilk eklediğin pastayı cok beğendim
Nişanlığım toz pembe sanırım o mor cicekler yerine toz pembe cicekler yaptırabilirim
Dur ben düşüneyim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…